|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še zadnje vprašanje ...
29.3.2006 11:44:41   
Bojana 78
... pred nakupom vozička. Torej 99% sem se odločila za nakup vozička Jane (trikolesnika). Zanima me, kakšno je vaše mnenje glede stabilnosti trikolesnikov? Ali se lahko voziček (teoretično) prevrže, če se npr. otrok nagiba na eno oz. drugo stran? Nikoli še namreč nisem vozila trikolesnika (razen malo po trgovini) in resnično nimam izkušenj glede stabilnosti teh vozičkov. Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še zadnje vprašanje ...
29.3.2006 12:06:37   
mojca75
ne poznam tega tvojega, ampak moj trikolesnik je zelo stabilen, če smo že na tem, po moje živahen otrok lahk prevrne tud šterkolesnega.user posted image

Ne poznam nobene ki bi povedala da ji je dete prevrnilo vozičekuser posted image  odvisno je kakšen je tebi za rokovat (vozit, zlagat, ...in druge aktivnosti).

So pa pomoje današnji trikolesniki bolj stabilni kot tisti ki so prišli ven ??? kolk let nazaj. Takrat so se nekatere upirale ker je zgledalo kot da bo bolj modna muha.

Mojca

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še zadnje vprašanje ...
29.3.2006 12:58:19   
arielca
Jaz imam Quinnyja in je stabilen. Nimam nobenih problemov in sploh nisem razmišljala o tem, da bi se prevrnil user posted image .
Se pa strinjam z Mojco75, da so danes trikolesniki (in tudi štirikolesniki) po večini zelo kvalitetni in da je odločitev za enega ali drugega bolj stvar okusa in namembnosti.
Dober nakup!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.