|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogosta vnetja in zanositev
24.3.2006 17:41:31   
Tejchy
Ojla punce!

Zanima me kakšni so vaši nasveti, mnenja,... Tudi midva sva pred kratkim začela delati na 1. user posted image  - zaenkrat se še ni nič primlo user posted image  , a ni panike... delamo na tem, da se bo user posted image . Zanima me, kako lahko pogosta vnetja nožnice vplivajo na zanositev. Zadnje čase sicer ne toliko, pred časom pa sem imela pogosta vnetja - gost izcedek, včasih celo ves mesec med dvema M + občasna srbečica. Moja G mi je skoz predpisovala Canesten, pa se mi zdi da mi ni kaj veliko pomagal. Zdaj redno uporabljam intimno milo (zvečer) + int. robce med dnevom in se mi zdi da se je situacija kar izboljšala. Se mi pa včasih pojavi nek čudni izcedek, ki je sicer čisto prozoren, vmes so pa majhne bele pikice user posted image  Ima mogoče katera podobne izkušnje???? Kaj bi to lahko bilo???

Pa še to.. razen folne kisline ob zdravi prehrani, se priporoča še kaj drugega za lažjo in hitrejšo zanositev??

Mejte se...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogosta vnetja in zanositev
24.3.2006 18:13:29   
Anonimen
Sedaj kako vnetja vplivajo direktno na zanositev ne vem,vem pa da če so zelo zelo pogosta je potem težje zanosit.
Omeni svoji G,da naj ti da Vagisan globule.meni vedno pomagajo

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 18:45:06   
Anonimen
kaj pa vem, mislim, da vnetja sama po sebi ne morejo vplivati na zanositev mogoče edino, če poskušaš zanositi med vnetjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 10:59:14   
gojska
Ne bi te rada strašila, ampak vnetja so najpogostejši razlog ženske neplodnosti. Zaradi pogostih vnetjih, ki so pa lahko tudi tiha, tako da jih sploh ne zdraviš, lahko dobiš policistične jajčnike in neprehodne zlepljene jajcevode. To si pa lahko misliš da je fizična ovira pri potovanju foliklov, ki se je razen operativno sploh  ne da videti.
Verjetno ni tako hudo če je vnetje locirano samo v nožnici, pri tem bi ti svetovala redene kontrole brisa ( zaradi mutacije celic na materničnem vratu )
ampak tak izcedek  lahko nakazuje tudi globje vnetje.
Prosim da paziš nase. Nikoli te ne sme zebst v noge, poleti si menjuj mokre kopalke pa tud če je +50, in naj ti bo v tem delu  (ledvenem)vedno lepo  toplo.
Držim pest, da se želje uresničijo.
gojska- multi fosiluser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?