|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Socilna pomoč po novem-brez prežvinine
25.3.2006 8:52:09   
Anonimen
No lahko vam danes iz prve roke povem, ker sem dobila novo odločbo CSD od 01.04 dalje da se pri socialni pomoči ne upošteva več preživnina, ki jo prejemaš.... Tako, da sem ja danes dobila odločbo zase in za 2 otroko malo čez 91.000!!!!!user posted image

Lp vsem!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Socilna pomoč po novem-brez prežvinine
25.3.2006 8:56:24   
dulcinea
No in pol vsi kritizirajo ministra Drobniča. Nekaj dobrega pa bo le...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 8:59:52   
Nives
Končno bo pravično za matere samohranilke!

Čao bav!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 13:06:28   
Anonimen
In to potem pomeni, da vse tiste, ki imamo odločbo že doma, in bomo vlogo oddajale šele čez en, dva... meseca, do takrat ne dobivamo celotne socialne pomoči!
Mislim to je pa res pošteno!user posted image

Pa da ne bo katera mislila, da kaj napadam, samo sprašujem se, zakaj spet razlike?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 13:11:16   
Cikica
Ja mene tudi sedaj to zanima,tiste ki imamo še staro vlogo smo morale napisati zraven preživnino.Tako da bomo komaj naslednjič dobile več????user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 13:20:32   
Anonimen

Končno bo pravično za matere samohranilke!

Ja ampak prave matere samohranlke, ki pa jih na srečo ni zelo veliko, koristijo pa vsi, ki niso poročeni.  To se pa meni ne zdi fer. Pol pa molzejo lepe denarce, zraven jih ima večina solidno plačo. Pa povsod se jim pozna, cenejši vrtec, višji otr. dodatek,...  Drugi reveži, pa socialne pomoči za kak drug namen sploh ne morejo dobiti.
Ja kaj čmo taka fer država.

(odgovor članu Nives)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2006 13:38:54   
ronja5
če te prav razumem, se sploh ne upošteva?? Niti del preživnine, ki naj bi bil za stanovanjske stroške ipd , ne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2006 17:26:04   
Anonimen
Ja, Ronja nič se ne upošteva, niti del preživnine, kako je pa to za tiste ki majo še kakšen mesec ali dva do podaljšanja pa nevem.. Niti nevem kako dolgo že to traja !!!

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2006 17:27:57   
Anonimen
No kar se pa tiče pravih oz. nepravih samohranilk pa boljše da ne razpravljamo, ker je itak začaran krog. Naj se znajde vsak po svoje, tako da bo njemu najbolje, če se pa da izkoristit, pa hvalabogu da se da.. To je moje mišljenjen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2006 18:10:24   
karmy
super user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2006 18:20:47   
Primoza
To kar drži, individualizem je hit stoletja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2006 19:36:01   
karmy
jzt sem kar na CSD šiška vprašala kako je s tem... me prav zanima ali to velja za vse user posted image

anonimna, kaj ti je v odločbi pisalo da preživnina ne spada več pod dohodek? a lahko prepišeš kaj odstavek iz odločbe kaj piše o preživnini?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2006 22:42:21   
Anonimen
Če se je zakon tako spremenil, potem lahko vse tiste, ki imate še stare odločbe, vložite prošnjo oz. zahtevo za popravek odločbe zaradi spremembe zakona. Sicer zna trajati, da zadevo rešijo, ampak denar vam morajo pa potem nakazati za nazaj.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2006 23:05:24   
karmy
sm tle je ČE...ker nič nikjer ne piše da se je zakon spremenil... pogledala sem vsepovsod user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2006 23:06:07   
Anonimen
Verjetno je najbolj siguren klic na MDDSZ, v tajništvo sociale. Če kdo ve, vedo oni.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2006 9:55:17   
karmy
Pri vseh vlogah, ki niso bile pravnomočne do 28.02.2006, se preživnina ne upošteva več kot dohodek družine. Pri odločbah izdanih pred omenjenim datumom pa se glede preživnine ne spremeni nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2006 21:21:50   
luka jan
Punce, men tule ni čist nič jasno. Preden sem podaljšala socialno sem dobivala 30 tisočakov, sedaj ko pa sem podaljšala in vpisala tudi preživnino pa so mi izračunali 12 tisoč. Dohodki so ostali vsi enaki.

Po moji logiki se preživnina še vedno šteje. A ima katera kakšno izkušnjo s tem ?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.5.2006 10:33:27   
karmy
a si študentka al kako? preživnina od otroka se ne šteje kot dohodek od družine. če imaš ti preživnino od svojih staršev, se ti še vedno odbije. če nisi študentka, se pritoži, ter jim pomahaj z novim zakonom o socialnem varstvu...ga dobiš na netu... evo tukaj je: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200621&stevilka=824 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.5.2006 13:18:25   
luka jan
Karmy hvala, bom malo preštudirala. Sicer sem brezposelna, dobivam samo nadomestilo od socialne, okrog 41 tisoč in pa preživnino, otroški dodatek pa se itak ne šteje v to kategorijo.

Sicer res še študiram, izredno, in me čaka še diploma, a to nima veze ker itak nimam statusa.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?