Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:20:43
|
|
|
|
Primoza
|
Uoau, majhen korak za človeštvo, ampak velik za človeka .
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:25:27
|
|
|
|
Gina
|
o, super !
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:28:08
|
|
|
|
ona
|
Super,nam je pa uspelo pri 14 mesecih in je kar eno noč prespala,in potem naslednjo in tako naprej!Sem tudi jaz vsaj naspana zdaj! Ti se pa tudi fajn naspi,za vse nazaj!
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:31:16
|
|
|
|
soncece24
|
Bravo za jakoba upam, da ga bo držalo
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:45:24
|
|
|
|
Seven*
|
No no. Spanja se ne bo. Ema se zbuja 3-4x. Ampak.. Pocasi se dalec pride. Itak ze leto in pol ne spim..
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 20:23:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Ema, zdaj pa še ti!
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 20:33:38
|
|
|
|
KODA
|
super
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 21:21:00
|
|
|
|
Naja31
|
Bravo Jakob!!!! Potem je tudi upanje za nas. Imamo še 10 mesecev časa, da prespimo noč
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 21:27:21
|
|
|
|
Marogica
|
To je pa super, ker se bosta vidva sedaj zbujala samo polovico toliko, kot prej. oz. ti še vedno, BW pa nič več. Tolaži se, da bo Ema mogoče pohitela
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 21:30:48
|
|
|
|
Joe
|
Počakaj, da se njegovemu očku fokus popravi in da prižge računalnik. Potem ga bodo spet kationi pokonci držali celo noč.
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 21:31:51
|
|
|
|
ZARA
|
O marija, še jst sem si oddahla.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2006 21:42:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 21:50:10
|
|
|
|
Grascakinja
|
Če pa komu privoščim...... Bravo, pa upam, da bo sestrica pospešeno sledila vzgledu brata. Ni vrag, da ne bosta z očkotom kmal spet delila posteljo!
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 22:48:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Go, Jakob, go Ema too!!!
|
|
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 28.3.2006 9:10:44
|
|
|
|
tina104
|
Sem kar malo čudno pogledala - Seven je napisala post s takim naslovom!!!!??????? Kaj Ema pa zdaj naenkrat spi ali kaj? No, pa ni bila Ema... Pa vseeno, vsaj Jakob
|
|
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 28.3.2006 12:07:18
|
|
|
|
violinski
|
Seven, čestitam!!! Pri nas žal ravno obratno. Lana, stara 28 mesecev in pol, vsako noč med 1h in 2h pricaplja v našo posteljo, predtem se vsaj trikrat cmavhajoče zbudi. Aljoša, v soboto bo star 8 mesecev, že kak mesec in pol spi vso noč. Upam, da se sedaj, ko sem ga pohvalila, ne bo pokvaril. Spita pa oba skupaj v njuni otroški sobi, no, Lana samo do 1h .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.