|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč na domu -zastonj!
23.3.2006 11:39:04   
anckabancka
Jaz sem jo dobila, ker sem bila izžrebana!user posted image

Enkrat je ena že pisala tuki gor, da na mirovnem inštitutu delajo neko raziskavo za pomoč na domu. Tudi mene je v Tivoliju ustavila ena punca in se najavila, da pride delat anketo k meni domov glede pomoči na domu. Sem si rekla, zakaj pa ne...
No, tam nekje v jeseni je prišla in naredila z mano anketo - bilo je res veliko vprašanj...

In zdaj marca so izžrebali določeno število gospodinjstev, ki bodo brezplačno dobivali pomoč na domu in vmes sem tudi jaz. user posted image Poklicala me je gospa po telefonu in mi povedala, da mi pripada ta pomoč - 15 ur na mesec in (ne vem točno...) tam nekje od aprila do konca oktobra.

Se bom pomoje kar razvadila...user posted image

A ve katera še kaj več o tem? Kaj spada v to pomoč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč na domu -zastonj!
23.3.2006 11:52:46   
Anonimen
Lahko pošlješ še koga k meniuser posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 11:57:03   
maja_
Čestitke!!!user posted image

Samo čist za vsak slučaj vse lepo preveri na "uradnih inštancah", kako pa kaj, saj veš-mirovni inštitut, pomoč na domuuser posted image , da se ne bi zgodilo, da bi prišli in enkrat, ko te ne bo  in ti izpraznili hiše.

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 12:04:14   
anckabancka
Maja, mislim da mi ne bojo nič ukradli. Evo link, pa si preberi...

< http://sipa.mirovni-institut.si/slo/novice/novica_13_01_2005.htm >

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 13:33:00   
dulcinea
A to tud komu šenkaš?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2006 13:40:24   
Anonimen
Anča, packa si user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2006 13:59:30   
Naja31
Jaz sem tudi sodelovala v tej raziskavi, ampak me ocitno niso izrebali.
Skoda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2006 14:03:11   
Dadi
O anckabancka a to samo v Tivoliju iščejo ljudi.user posted image  Jaz bi mela tudi kakšno pomočnico, samo se noben ne šeta tlele po bohinjskih gorah in kuclih in bi mi kej takega ponudil. Mam pa pol kar taščo pa moža za kakšno pomoč.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 14:38:08   
anckabancka
Dulcinea, nč ne šenkam!!! user posted image

Tinka, sej veš kje sem doma, pa še daleč ni... Prnes kej za zlikat pa za pomit... user posted image user posted image user posted image
Naja: očitno te res niso izžrebal! user posted image

Dadi, mogoče pa pridejo letos kaj na Gorenjsko? Al pa ste gor tko pridni, da vse sami nardite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 4:20:59   
Anonimen
Mirovni inštitut oz. zaposleni z Mirovnega inštituta imajo pogodbo za opravljanje storitev z našim podjetjem in lahko potrdim samo to, da so popolnoma zaupanje vredno "podjetje" in ni potreben nikakršen dvom v njih direktno.
Jaz bi pa v tem primeru preverila edino osebo, ki bi mi jo poslali, da mi brklja po stanovanju. Ker to zagotovo ne bo oseba, zaposlena na Mirovnem inštitutu...

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?