Anonimen
|
In je minil sadni dan,tako dobro,kot še nikoli,pa sploh nisem pričakovala.Pojedla sem:zjutraj en frutek,za malico eno naktarino,za kosilo šalčko zelja in nekaj suhih marelic(kar mi je povzročilo velike prebavne motnje).Hranjenje se je zaključilo ob štirih,ko sem sestro peljala na generalko za nastop.Potem sem v mestu počakala na njen nastop,ki se je zavlekel nekaj čez osmo uro zvečer,in takrat je bilo že konec našega prehranjevalnega ciklusa.Ker nisem bila nič lačna,sm sklenila,da ta dan ostanem na vodi-in sem-spila sem samo še liter vode in dneva je bilo konec.Brez težav,le ponoči sem sanjala,da nekaj jem(mislim,da majenezo,ki se mi sedaj tako lušta,na sendviču).Tako da včeraj od štirih pa danes od zajterka nisem zaužila hrane,niti sadja...in spila sem le dobra dva litra vode. TEYA-tehtanje me pri tej dieti ne mami vsak dan,kajti živim popolnoma enako življenje,kot sm ga živela pred dieto,in čisto nič evforično ne sprejemam te diete.Tehtam se vsako sredo,ker so rezultati takrat bolj realni,in sem takrat bolj vesela.Sem karakter,da vem,da če bi se kak dan posebej trudla pri dieti,in naslednji dan ne bi nič shujšala ali pa bi celo pridobila,da bi to omajalo mojo voljo.In zato tega ne počnem. Danes:zjutraj sem vstala in pojedla eno banano.Nato sem popila še liter vode.Čez kakšno uro bo kosilo:mesni polpeti in vrjetno še kumarčna omaka,ki jo obožujem.Za večerjo še nevem-premišljujem o kosu narezanega sira(ementalarja) ali pa o navadnem jogurtu-bomo videli,kaj bo prinesel dan!Zvečer grem žurat-plesat-da pokurim kalorije in se ob tem zabavam(seveda brez alkohola)!:) Bombe...gremo naprej...še samo 65.dni,in bomo prave bombice!:)
|