Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 4:56:02
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz jo pri 9 mesecih še nisem dala v športnega, ker mi večino časa še vedno spi v vozičku (ko je čas za spanje, jo dam v vozek ), športni pa hrbtni del le ni tako ojačan.
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 6:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo začeli uporabljari športnega , ko je bil star 6,5 mesecev in v njem veliko bolj uživa.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 8:31:03
|
|
|
|
viv_
|
Od začetka, ker se je polegel v povsem ležeč položaj. Pri 5 mesecih je imela že eno brzino dvignjen naklon, ker se ji je v ležečem položaju mešalo, ker ni videla okrog.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 9:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pri 1. od začetka ker se je dal v čist ležeč položaj, pri 3. mesecih sem jo že dvignila za 1 stopnjo. zdej mam drug vozek - pliko p3 in ne gre v čisto ležeč položaj zato bo prve 3 mesece v lupinici ki se jo da na voz pol pa v športnem vozku s pač kukr se da dol sedež dat- isto kot pri prvem ena stopnja.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 9:57:34
|
|
|
|
Naja31
|
Kar kmalu, rojen je bi aprila, enkrat julilja sem ga dala ze v športni vozicek, predvsem zato ker je bilo v košari zelo vroče. Se je pa dalo tudi na športnem sedežu nakoln dati čisto v ležeči položaj, tako da to ni bil problem.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 10:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj te vem, zelo hitro, namreč rodila sem junija, in v jajčki je vedno ful švical Tak da smo ga recimo v roku mesca dali v športni del, naslonjalo je min. dvigjeno, kar ni nič narobe,saj imamo posteljico tudi
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 28.3.2006 19:42:42
|
|
|
|
bombonček
|
Mi imamo od 9 meseca zappa!
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 28.3.2006 20:12:27
|
|
|
|
KODA
|
Od samega začetka.Voziček je imel tri naklone.Tako,da sem ga dala v ležeči položaj.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?