|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako ugotoviti
27.3.2006 11:06:45   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Z možem sva v fazi kupovanja stanovanja,

Ob tem, da z veliko verjetnostjo sumiš, se naprej zapletaš. Previdno naprej.

Sem se pa odločila da ga bom zasledovala, samo da dobim dokaz,

Kaj če ga ne boš? Ga boš zasledovala celo življenje? Je problem samo ta ženska? Kaj pa katera druga? Kdaj drugič?

Nezaupanje bo ostalo. Edini ključ do zaupanja drži on v rokah s katerim ti mora vsakodnevno izkazovati, da je vreden zaupanja. Nobena druga stvar te ne bo potolažila nezaupanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2006 14:31:16   
Anonimen

Kaj naj storim, kako naj ugotovim ali je kaj bilo in ali je mogoče še kaj na tem? Prosim za kak nasvet!

Si kdaj slisala za intuicijo? Ali je to ze davno izpuhtelo? Sej v bistvu ti ves.. kaj je res.. samo ne verjemes si.. in cisto mozno je, da se ti to dogaja samo zato, ker si ne verjames.. lahko pa tudi ne..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2006 23:25:18   
ona
Joj,punce,ste me napadle!Kako pa naj ugotoviš,da nekaj skriva!Vam jaz povem kaj sem ugotovila!
V glavnem se ful dobro razumeva in sva se vedno,samo,ko sem zanosila-proti koncu nosečnosti je ful začel sam pohajat,ker se meni pač ni dalo z unim trebuhom!No in enkrat ko sem zjutraj še spala in je on vstal,je pozabil njegov telefon v sobi in ta telefon začne zvonit-budilka.Jaz jo ugasnem in prav ponesreči odprem sms,kjer piše,da komaj čaka,da se spoznata!Mislim-halo!!!
Je pa bila samo št. brez imena.Sem vstala ko raketa in mi je dalo ful mislit,saj pač nisva nikoli imela problemov!Potem pogledam še klice in ima vse zbrisane od prejetih do klicanih.Zanimivo je,ker on ni nikoli brisal klicev,res nikoli!Potem drugi vikend v nedeljah ponavadi,gre spet ven in spet sem pokukaka telefon in spet vse zbrisano.Med tednom,ko dela pa vedno vsi klici gor!!!In tako je trajalo en lep čas in sem ga tudi spraševala kje hodi in vedno,da je na pijači.Ok,saj mu privoščim,samo,da mi ne kaj kuha za hrbtom!Ker se to ni nikakor nehalo,sem naročila to sledenje klicev in ko sem gledala,da v roku 6 ur ko ga ni bilo doma in je šel kao na pijačo je klical med 20 in 40 različnih številk.To sem sledila ene tri vikende in vedno isto.Potem sem šla pa vse to klicat in kaj dobim-Vroče linije!Ga je zanimalo,kako te punce na klic delajo!Uni dan mi je kmalu počil film in sem mu vse vrgla naprej.Je bil tiho kot pribit in mi vse priznal,pa da ni nič mislil narobe,da se je samo malo zabaval!!Lepo prosim,mene je rešil mobitel,saj mi je moj rekel,da bi se lahko zgodilo,da bi šel provat kako zgleda!In to vse samo zato,ker z mano ni bilo nič,z unim trebuhom!!!Še zdaj,ko se spomnim,mi rata kar slabo,saj je malo manjkalo,da bi se vse končalo.Sva pa vse uredila in sem mu rekla,da bi mi lahko povedal,pa je rekel,da ga bi bilo sram!Ni pa nič proval,to mu verjamem,ker je tip,ki ga bolj vse zanima,za dejanja pa ni prav hiter,še posebej pri ženskah!
Tako,une,ki me obsojate,to je moja zgodba,ki sem jo že nekaj časa hotela napisat in mi je zdaj uspelo,ker ste me prav sprovicirale!
Pa upam,da me zdaj razumete,saj drugače ne vem kako bi ugotovila in ga ustavila prej ko naredi kakšno neumno!
Glavno ,da je zdaj vse lepo in prav kot je bilo vedno.Očitno mu je nekaj manjkalo in mi ni hotel priznati!

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2006 9:38:16   
Anonimen
Hvala vsem za vaša mnenja in nasvete. Ste mi ful pomagal, lepo je ker nismo vsi isti in ker nimamo vsi enakega mnenja.
Kar se tiče najinega odnosa, je tak kot je bil, razen kar gre mojemu možeku na živce, ker ga velik sprašujem, a vse to je posledica tega da mi ni povedal kaj se dogaja za mojim hrbtom. Če bi mi takoj povedal bi vse drugače izgledalo kot pa je potem ko sem sama ugotovila.
Nikoli nisem začutla da se je odmaknil od mene ali da je hladen v odnosu ali kar koli...Prej bi rekla zase da sem se malo odtujila a to le zato ker sem se počutila izdano.
Res je kar pravi kepa, niso vsi muzikanti prevaranti, čeprav se nikoli ne ve, moški so čudni. Previdnost ni nikoli odveč.
Ali kdo ve, ali preko simobila tudi lahko prek interneta dobiš vpogled na klicane in prejete številke? To ni slaba ideja, za prepričat se.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2006 9:55:03   
Anonimen

moški so čudni.

user posted image user posted image user posted image  

Ja.. ampak niti za promil bolj od zensk..

Ne vem zakaj si zenske na tem foromu tko zelijo vojno z moskimi.. To ni opazno nikjer drugje.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2006 14:11:49   
ZARA

Dej mir Tjazy, da se jih nauš najedu.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2006 14:48:32   
Anonimen
OO ZARICA..

Koga.. da se ne bom najedu? Zensk?! user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?