Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 27.3.2006 12:57:39
|
|
|
|
bskrle
|
Ali ti ni povedal, da je vse v redu? Tudi moja ginekologinja ne govori na dolgo in široko, pregledala je organe in povedala, da je vse v redu, res je pa premerila glavo in stegnenico, ker mi je rok poroda 2 x spremenila in je s tem samo potrdila rok poroda. Meni se zdi čudno, da sama nisi nič vprašala.
|
|
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 27.3.2006 13:32:23
|
|
|
|
milla
|
Da, saj je rekel, da je vse vredu, ampak jaz nisem sigurna, če mu lahko zaupam. Prej sem pozabila napisati, da mi v 12. tednu ni niti meril NS in mi ni svetoval, da lahko opravim NS kje drugje. Šele od sodelavk v službi sem izvedela, da se NS opravlja le do 12. tedna, drugače bi mu omenila, da želim, da mi to opravi, potem pa je bilo že prepozno. Saj preberem dosti literature, imam tudi knjigo od dr. Pušenjaka Nosečnost od tedna do tedna, ampak sem ta podatek spregledala.
|
|
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 27.3.2006 13:33:50
|
|
|
|
bonbončica
|
živjo! Ginekologi so usposobljeni to delat in če bi kaj videl da bi blo narobe, bi sigurno povedala. Jaz sem mojo g uprašala, če rabim še kam drugam it, pa je rekla, da bo to ona naredila, tko da jaz ne bom šla nikamor drugam. Čeprav je lepo, ko ti naredi 3d pa vidiš vse tko kot pri nuhalni baje. Brez skrbi in lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 27.3.2006 17:20:39
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem tud bila pri zasebni zdravnici na morfologiji in je preverjala če je vse uredu. Mislim pa da če bi kaj bilo narobe ti bi že povedala. Lahko pa se še vedno naročiš kje drugje, da boš bolj potolažena.
|
|
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 28.3.2006 10:10:11
|
|
|
|
kapesanta
|
Vzemi si čas pa poglej mojo temo "3D ultrazvok z morfologijo - povzetek", sem bila na istem. Mene je prepričal.
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 28.3.2006 11:45:26
|
|
|
|
milla
|
Kapesanta! Prebrala sem si temo in moram reči, da me je prepričala! Sem se kar naročila pri dr. Lukmanu na Ptuju v soboto. Hvala!
|
|
|
|
RE: morfologija pri zasebniku? 28.3.2006 13:05:08
|
|
|
|
kapesanta
|
pa slikce v moj album, prosim
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......