Elžbet
|
Draga cocki, sem vesela, da si dobila zgodnejši datum za pregled. Pri meni pa so se zadeve malce zakomplicirale - sej se itak že skoz dogaja No, v sredo zvečer se mi je pojavil nek rjavkasto roza izcedek - čisto malo, pa zvijalo me je v trebuhu celo noč In sem šla takoj v četrtek zjutrej h G, mi je naredila UV, kjer se je na srečo videla že ful večja pikica (od petka do srede je zrasla iz 0,7 mm na 1,9 mm, kar je (tako G) super in vse ok. Ker pa se je pojavu ta izcedek, pa da bi blo vse ok, mi je dala ena zdravila proti krčem v trebuhu, ker se Dabrostona ne dobi nikjer v SLO (HALOOOOO), baje dobavitelj neki muti. In seveda sem do 10. 4. na bolniški , moram počivat. Ampak bom potrpela, vse za . Sem se takoooooooooo oddahnila, da je vse ok, ker če bi pa kakšen SS se pojavu, bi bla pa tako nesrečna . Drgač pa se počutim kr ok, skoz letam na WC, prsa me kar precej bolijo - pa vidno se mi večajo , zvečer mi je blo nekajkrat slabo, sem mal bruhala. Jem sedaj 5-6 na dan po malem, ker če bi jedla tako kot sem do zdaj, bi se počutila še naprej kot žaba . Zdaj komej čakam 10. 4., ko se bo že vidu Držim pesti, da boš tudi ti 6. vidla pikico, je res en poseben občutek videt, čeprav je samo pikica. Pa lep vikend, Elžbet
|