|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
25.3.2006 8:33:19   
Anonimen
Pozdravljene,

M mi zamuja že en teden, testi narejeni v tem času so vsi negativni. Razen bolečih prsi, občasnega špikanja v jajčnikih, občasne vrtoglavice in glavobola (ta je bil dvakrat pred kakšnim tednom, zdaj nič več), ne opažam nobene čudne spremembe. user posted image  sem izključila. V ponedeljek bom sicer takoj poklicala k svojemu G, ki ja trenutno odsoten in zahtevala pregled pri kateremukoli, saj me močno skrbi, da ni z mano kaj narobe. Cista, zapora, mogoče kakšen tumor... Sploh ne upam razmišljat, obdajajo pa me zelo čudne misli in strah. O teh zadevah sem namreč veliko prebrala, čeprav so bile bolečina, nezmožnost zadrževanja vode in podobno skoraj stalni spremjevalec pri zgoraj naštetih težavah. Jaz nimam nič od naštetega. Ampak me zelo skrbi. Ima mogoče katera podobne izkušnje? Poznate kakšnega dobrega G (privat, plačam kolikor bo treba), ki bi me takoj vzel na temeljit pregled?

Hvala vsem,
prestrašena
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah...
25.3.2006 9:21:44   
emaa
En teden zamude pa res ni nič. Lahko da si dejansko noseča, pa ti test še ne pokaže. Drugače pa zamuda sama po sebi ni razlog za strah. Meni je M zamujala po 14 pa tudi 21 dni, pa nisem nikdar pomislila na kaj hujšega.  Malce še počakaj, ponovi test čez nekaj dni, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 9:24:22   
Sulfinija
Ojla!

To,da ti zamuja en teden se res ne sekiraj.Čez kake tri dni,če je še vedno ne bo naredi še en test,mogoče pa si noseča in tzi še ni natančno pokazal je bilo premalo hormona v vodi.Ponovi ga in nam poročaj kako si zrihtala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 9:26:01   
KODA
Ne sekiraj se,pa ponovi test čez nekaj dni.
Meni je poleti zamujala 3 tedne iz neznanega razloga.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 9:57:59   
Jančika_
Oh, meni je celo življenje zamujala od nekaj dni do nekaj mesecev brez razloga. Pri treh mesecih zamude je čas, da greš na pregled, prej pa niti ne.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 10:08:09   
mala maja
se strinjam z jančiko, pa tud podobno je blo pri men. Tud po par mescerv je ni blo in tako ej še sedaj.
Je pa še vedno možnost da si user posted image . Meni je zamujala 2m pa niso ugotovil da sem user posted image  (še celo krvni test je bil neg.)pol sem pa komaj NS ujela ker so kar naeenkrat vidl user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2006 14:45:31   
koala
Anonimna, jaz mislim, da ni razloga za preplah, to da M zamuja je lahko pogojeno z miljonom in eno stvarjo, mogoče preživljaš stresno obdobje, mogoče,... V glavnem počakaj še malo, morda je nosečnost tako zgodnja da še ni dovolj hormona.
Kar se pa tiče glede ginekologa, pa ti težko svetujem, saj ne vem od kod si sem pa slišala, da je v Mariboru en dober na Smetanovi ulici.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?