|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telefonska za dr. Drobniča
27.3.2006 16:28:22   
MašaS
Pozdravljene spet po dolgem času! Danes sem bila pri mojem osebnem G in mi je dal napotnico za v GK LJ za dr. Drobniča. Namreč, z možem se za user posted image  trudiva že 2 leti in pol, bila sem že na HSG-ju, na laparoskopiji in histeroskopiji (ampak ne v GK LJ). Ker nisem iz LJ, me zanima, kje se naročim za "nadaljnjo obdelavo", ali kličem na centralo ali je bolje, če direktno v ambulanto dr. Drobniča? A ima mogoče katera telefonsko? Ali je mogoče še katera, ki ni dala teh preiskav čez v LJ in je nato prišla na zdravljenje k njemu? Ali da vse preiskave še enkrat čez ali samo nadaljuje zdravljenje?
Ali je z napotnico tudi samoplačniško?

Upam, da nisem preveč zmešano napisala user posted image  in da se bo našla katera, ki bi mi znala odgovoriti.

Maša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telefonska za dr. Drobniča
27.3.2006 20:08:06   
NMJ
Pokliči na telefonsko štev. 433-80-27 ali pa se naroči po elektronski pošti : silva.petancic@kclj.si in povej za kaj in za katerega dr. se naročaš .To štev. sem dobila po op. posegu pri dr. Drobniču - zelo v redu dr. user posted image  Ne vem pa, če je direktna user posted image . Jaz to naredim preko elek. pošte .

Lp

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 15:18:02   
naja78
jaz ti dam kr direktno,samo ta sestra pri njemu ne naroča.se pa pogovori z njo.

01 522 61 68
ali
01 522 60 25.
ambulanto ima v ponedeljek in sredo.mislim da sredo popoldne.
ima pa gužvo tak da se pripravi na čakanje da prideš do njega.edina slaba stran.moraš pa bit zoprna in tečna in le tako dosežeš svoje,ker drugač si pri nas v lj mrzel.user posted image

naročajo na 522 60-09.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 15:19:23   
naja78
aja na tej številki ni samoplačniško,ki sem ti jo dala.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 20:39:43   
MašaS
Punce, hvala za informacije. Sem se narocila kar po elektronski pošti, ki mi jo je navedla NMJ in sem dobila datum čez dva meseca (Sem navedla, da imam napotnico in dobila dopoldanski termin - to v LJ pomeni, da ni samoplačniško, kajne?).

Naja78, hvala za telefonske user posted image , bodo verjetno še kako prav prišle. Nisem te pa čisto razumela, kaj konkretno si mislila s tem, da moram biti zoprna in tečna (pri zdravniku, pri sestrah, pri naročanju,...?????user posted image user posted image )

Še enkrat hvala za pomoč!!!!! user posted image user posted image user posted image

Maša

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 7:38:27   
anadejka
Ehh ne, niti zoprnost niti prijaznost ti ne moreta pomagat v Lj.Tam imajo svoj red in čakalne vrste so dolge za vse in s tem najbolje,da se kar takoj sprijazniš.Za vsak drek se čaka najmanj 2 meseca in kar naenkrat je leto okoli,ti pa si še vedno na isti točki.Pa tut kšne sestre znajo bit prav nesramne,za razliko od nekaterih izjem.Dr.Drobnič je super zdravnik,ampak če mene vprašaš ima 10x preveč pacientov in dela,zato njegovo delo ni tako kvalitetno kot bi lahko bilo.Pa veliko sreče ti želim.

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 9:08:31   
PIŠKICA
Se strinjam, da so v LJ čakalne dobe obupne, saj je leto res takoj okoli. Za vsako stvar resnično čakaš 2 meseca in sestre v Leonišču so včasih obupne. Drugače je potem med samim postopkom, ko hodiš v staro porodnišnico. Tam so sestre prijazne. Ti strokovnjaki v LJ imajo tako veliko pacientk. Nekaj bi morali narediti glede tega, ampak sredstva so seveda omejena. Pa da ne boš sedaj čisto obupana, ker zdravniki so pa uredu in prijazni.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 9:10:07   
naja78
saj ne mislim zoprnost in tečnost-tako zares.
pomeni da če se sam dovolj hitro ne pobrigaš,čakaš dolgo.no meni je uspelo z malo več spraševanja.
dr drobniča sem večkrat poklicala kar osebno,pa mi je rekel naj se kar oglasimin sem šla med službona kratek pogovor.,če ne bi na datum čakala več kot 2 meseca.
mislim si zakaj,če lahko.in prav nič ni bilo narobe,ker sem tako naredila.

no klicala sem na številke,ki sem jih napisala in po 9 mesecih sem šla na HSG,po 12 pa na laparo,...zakaj ker sem si tako izborila.

pa nisem tečna in nedlegovanja vredna oseba,samo tako je v nadašnjem zdravstvu.
tudi pri nas v službi radi pomagamo takim primerom in naučila sem se,da če samo kimaš te imsajo za ........user posted image

vrsta pa je,obupna,zato priporočam da ko dobilte datum npr.za operacijo,kar tako še datum za pregled.štekate.da se vskladuje z drugim.samo to sem hotla povedat.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2006 9:11:06   
naja78
aja pa še to...sestri sem tudi 1x rekla,da pri nas v službi pa nismo nesramni do pacientov,od takrat imava dober odnos.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?