|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanimova ali možno
27.3.2006 14:08:30   
Anonimen
Ovulacijo-gledano po sluzi bt sem imela v teh dneh, čeprav malo hitro, saj je bila moja m 16.2.2006. Seveda smo pridno telovadili. Danes pa sem dobila čuden občutek in napihnjen trbuh. Občutek imam, da me skos tišči na lulanje, pa kr neki bi pila. Vem, da je malce hitro ampak me zanima je imela katera kaj podobnega?
user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanimova ali možno
27.3.2006 14:34:07   
Gaja_
Enake občutke sem imela tudi jaz, s tem, da me je poleg tiščanja na lulanje, spremljala še bolečina v spodnjem delu trebuha, pa prsi so takoj postale občutljive... te občutke sem imela kar kmalu; nekaj dni po predvidenem spočetju ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 14:43:25   
x_srečka_x
pri meni ni bilo nobenega znaka le da me je pogosto na vodo,kasnej so se pojavile še boleče prsi in drugi znaki kot so slabost.
LP

(odgovor članu Gaja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 14:47:16   
Anonimen
Prsi me za enkrat še ne bolijo, začela pa me je dajat zgaga, čeprav do sedaj s tem ni bilo problema.
Gaja kdaj si ti začutila spremembe?

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 15:06:28   
Gaja_
ammm ... zelo hitro; torej prvi dan zadnje m sem imela 27.02. ... ovulacija naj bi bila nekje od 10.02. dalje...
Spremembe pa sem začutila že 13.02. in danes je seveda potrjeno še na lakmusovem papirju (namreč včeraj bi morala dobit user posted image  ... po pravici povedano je nisem niti pričakovala, ker so znaki bili očitni). upam samo, da bo vse v redu (naslednji teden imam že pregled)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 16:10:51   
Anonimen
Ja, jaz sem imela iste znake, kot ti, pa je prišla user posted image ...
Se mi zdi, da je (vsaj pri meni je bilo tako) kriva psiha.

Vseeno pa upam, da je pri tebi drugače in da zagledaš user posted image .

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 19:01:28   
potocnik
 Jaz pa nisem imela nobenih tako očitnih znakov, celo pričakovala sem user posted image , ker sem imela podobne znake kot pri PMS, čeprav sem bila nosečka (boleče prsi, špikanje v trebuhu). Tako da, sto žensk, sto znakov. Počakaj in naredi test, do takrat pa skušaj misli preusmeriti drugam, da čas prej mine. Pa veliko sreče želim!!!

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 20:41:14   
KODA
Počakaj,do izostanka in naredi tesst.Jaz sem imela občutek napihnjenosti,šele po izostanku.Pred izostankom,se mi je pojavila samo huda zaspanost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zanimivo ali možno
28.3.2006 7:36:06   
Anonimen
Včeraj zvečer me je močno pikalo v spodnjem delu in čutila sem bolečino na sramni kosti. Kljub manjši količini hrane je ostala napihnjenost, tako, da me moti, če imam gumb na hlačah zaprt.

Hvala vsem, ki ste odpisale in mi dale vspodbudo.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zanimivo ali možno
31.3.2006 10:34:51   
Anonimen
Moj trebuh je še vedno tako velik, kot pri kolegici, ki je v 3 mesecu. Res je full viden, ker sem drugače suha in sem imela popolnoma raven trebuh.
No pa na dotik imam malo boleče prsi.

Je katera kdaj dobila kakšen strokoven odgovor od g. glede takšne napihnjenosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?