Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prednost - socialni položaj 29.3.2006 0:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu ti ne preostane drugega kot to, da poleg izpolnjene pole za vpis v vrtec dodaš še fotokopije odločb za vse prejemke s CSD-ja. Če jih prejemaš, si pač med "ogroženimi" (izraz mi ni prav nič všeč), drugače jih ne bi prejemala. Bi pa jaz, za vsak primer, še sprintala to stran z MDDSZ, kjer je napisano, da imajo "ogroženi" otroci prednost pri vpisu. S tem bi jim dala vedeti, da vem za to, da imam prednost. Potem bi pa videla. Kako je pa dejansko s tem, pa ne vem, ker sama pri Janu nisem imela nobenih težav (bila so prosta mesta v željenem vrtcu). Bomo videli, kako bo zdaj pri Robiju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?