|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadaljujem svojo zgodbo.....
23.3.2006 12:39:33   
Anonimen
danes je prišel dan ko mu moram pogledati v oči, mu povedati da je konec, mu ne vlivati lažnega upanja....mu povedati da naju ne bo nazaj........bojim se da bi si kaj naredil, da bi si potem jaz očitala da si je zaradi mene vzel življenje, da se je zaradi mene sesul,.....
Moram.....zaradi sebe in user posted image

Še posebaj moram ostati močna, ker mi tudi doma ne dajo ravno miru - mami me je včeraj obtoževala za vse nazaj, vse mi je z besedami zmetala pod noge user posted image user posted image  enostavno ne smem dopustiti da mi pridejo do živega!

Moramk vztrajati!
Samo toliko da veste! (Upam) Zmogla bom!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nadaljujem svojo zgodbo.....
23.3.2006 12:43:52   
*tasika*
Le pogumno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 12:44:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  vesela sem, da imaš tako pozitivno razmišljanje...ne se pustit...sem s tabo in tvojim user posted image ...Nati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 12:49:04   
baguSka
Draga Tassy - prvo kot prvo - všeč mi je tvoj pogum. Pri njem vztrajaj in bodi močna. Bodi prepričana vase in vidla boš, kaj vse lahko zmoreš. Kot drugo: le slabiči napovedujejo samomor. Bodi prepričana, da ga ne bo storil!! Vsak ki ga že vnaprej napove, ga ne izvede. Če se karkoli zgodi, pa je že on sam tko neumen in nimaš ti imet kaj slabe vesti zaradi tega. Kot tretje, pa ne razumem čisto kaj imate zdaj doma, če so ti najprej ponudili pomoč, zdaj pa ne več al kako!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 13:03:51   
Anonimen
Tukaj se pa ne strinjam z izjavo, da tisti, ki grozi s samomorom, tega ne izpelje....sorry, ampak to je prvo opozorilo, da s človekom nekaj ni vredu in rabi strokovno pomoč in takemu je treba pomagat, na pa da se ga zaničuje in ga gledaš kako tone v še večji propad kjer je trenutno....moj kolega je to napovedal ampak, ker ga ni punca poslušala in jemala resno, je to še kmalu izpeljal....še zdaj mi je hudo zanjga, ker ga ni nobeden v družini usmeril na pravo potuser posted image user posted image user posted image ...in tud teta moja, ki je naredila samomor, je imela že prej suecidne misli, pa je ni nobeden poslušal, pa je ravno tako naredila konec svojega življenja in za sabo pustila dva majhna otroka....zato pa sem toliko bolj užaljena, ko berem take neumnosti, človeku je treba pomagat, ker nikol ne veš, kdaj bo kaj takega doletelo tudi nas same, mogoče že danes, jutri....

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2006 13:35:20   
dory
Ma dej,da ne bi spet nasedala...kot sem ze rekla,ce vaju ima rad, bo to dokazal...in to s tem,da vama bo dal prosto pot...kot oce se bo lahko izkazal...zato glavo gor in samozavest s sabo...pa je...ne obremenjuj se prevec s tem,kaj lahko rece, kaj lahko naredi...to pozabi...vazno je, kaj bo storila ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2006 13:40:35   
Anonimen
Kaj a zdaj se mu morem pa po kolenih nazaj splazit al kako? user posted image
Na srečo mi sedaj ni grozil, grozil mi je pred parimi meseci in zato nisem šla stran ker mi je grozil - a zdaj naj mu pa spet podležem, nasedam???
In nihče ni rekel da ga zaničujem.....sam če ne gre ne gre......
Oprostite za moj razuser posted image

Ja Baguška najprej: "Ja ti kar pridi z malo k nam za neki časa", pol pa že drugi dan: "Ja kdaj greš nazaj?" in "Ali ti sploh veš kaj bi rada?" In: "Lahko si tukaj", naslednji dan pa že"Ja tukaj pa ne moreš bit!Najdi si drugo rešitev!" Tako da.....It's not so easy!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2006 13:50:56   
baguSka
Anonimna, tole si jaz bolj razlagam kot grožnjo, ne pa kot obupanega fanta, ki bi resno jemal svoje besede. Imam tudi več takih izkušenj, zato govorim na podlagi njih in na podlagi Tassyinih postov do danes. Res je, da ne poznam njenega fanta, tako da se lahko motim, kar pa še vedno ne pomeni, da mu mora ona zato stat ob strani. Mislim da je že sedaj naredila veliko preveč, kar ni blo ravno njej v interesu, ampak je ostala z njim zgolj zaradi tega, da res nebi česa takega naredu. Kot je napisala teja., Tassy - če bi hotel in želel, bi naklonjenost pokazal kakorkoli drugače, ne pa tako, da grozi s takimi besedami.

Tassy hudo mi je, da niti doma nimaš urejeno tako kot je treba. Žalostno je, da ti starši ob takih trenutkih ne znajo pomagat. Mogoče ravno zaradi tvojega strahu in neodločnost, tako reagirajo. Torej jim boš tokrat mogla dat JASNO vedet kaj HOČEŠ (ker če ti ne veš, tudi oni ne morejo vedet) in potem ti bojo mogoče 100% stali ob strani. Samo bodi odločna in jim povej kaj hočeš, potem pa stoj za svojimi besedami!!

Pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 13:56:01   
Anonimen
Tassy, tokrat imaš res MOŽNOST. Ne hodi nazaj, ne popuščaj. BODI MOČNA!!!!!!!!

Anonimna, tle ga nima kaj srat z razmišljanjem, kaj si bo on storil in ali si bo sploh kaj storil. Treba je misliti na otroka in pozabit preteklost. Meni gre blazno na živce tisto cincamarincanje v stilu "Joj, kaj pa če...". NIČ! Akcija, gremo!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2006 14:01:37   
Anonimen
Veš Meta govoriti je lahko. Če pa bi bila ti na takem mestu, me pa prav zanima kaj bi naredila. Lahko je reči AKCIJA-gremo!
Ko pa se človek enkrat sam znajde v takem položaju pa verjemi da ni lahko. Sem probala na svoji koži. Dajati nasvete je eno, doživeti in poskusiti to je pa drugo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2006 14:04:45   
nejcko
Ja, res najbolje, da gre Tassy kar nazaj k njemu, ga stisne in poboža, da si revček ne bo kaj naredil ... vse do takrat, ko bo spet položil roko nanjo (pa ne, da bi jo pobožal). Mislim ...

Tassy, teci teci - življenje te kliče in če verjameš ali ne, celo lepo zna biti - pojdi in si dopusti, da ga spoznaš tudi s te strani (življenje, namreč)

Bodi močna in vztrajna! SREČNO!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2006 14:06:42   
TINALAN
Se strinjam z anonimno. Hudo je ostati sam, vi pa lahko pišete kar hočete, si pa mislim, da je pa še težje živeti z bedakom!!!! Upam da ti bo uspelo. Še enkrat kapo do.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2006 14:20:18   
Anonimen
bojim se da bi si kaj naredil, da bi si potem jaz očitala da si je zaradi mene vzel življenje, da se je zaradi mene sesul,.....

Tassy, če si bo res kaj naredil, si ne bo zaradi tebe ampak zaradi sebe. Ker je on pač tak človek, ti nima pri tem čisto nič zraven. To po njegovem izgleda namreč pomeni, če te bom tepel, se ne bom ubil, če te pa ne bom mogel, se pa bom. In če ima res rad svojega otroka,  potem se ne bo ubil, ker vendar otroku, ki ga imaš najraje na vsem svetu, privoščiš, da ima kolikor se da urejeno življenje, ki lahko vključuje tudi dober odnos z očetom in njegovo ljubezen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2006 14:26:25   
ZARA

Samo vprašaj se, Tassy, če si želiš res vse skupaj SPET podoživljat od začetka...če se ne motim te je enkrat celo udaril, ne?? TECI, punca stran od tega tvojega obupanca...
Pa srečno!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2006 14:27:56   
dory
To,da je hudo ostati sam se strinjam..ampak od tassy primer mislim,da ne rabi takih izjav...njen predragi bi prej pomislil na to, preden se je je fizicno lotil...pa se je ni enkrat...koliko je bilo prosenj in truda z njene strani...zaman...zato mislim,da je bols zej potegnit crto, ko je za to idealna priloznost...on naj pa kar grozi,ce mu pase...ce je tolk labilen,da bi si bil pripravljen kaj narest, pol se mi zdi, da je tudo to eden izmed glavnih razlogov, da se ga resita...moje mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2006 14:28:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy
Samo toliko da veste! (Upam) Zmogla bom!

Pojma nimam kaj je prav. Ve pa to. Da boš naredila tisto kar je za tebe prav. Če boš zmogla, bo prav. Če ne boš zmogla, bo za to tak razlog, da bo zopet prav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2006 15:54:05   
wanabe
Tudi moj je grozil, da se bo ubil (skoraj vsak dan ko sva šla narazen), tko da sem mu na koncu rekla: 'Saj čudno, da si sploh še živ - ti imaš pa več življenj kot maček!' in 'Ti pač naredi kar se ti zdi prav, jaz ti ne morem pomagati.'. In pol je počasi nehal s samomorom.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2006 17:04:04   
Anonimen
[/quote]

Tassy, če si bo res kaj naredil, si ne bo zaradi tebe ampak zaradi sebe. [/quote]

Sestra mi je ravnokar rekla po telefonu da me ima rad, ker mi je grozil? user posted image user posted image  Rekla mi je da naj ne naredim napake, da če vztrajam pri svojem - "svaka mi čast" , da se pa ona zelo trudi da ne bi bila taka kot najina mami(ko ima za sabo neuspelo vezo z maminim sinkom, alkoholikom-najinim očetom,...pa še več nesrečnih stvari,...).
Da delam to zaradi prijatelja......pa sploh ni res.......Delam to zaradi sebe in user posted image ! Ker se imam rada, sebe in svoje življenje!

Dodajam pa še to......sestra se boji da ne bi on vzel otroka! user posted image  Ker ima stalno službo,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2006 18:41:17   
Gothika
mislim, da če bi res izvedel suicid, bi s tem dokazal, da ne, da nima rad svojega življenja, ampak da mu ni niti do tebe niti do vajnega skupnega otroka...
ne se žret...ti sama veš kaj je najbolje za vaju z user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2006 19:11:09   
nejcko
Tassy, on ima lahko pet stalnih služb, da bi dobil otroka, bi moral še marsikaj zraven dokazati. Brez skrbi, sploh če ima fant na policiji že kakšen zaznamek.

Sestri pa kar reci, da če se ona pusti poniževati  svojemu partnerju, prav, ti si se dovolj in tebi  tega res ni potrebno več početi.
Zdaj boš gotovo deležna številnih pritiskov in prepričevanj iz vseh koncev in krajev - na to se kar pripravi, ampak bodi in ostani močna!!!

< Sporočilo je popravil nejcko -- 23.3.2006 19:18:16 >

(odgovor članu Gothika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2006 20:29:49   
kimba
Tassy enkrat sem že odgovarjale eni anonimni glede partnerskega odnosa. Moja prijateljica je bila 4 leta na tem da zapusti partnerja, posredi so bili tudi fizični napadi in se je tudi ona bala da bo on dobil otroka, ker je imel redno službo. Zaradi tega je raje trpela in tako sta kasneje dobila še enega otroka in zato se je njen strah le še povečal. Ko je mlajši sin bil star 3 leta je ušla od doma z otrokoma, ni imela ne službe, ne stanovanja (čez noč je ostala brez dohodka in brez strehe nad glavo). Prve tri mesece je bilo težko, vendar je s pomočjo nas prijateljic in seveda tudi domačih prišla do najemniškega stanovanja, res je da še sedaj živi s socialno pomočjo, vendar tudi tukaj upa da ne bo več dolgo (pri njej je problem ker bi rabila službo le v dopoldanskem času in zato nima veliko izbire oz. je trenutno sploh nima).

Zato ti polagam na srce, da služba ni zagotovilo da nekdo dobi otroka (vsaj pri moji prijatejici ni bilo) in upam da tudi pri tebi ne bo.
Svetujem ti samo da gledaš nase in na tvojo bebico in boš vidla kako fino se bosta imeli (mogoče bo na začetku hudo, vendar za vsakim dežjem posije sonce)

Upam da se bo uredilo dobro zate in za tvojo user posted image .

Če boš želela še kaj izvedeti mi piši na privat.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2006 21:26:22   
Anonimen
Tassy, tale tvoja sestra je pa ena revica, prav res. Pa kdo ji je vcepil take stvari v glavo? Kot bi živela v srednjem veku. Ne razumem.
Bodi močna za svojo punčko, res, Tassy. Če ji želiš dobro v življenju, ne pustit, da jo tepejo.

(odgovor članu kimba)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2006 7:08:54   
dory
Eh tassy...no...ne analiziraj problema, ampak zacni ze hoditi po zacrtani poti...nasveti ali tolazbe v smislu,da ti je grozil,ker te ima raduser posted image ...o mater a se ljubezni dons ze tko rece??? Groznje izhajajo iz njegovega ranjenega ega....ce bi mel pod streho vse pospravljen ti tega ne bi delal...pa se marsikaj drugega tud ne...

Pa ne obremenjuj se s tem,da bi on dobil otroka...tega ne bo in ne more...bo pa imel stike,kar mu pripada ne...vidve pa v novo zivljenje...je ze cas, se mi zdi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.3.2006 8:53:59   
tanaja*
Go Tassy, go Tassy!user posted image user posted image user posted image

Mislim, da te je že dovolj prizadel. Misli nase in na otročka. On bo pa že naredil s svojim življenjem kar misli, da je prav! Ti si na pravi poti! Držim pesti zate in za user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?