|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozički - do kdaj?
24.3.2006 11:58:31   
April
Do kdaj so se vaši radi vozičkali?

Jaz mam en tak ogromen vozek, ki mi zasede cel prtljažnik. Pol si pa lahko predstavljate kako zgleda, ko gremo na morje. Ni šans, da bi med vožnjo kaj ven vzela, ker bi se mi cel sistem porušu. Lansko leto je še nekak šlo, letos pa razmišljam, da bi kupila, lalšen bolj praktičen in manjši vozek.

Marela ne pride v poštev, ker notri dete ne more fajn spat pa še sonce je premočno.

Ne bi dala več kot 15 000 SIT za voziček, vem da za to ceno ni kaj dosti izbire. Ne vem mogoče kak rabljen.

Pa še ena dilema je . A se mi sploh splača kupovat? Naš je naslednji mesec star 1 leto, zato ne vem kok časa bo voziček sploh še uporaben.

Vaše izkušnje?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozički - do kdaj?
24.3.2006 12:04:36   
Lu
Maja je ravno včeraj shodila ( ima 13 mes. ) pa smo šli z vozičkom nekam na sejem. Ko jo je moj ven vzel, ni blo šans da bi šla nazaj not. Samo hodit in hodit.  Imava od PP Pramette. Premišljujeva pa vseeno za poletje, ker kdaj pa kdaj se bo verjetno še želela peljat, pa nosila je tudi ne bova non stop, da bi kupila eno mini marelo.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 12:30:36   
Pikabu
Naša je stara 18 mesecev. Ko je začela hoditi, tudi ni bilo šans, da bi bila v vozku, zdaj jo pa prijelo nazaj. Sicer zelo rada hodi, če pa ima možnost, se tudi rada pelje. Pomojem je to precej odvinso od otroka in je težko reči, do kdaj je voziček še uporaben. Glede nakupa ti ne morem nič svetovati, mi bomo verjetno poleti vseeno še kar tega s seboj vzeli, čerpav je tudi precej ogromen, ampak letos tudi s prtljažnikom ne bo težav.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 12:43:32   
viv_
Mi smo voziček uporabljali do dveh let, pa je shodila pri 9 mesecih. Zdaj prideva povsod peš, ni panike, tudi kar hitro se premakne, tako, da ga res ne rabimo več. Tam pri letu, letu in pol je pa trajalo 100 let če si kam hotel in če si imel nujne opravke enostavno ni šlo drugače kot z vozičkom.

Jaz imam Quinny Freestyle 4XL, ki je ogromen, ampak super voz! Za zraven smo pa potem kupili Chicco Caddy, majhen, lahek, ampak zelo vzdržljiv. Cena je cca. 50 eur.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 12:58:06   
bskrle
Naša je stara 3 in pol in marela občasno še pride v poštev.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 14:13:11   
inna
Mi smo tudi zdej pri Kajinih 11 mesecih kupili športni voziček ker je tastari zasedel cel prtljažnik pa še težek je bil in težko vodljiv. kupila sem novega dala 25 jurjev. je pa zelo lahek, ožji, vseeno ima spodaj vrečo, držalo za pijače in manjše kolese od tastarega, hrbet se da regulirat ne da pa se čist zravnat. ker naša še ne hodi ga bomo kr nekaj časa koristli. upam. čeprav jo sedaj ko je lepo vreme velikokrat peljam tudi v teh otroškem triciklu ki ga ti porivaš in reguliraš-

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 14:18:33   
Anonimen
Jeseni, ko je bil kakšnih 18 mesecev star, je bil nazadnje v vozičku. Sedaj imam voziček že pospravljen, saj gremo povsod peš. Tudi, kadar gremo npr. za cel dan kam. Na morje ga bom verjetno vseeno vzela...takrat bo star 2 leti.

(odgovor članu inna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 16:09:08   
pravljica
jaz vem, da smo ga na morju (ko je imela 3 leta) še kar pridno uporabljali...drugače bi bili lahko ob večerih, ko je bila ura spanja, samo v apartmaju...tako pa ni blo ovir user posted image  , kdaj smo ga nehali uporabljat, se pa ne spomnim user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2006 17:06:27   
tinica
Mi smo tudi svojega velikega prodali in kupili manjšega "peg perego pliko", če grem slučajno v trgovino, ki je odaljena nekje 1.5 km je bolj, da grem z vozičkom ker drugače bi peš hodila celo večnost. Za na morje pa itak potrebujemo voziček, tako da bo ob včerih lahko malo zadremal.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2006 15:11:05   
KODA
Tastarejši je bil toliko časa v vozičku,dokler se ni rodil tamali.Potem smo ga počasi "izselili" iz vozička.Ni bilo problema.
Tamali je pa pri 18 mesecih že tako lepo hodil,tako,da tisto leto,ko smo šli na dopust(star je bil 21 mesecev),smo šli že brez vozička.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2006 16:56:57   
Primoza
Slutim da bo tudi pri drugemu postal odveč po 2,5 leta.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2006 17:52:14   
Marogica
Mi smo uporabljali voziček nekje do 2 let, nakar smo kupili marelo, ki pa smo jo uporabili samo nekajkrat, ker smo se raje odločali za krajše sprehode, drugače se pa povsod pelješ z avtom, pa ti noben voziček ni poteben. Tudi pri nakupovanju ne. Je pa odvisno, koliko pešačite iz potrebe in koliko iz "zabave". ČE moraš vsak dan z njim peš v vrtec, boš voziček/marelo še dolgo potebovala...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2006 22:01:05   
Pupica

Naša je stara 19 mesecev, pa se vseeno rada vozi. Če greva brez vozka. vem, da ne smem deleč, ker ne zmore. Če pa vzamem vozek pa mi že po 100 metrih reče da se bo pelala. Tako da na tvojem mestu bi raje za na morje kupila marelo, ker ti na mroju ne bo več tako dolgo spal v vozku, vzemi pa eno tako da se ji da rahlo naklon spremenit, pa boš stvar najbolj elegantno rešila. Sploh pa morje, vodam, drug zrak, boš vidla, da bo spal tudi v mareli.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2006 22:48:26   
tamala83
pozdrav
jaz sem zdaj v pikapolinici naši kupla marelo za 8000 sit (znamka - pikolo). je znižanje. full je lahki. pa več barv majo. mi se še zdaj vozimo v globokem, samo se mi je zdelo poceni in vem, da bomo poleti to rabli

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2006 9:02:29   
Urša
Odkar je shodila, ni hotla bit več not. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.