|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedek
27.3.2006 12:26:05   
Anonimen
Zdravo! Zanima me imate kakšne izkušnje z rjavim izcedkom? Sedaj sem v 6  tednu nosečnosti in imam občastno malo rjavega izcedka na hlačkah! Hvala vam in lep popoldne
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedek
27.3.2006 12:36:00   
krfjolca
jaz sem ga včeraj zasledila 1 kapljico na hlačkah, pa sem nagnala celo paniko. Pa ni menda nič hudega, če ni zraven sveže krvi in kake bolečine. Pobrskaj malo po starih temah, se je že precej govorilo o tem. Drugače pa ima menda te izcedke tretjina nosečnic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 13:01:57   
najina pikica*
da te malo pomirim...jst sm imela rjav izcedek v 10 in 11t,moja g. pravi da je to v nosečnosti normalni pojav,jasno vse dokler ni prisotna sveža kri in bolečine...zato brez skrbi!user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 14:37:17   
x_srečka_x
jaz grem jutri v 18 teden in se včasih pojavi pikico ampak moraš res dobro pogledat da kaj vidiš rjavega izcedka je pa tudi meni rekla G da ni panike dokler ni bolečin in sveže krvi ali da bi krvavela kot pri M.Srečno
LP

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 20:58:19   
poliloni
Ni panike! pri meni se je to med nosečnostjo kar nekajkrat ponovilo - ponavadi takrat, ko bi morala imeti menstruacijo.... Enkrat je bilo celo roza - me je bilo full strah, a panika ponavadi stvari samo poslabša!
Če pa te vseeno ne moremo pomiriti in če se je stanje poslabšalo pa le pokliči h G in vprašaj kako in kaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 21:05:41   
KODA
Meni se pojavil rjavkast izcedek po Canesten svečkah.Včasih pa tudi kakšna kaplja krvi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 22:08:42   
pikicaa
Tudi jaz sem imela na začetku nosečnosti izcedek, tako da brez panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 20:10:14   
halena
Svetujem ti,da počivaš dokler izcedek ne izgine.Ne bi te rada plašila,ampak tudi jaz sem imela nedolžen rjav izcedek(v 8t) in sem potem končala na krvavitvah,bolniški in strogem ležanju skoraj 2 meseca...Zdaj si še na začetku in se raje čuvaj.Jaz grem proti koncu(37t) in čeprav je bilo marsikdaj težko zdrav ležat in ne premaknit litra vode naenkrat- je bilo vredno in zdaj že komaj čakam,da stisnem in polupčkam to mojo malo žabico!!
Veliko sreče in lepega ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?