Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 23.3.2006 17:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr nas je blo tut tko, pa ni blo fajn prevec - pol ni poslusala obeh vsega, ampak le tisto, kar je kdo z njo delal. es pa je, da sem jst se kdaj popoldne to vadila, fotr pa ne. Tko da - fuuuuuuull vadi se doma in na vsakem sprehodu, pa bo kuza super ubogala!
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 23.3.2006 20:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah sej pri na s bo isto. Jaz bom delala z njo, fotru se pa ne da. Problem je pa ta, da ni pri meni, temveč jo imata moja starša, ma pa mene grooooznooooo rada! Naučile smo se že sedi in sicer pri dveh mesecih, potem pa nihče ni vadil z njo , spet samo jaz. Tak da jaz bom ful delala z njo, itak jo pa vidim skoraj vsak dan, jo grem mal pogledat, zdaj bom pa še bolj. Škodit po mojem ne more, upam da bo kvečjemu pomagalo!
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 27.3.2006 23:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej bo ubogala Luna je bla od zacetka glavna pri dekoncentriranju ''sosolcev'', potem je bila med najbolj pridnimi, potem pa jaz nisem mela casa, g. fotr pa ne bo stal na temu mrazu in dezju v blatu .. potem je mela pa se gastritis in porezano tacko Tko da je blo bolj svoh na koncu, ker je bla koncentracija u podnu .. zdej je pa zmeraj bolj pridna
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 8:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša pupika lepo napreduje na tečaju, me pa zanima nekaj drugega. Ti si dala vašo Luno sterilizirati, ne? Me zanima kok to stane, oz. kok ste vi plačali, pa če jo je kaj bolelo?
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 10:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi smo jo dali sterilizirat. Stalo je okoli 30.000 ce se ne motim oz. od 20-30.000. Gre po kilazi. Tam dobi najprej pomirjevalo, potem se uspavalo. Dva dni je bla full boga, sploh prvi dan po narkozi, ker ne more hodit, ker sploh stat ne more. Pa lula po malem (ker niti ne ve, ceprav se je Luna sama od sebe prestavla na platno, ko jo je tiscalo lulat. Potem je fajn da neki casa je bolj kake konzerve itd in ne briketov, ker jo vse boli, ko kaka. Bla je full zalostna ene dva, tri dni pa potem se kak teden bolj mirna. Bila je celo tolk mirna, da ni rabila met gor tistga kroznika, pa je drugac cist divja Se ni pa nic pretirano zredila (2kg, ampak ker smo ji vec zaceli dajat za jest), se zmeri je igriva in vse. Tuki so pa se fotke: http://beaglicaluna.blogspot.com/2006/01/luna-po-sterilizaciji-1del.html Lp, Riba Aja, pa fajn je da je nekdo z njo doma, sploh prvi dan in se naslednja dva je ni fajn same puscat. Pa full je bla crkljiva.
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 13:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A to satelitsko anteno mora potem s sabo nosit? Boga! Joj, kok je bogica videt tvoja Luna. Sej vem, da mine potem, sam joj, ne vem če bom lahk jo dala!
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 17:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Luna jo je mela lih tolk, da smo jo slikal Sosedova labradorka pa ga je mela skoz gor, ker se je tut lizala (sam ni imela prelepljeno). Res je bla pridna in ni lizala sivov (je mela take, ki se stopijo sami). Bom jo pol slikala, se ji skor nic vec ne vidi (ker takoj po sterilizaciji in glih lepo zgledal). Pa 14 dni je ne smes kopat. Ves kaj, se splaca. Res, da ni lih cist ok kuza ene par dni, mas pa za namnaj 15 let mir pred gonitvami! Mi smo jo na zalost doziveli In verjemi, ni blo lih fajn z 12kg psom v narocju pa na vsaki nogi enga psa :) Pa takrat je bla sele tecna! Se dobr, da me ni blo doma en teden (baje sta ble z mami skoz uzuni al se je pa hotla crkljat..ne bi o moji postli in steni, ker si je gospodicna slekla hlacke u momentu).
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 19:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol bi jo mi že lahko dali? Zdej je stara 6 mesecev? Kdaj je tvoja dobila M?
|
|
|
|
RE: Gremo na tečaj poslušnosti 10.4.2006 22:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri 6m se ze lahko da. Luna je M dobila 21.12., skotena je pa 6.5. (torej skoraj 8m)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?