Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če partner ne želi otrok.... 22.3.2006 10:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam eno težavico... Namreč moj je rekel nekoč, da ne bo imel nikoli otrok , to je rekel odločno in ne v šali, prizadelo me je, ker si jih pa jaz neskončno želim. Ko pa sva se zgovarjala-sama, je pa govoril, kaj bi on vse kupil otrokom... ko vidi otroke rata čist drugačen, popestvuje, se z njimi igra... Ali je možno, da ga je tako strah imeti otroke? ali je pač to resno, če on reče, da ne želi otrok? skupaj sva že dolgo časa, in jaz komaj čakam na otroke... Opazila sem, da če je v družbi "fantov" govori da mu sedaj nič ne manjka, in ne rabi otrok. Kako naj pripeljem pogovor k temu, da pa si jaz to neskončno želim....? Finančno bi nama zneslo, živiva na svojem v velikem stanovanju, stara sva dost,... Nevem kje pa je ta težava... Govori tako dvoumno, da sploh nevem ali si jih želi ali so otroci zanj resnično breme Tašča komaj čaka na vnuke in pravi, da on je za to da bi imela otroke, vendar pa da se tega tako boji.... da pač odreagira z negativnim odgovorom.... Z njim se je kar težko pogovarjati, ker če temu njemu ne ustreza.. odgovarja dvoumno... sploh nevem kaj naj... Je imela katera podobne težave? Prosim za nasvete...
|
|
|
|
RE: Če partner ne želi otrok.... 22.3.2006 11:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je čist poznano.. moj naprimer pred prijatelji govori, da sva še mlada, da še nekaj časa ne bova imela otrok.. doma, se pa pogovarjava o tem, da bi bil že čas.. jaz mislim, da so to pač moški, .. ženske bomo zaupale prijateljici kaj si želimo-tudi , moški pa pač ne.. oni se pogovarjajo čisto o drugih stvareh in se jim zdi da se o takih stvareh nima smisla pogovarjati z ostalimi.. ne vem, no.. vsaj moj je tak. po moje bo še ko bom govoru, "ah sej je še dost časa za otroke."
|
|
|
|
RE: Če partner ne želi otrok.... 22.3.2006 11:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Na srečo ne.Veš morda pa še ni zrel,pa strah ga je odgovornosti. Pa navadil se je na komot-samo vidva-brez dodatnih obveznosti. Otrok je velika obveza,treba ga je do kruha spravit,vzgojit,nahranit,ljubit, otrok je za celo življneje,ni kot avto,ki se ga naveličaš pa zamenjaš. Nekateri so pač taki in jih težko pregovoriš.
|
|
|
|
RE: Če partner ne želi otrok.... 22.3.2006 11:22:38
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen je rekel nekoč, Ljudje mnenje spremenimo. Tudi zares. Pozanimaj se: Ali morda ve' da ne bo mogel imeti otrok? Na podlagi kakšnih izvidov. biba12 ima lahko kar prav. Sam sem bil o tem precej tiho in čakal kaj/kdaj se bo zgodilo. Predvsem si pa moraš prit na jasno: Ali želiš biti z njim tudi če noče imeti otrok? ("ne more" je problem ki ga zakonca rešujeta skupaj, "noče" pa je problem vsakega za sebe)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?