ona
|
Joj,punce,ste me napadle!Kako pa naj ugotoviš,da nekaj skriva!Vam jaz povem kaj sem ugotovila! V glavnem se ful dobro razumeva in sva se vedno,samo,ko sem zanosila-proti koncu nosečnosti je ful začel sam pohajat,ker se meni pač ni dalo z unim trebuhom!No in enkrat ko sem zjutraj še spala in je on vstal,je pozabil njegov telefon v sobi in ta telefon začne zvonit-budilka.Jaz jo ugasnem in prav ponesreči odprem sms,kjer piše,da komaj čaka,da se spoznata!Mislim-halo!!! Je pa bila samo št. brez imena.Sem vstala ko raketa in mi je dalo ful mislit,saj pač nisva nikoli imela problemov!Potem pogledam še klice in ima vse zbrisane od prejetih do klicanih.Zanimivo je,ker on ni nikoli brisal klicev,res nikoli!Potem drugi vikend v nedeljah ponavadi,gre spet ven in spet sem pokukaka telefon in spet vse zbrisano.Med tednom,ko dela pa vedno vsi klici gor!!!In tako je trajalo en lep čas in sem ga tudi spraševala kje hodi in vedno,da je na pijači.Ok,saj mu privoščim,samo,da mi ne kaj kuha za hrbtom!Ker se to ni nikakor nehalo,sem naročila to sledenje klicev in ko sem gledala,da v roku 6 ur ko ga ni bilo doma in je šel kao na pijačo je klical med 20 in 40 različnih številk.To sem sledila ene tri vikende in vedno isto.Potem sem šla pa vse to klicat in kaj dobim-Vroče linije!Ga je zanimalo,kako te punce na klic delajo!Uni dan mi je kmalu počil film in sem mu vse vrgla naprej.Je bil tiho kot pribit in mi vse priznal,pa da ni nič mislil narobe,da se je samo malo zabaval!!Lepo prosim,mene je rešil mobitel,saj mi je moj rekel,da bi se lahko zgodilo,da bi šel provat kako zgleda!In to vse samo zato,ker z mano ni bilo nič,z unim trebuhom!!!Še zdaj,ko se spomnim,mi rata kar slabo,saj je malo manjkalo,da bi se vse končalo.Sva pa vse uredila in sem mu rekla,da bi mi lahko povedal,pa je rekel,da ga bi bilo sram!Ni pa nič proval,to mu verjamem,ker je tip,ki ga bolj vse zanima,za dejanja pa ni prav hiter,še posebej pri ženskah! Tako,une,ki me obsojate,to je moja zgodba,ki sem jo že nekaj časa hotela napisat in mi je zdaj uspelo,ker ste me prav sprovicirale! Pa upam,da me zdaj razumete,saj drugače ne vem kako bi ugotovila in ga ustavila prej ko naredi kakšno neumno! Glavno ,da je zdaj vse lepo in prav kot je bilo vedno.Očitno mu je nekaj manjkalo in mi ni hotel priznati!
|