|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tudi meni je končno uspelo!!!
28.3.2006 11:51:44   
barby113
user posted image user posted image user posted image čestitam!

Cocki, na kak način pa si jemala Klomifen. Jaz sem tudi namreč na njem.

L.P.

Veselo user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.3.2006 11:54:41   
Elžbet
Naročena sem 10. aprila, zakaj pa si ti šele 10. maja? Kdaj pa imaš rok? Jaz predvidoma 20. 11.

Kako se kaj počutiš? Jaz se po vsaki hrani počutim kot žabauser posted image user posted image , moram pa se zredit, ker sem jih imela samo 48kg na pregledu user posted image  

Oglasi se kaj, drži se,

E user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.3.2006 12:18:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke....

(odgovor članu Elžbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2006 13:34:40   
Pinkessa
ČESTITAM IZ SRCA user posted image user posted image user posted image

Vse naj, naj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2006 18:43:30   
ANDREJA 75
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2006 20:11:22   
Barbk
user posted image user posted image user posted image Uh kako lepo...Iskrene čestitke srečka user posted image .Najlepših 9 mesecev in v novembru enega lepega in zdravegauser posted image  ti želim.

Barbk

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2006 20:38:17   
Maj78
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2006 7:58:48   
hati
user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.3.2006 9:17:04   
cocki
Hvala Barby 113! Klomifen sem jemala od 5. do 9. dne v ciklusu in po prvem mesecu mi je uspelo user posted image
Držim pesti, da bo tudi tebiuser posted image

Elžbet, sem tudi jaz porihtala, da me naroči prej, sedaj imam pregled 6.4.user posted image  Najprej me je sestra naročila 10. maja zato, ker naj bi se imelo kaj za videti, da je prezgodi če me prej naroči. No skratka sem poklicala G na njegovo direktno št. in ga prosila, če lahko prej pridem, da bom bolj mirna!
Rok pa imam predvidoma (po ovulacijskem Ringaraja koledarju) 30. novembra!
Počutim se odlično, nobenih slabosti, samo bolj pogosteje hodim na vodo in malo boleče prsi imam!
No smo na vezi, če ne prej se javim takoj po pregledu!

Hvala tudi ostali puncam na čestitkam, upam in držim pesti za vas, da boste tudi ve prebirale na tem forumu kako vam dekleta čestitamo za user posted image , ker je res lepo in si še bolj srečka user posted image

pa pa

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.3.2006 9:54:36   
cocki
Elžbet, javi se kakšno je stanje, kako se počutiš?

< Sporočilo je popravil cocki -- 31.3.2006 9:56:42 >

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.3.2006 10:39:34   
Anonimen
Cocki v katerem tednu si že?

(odgovor članu cocki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
31.3.2006 11:20:21   
cocki
6. aprila bom točno vedela, ko sem naročena pri G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.3.2006 18:08:58   
Anonimen
Jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
31.3.2006 19:43:48   
sasabela
Super....bravo..user posted image user posted image ...sem ful vesela zate......user posted image

Elžbet jaz imam tud prvi pregled 10.aprila...
cocki in elžbet, javita se kako je bilo na vajinem prvem pregledu

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.3.2006 19:52:51   
Elžbet
Draga cocki, sem vesela, da si dobila zgodnejši datum za pregled. Pri meni pa so se zadeve malce zakomplicirale - sej se itak že skoz dogajauser posted image  No, v sredo zvečer se mi je pojavil nek rjavkasto roza izcedek - čisto malo, pa zvijalo me je v trebuhu celo nočuser posted image  In sem šla takoj v četrtek zjutrej h G, mi je naredila UV, kjer se je na srečo user posted image user posted image user posted image user posted image  videla že ful večja pikica (od petka do srede je zrasla iz 0,7 mm na 1,9 mm, kar je (tako G) super in vse ok. Ker pa se je pojavu ta izcedek, pa da bi blo vse ok, mi je dala ena zdravila proti krčem v trebuhu, ker se Dabrostona ne dobi nikjer v SLO (HALOOOOO), baje dobavitelj neki muti. In seveda sem do 10. 4. na bolniški user posted image , moram počivat. Ampak bom potrpela, vse za user posted image . Sem se takoooooooooo oddahnila, da je vse ok, ker če bi pa kakšen SS se pojavu, bi bla pa tako nesrečna user posted image user posted image user posted image . Drgač pa se počutim kr ok, skoz letam na WC, prsa me kar precej bolijo - pa vidno se mi večajo user posted image user posted image user posted image , zvečer mi je blo nekajkrat slabo, sem mal bruhala. Jem sedaj 5-6 na dan po malem, ker če bi jedla tako kot sem do zdaj, bi se počutila še naprej kot žaba user posted image . Zdaj komej čakam 10. 4., ko se bo že vidu user posted image

Držim pesti, da boš tudi ti 6. vidla pikico, je res en poseben občutek videt, čeprav je samo pikica.

Pa lep vikend,

Elžbet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.4.2006 0:35:31   
MaRe
Hej Cocki, svaka čast.user posted image Tebi in tvojemu. Ko bi vsaj midva prišla tako daleč.user posted image

Upajmo vsi!

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.4.2006 10:55:23   
cocki
MaRe držim pesti za vaju, da vama čim prej uspe zagledati user posted image

Elžbet HVALA BOGU, da se je vse dobro isteklo, sem se kar malo ustrašila, ko sem začela brati tvoje sporočilo in si takoj nato oddahnila, ko sem prebrala, da je vse ok!

Jaz imam jutri G, komaj že čakam! Se javim jutri, ko bom vedela kaj več!

Aja, drugače pa jaz isto non stop letam na wc, se bom začela kar štopati, sigurno vsake pol ure že tečem user posted image , joooooj spet moram user posted image  , slabo mi za enkrat še nič ni, prsa pa so kar občutljiva na dotik, pa povečana tudi!

Lep dan vsem skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu MaRe)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.