|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj 15mesečnik še ne hodi
22.3.2006 10:24:03   
kepa*
Res je, Gašpi je včeraj dopolnil 15 mesecev in še ne hodi. Pa že dlje časa mu tako malo manjka. Ogromno prehodi, da se me samo malce drži za prst, a da bi se poskusil spustiti, niti šans!
Je tak ziheraš!user posted image

In zelo me moti, ko vsi govorijo: A še ne hodi? No, saj bo...
Si pa res želim, da bi že čim prej hodil, ker je zelo utrujajoče, ker ga moram po cele dneve za roko vodit okoli, če ne pa se zbuni...

Kaj mislite, koliko časa še?  

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj 15mesečnik še ne hodi
22.3.2006 10:29:47   
lan
Po mojem bo shodil vsak cas.Nic ga ne "forsirat",da se ne bo ustrasil in sploh naj ti take pripombe "Ali se ne hodi", naj ne pridejo do zivega.
Se malo pa bos tekala za njim!hahaha,potem bo sele utrujajoce.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 10:40:58   
Baby
Pusti ga bo shodil sam ko bo pripravljen! Moja je bila stara skoraj 1 leto in pol!
Mi je fizioterapevtka rekla, da nič silit, ker bo sama vedla kdaj je čas.
In pa še veliko bolj stabilni so. Skoraj nikoli ni padla. Je pa res, da je že pri 1 letu
govorila oz.znala povedat kar nekaj besed!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 12:41:21   
Cikica
Kepa ne se sekirat,pri nas je bilo isto.Shodil je komaj ko je imel 15mesecev.Bo že,ne sili ga. Veliko sreče!user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 13:11:04   
Jančika_
Naš je shodil pri 16 mesecih in enem tednu. Brez panike, kepa*.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 14:12:13   
elenš
TUDI NAŠA JE SHODILA PRI 15 MES.IN POL , SEDAJ PA KO HODI PA SPLOH NIMA MIRU.
SEDAJ SPLOH NE ZNA HODITI POČASI AMPAK SKOZ TEČE , KOT BI HOTELA NADOKNADIT
ZAMUJENO. NE SE SEKIRAT VSE OB SVOJEM ČASU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 15:36:28   
Marogica
kepa* ne se sekirat, tudi jaz mislim, da bo vsak čas shodil, glede na to kar si napisala. Naš ta večji je shodil tudi okrog 15 mes, pa ni bilo panike. Tudi tvoj otroček si naj vzame čas.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 22:25:18   
sergeja26
kepa* najprej en lep pozdravček- že zelooo dolgo nisem bila nič na forumu... kot so ti že predhodnice povedale- nič ne skrbi, še preveč bo tekal na okoli... na pripombe drugih se pa ne oziraj preveč, saj veš vsak otrok ima za vsako stvar zapisan svoj čas... eni prej to, drugi prej ono...
en slonček za Gašpija in  user posted image zate;
user posted image

STORI, KAR MOREŠ, S TEM, KAR IMAŠ, TAM, KJER SI;

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 7:02:36   
SaaS
Bo shodil, potem ga boš pa šele lovila..
Tudi jaz imam doma takega "športnika". Star je 16 mesecev in pol in šele kakšne tri tedne nazaj je začel hodit ob opori ali če ga držim za roke. Pa zdaj bi kar ves čas šibal okoli, jaz se pa kar hitro utrudim, ko ga držim in peljem sem pa tja (noseča 6,5 mesecev)... Bodo že shodili, ko bo za njih čas. 
Grejo pa tudi meni na živce tiste pripombe: " Ja a še ne hodi? ja sej ne morem verjet!", "A pa ga kaj vspodbujaš? Moraš ga kar malo priganjat, bla bla..!", " Pa če bi imel take čeveljčke, pa drugačne pa bla bla, bi tudi že hodil..!" Kar ošpice dobim!!!!
Pol pa kakšne mamice kar utihnejo, ko ga slišijo kako govori. Zdaj že po tri besede skupaj daje v stavke. In če jo še kaj vprašam, če njen tudi že kaj govori, imam pa potem mir okoli hoje!!

(odgovor članu sergeja26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2006 13:07:14   
Anonimen
Kepa, brez panike!!! Naš piškotek bo 15 mesecev star čez 7 dni pa tudi še ne hodi sam. Bo že...user posted image user posted image  Upam

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2006 13:26:47   
juma
Ne se sekirat.Naš je pri 14ih začel hoditi ampak samo če smo ga za roko držal.Niti pod razno se ni spustil.pri 17ih mesecih pa se je kar naenkrat spustil in od takrat hodi sam.Je pa zlo malokrat padel tko,da je ziheraš.
Ne smeš pa ga silit,ker če se bo ustrašil al pa padel bo še dlje trajalo.
l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?