|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hoja in obračanje nogic
23.3.2006 21:11:46   
Alina
Pozdravljene!

Po dolgem času spet potrebujem vaš nasvet. Naš 14 - mesečnik obrača nogice navznoter. Predvsem desno. Kaj storiti? A ga peljem pokazati pediatrinji? Ali mu naj zamenjujem čeveljčke - desna nogica -levega, leva nogica - desnega? Kaj bi naredile ve?

Me je kar malo strah če se bo to popravilo. Shodil je pri 10,5 mesecih.

Hvala že v naprej.

Lep večer!

Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hoja in obračanje nogic
23.3.2006 21:15:49   
andrejaz
Jaz ti predlagam da greš k pediatru, da ti napiše napotnico za ortopeda. Nato pa čimprej k ortopedu, saj bo on najbolje vedel zakaj obrača nogice.

Najbrž pa ni nič hudega, če se je ta težava pojavila šele sedaj, vendar je bolje čimprej ugotoviti za kaj gre.

Se pa take stvari dajo skoraj 100% pozdraviti - naš je imel ob rojstvu obrnjeno nogico za 90 stopinj, pa je sedaj že skoraj OK.

< Sporočilo je popravil andrejaz -- 23.3.2006 21:17:44 >

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 21:48:18   
ona
Naša ima tudi 14 mesecev!Pa kdaj si ti rodila,da nisva slučajno na isti dan!Naša je prijokala na svet 19.1 05!
No,pa pustimo to!V glavnem je tamala imela po porodu dva dni na obeh stopalih longeto,ker je imela v trebuhu nekam zataknjene nogice,zato so ji tudi to dali.Pol smo jo pri treh mesecih peljali k ortopedu in nam je naročil masiranje stopal in pri 6 mesecih je bilo ok.Sem pa hotla povedat,da imamo drugi teden spet kontrolo kako hodi in hodi pa dokaj uredu,se mi ne zdi,da bi bilo problematično!V bistvu je bila ena malenkost,pa jo ortoped stalno opazuje,zato bi bilo dobro,da se greste tudi vi pokazat,kajti sedaj se še da kaj popravit!Pa srečno!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 8:15:08   
Alina
Hajlo!

Jaz sem rodila 23.01.2005 v Celju. Moj do sedaj ni imel problemov z nogicami. Kakšnih 14 dni opažam, da desno nogico bolj obrača navznoter.  Rada bi pač pravočasno ukrepala. Sem poklicala v zdravstveni dom in pediatrinja ne dela sem pa povedala drugi zdravnici in je rekla da do 18 meseca ne ukrepajo nic.

Po 1.04. pride zdravnica nazaj in bom še enkrat poklicala. Jaz bi vseeno rada pravočasno obiskala ortopeda.

Hvala punce!

Lep dan!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 9:26:07   
viv_
Počakaj na spomlad, v telih zimskih debelih čevlih radi otroci obračajo nogice. Kaj pa, če hodi bos?

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 11:21:19   
dory
moj mali tud tko hod na noter,da vcas mislim,da se bo spotaknu...ampak terapije sva dala skoz in ocitno,da bo svoje naredil se razvoj...user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?