|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od katerega meseca športni voziček??
23.3.2006 22:19:12   
MusiMarusi
Zanima me od katerega meseca naprej ste začele uporabljati športen voziček in ne več košareuser posted image
Mi smo stari dobrih 5 mesecev in še kar ga dajem v košaro...še malo zaradi mraza pa tko in se kar ne določim za športnega...imamo pa Peg Perego Pliko P3.
Hvala!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Od katerega meseca športni voziček??
24.3.2006 4:56:02   
lelaval
Jaz jo pri 9 mesecih še nisem dala v športnega, ker mi večino časa še vedno spi v vozičku (ko je čas za spanje, jo dam v vozek user posted image ), športni pa hrbtni del le ni tako ojačan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 6:57:00   
Anonimen
Mi smo začeli uporabljari športnega , ko je bil star 6,5 mesecev in v njem veliko bolj uživa.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 8:31:03   
viv_
Od začetka, ker se je polegel v povsem ležeč položaj. Pri 5 mesecih je imela že eno brzino dvignjen naklon, ker se ji je v ležečem položaju mešalo, ker ni videla okrog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 9:22:02   
Anonimen
pri 1. od začetka ker se je dal v čist ležeč položaj, pri 3. mesecih sem jo že dvignila za 1 stopnjo.
zdej mam drug vozek  - pliko p3 in ne gre v čisto ležeč položaj zato bo prve 3 mesece v lupinici ki se jo da na voz pol pa v športnem vozku s pač kukr se da dol sedež dat- isto kot pri prvem ena stopnja.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 9:57:34   
Naja31
Kar kmalu, rojen je bi aprila, enkrat julilja sem ga dala ze v športni vozicek, predvsem zato ker je bilo v košari zelo vroče. 
Se je pa dalo tudi na športnem sedežu nakoln dati čisto v ležeči položaj, tako da to ni bil problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 10:10:47   
Anonimen
Kaj te vem, zelo hitro, namreč rodila sem junija, in v jajčki je vedno ful švicaluser posted image user posted image Tak da smo ga recimo v roku mesca dali v športni del, naslonjalo je min. dvigjeno, kar ni nič narobe,saj imamo posteljico tudiuser posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 19:42:42   
bombonček
Mi imamo od 9 meseca zappa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2006 20:12:27   
KODA
Od samega začetka.Voziček je imel tri naklone.Tako,da sem ga dala v ležeči položaj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2006 9:24:59   
Dashenka
Od začetka, ker se je naslon položil v skoraj vodoravni položaj.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?