|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   si perejo zobke
22.3.2006 9:28:32   
mynyka
user posted image moj je star 19mj...zobe ga učim prati od 8mj ko je dobil prvega...ampak noče si prati..malo potegne s ščetkom in gotovo.tudi meni ne dovoli da bi mu prala!user posted image imate kakšen nasvet?user posted image

< Sporočilo je popravil mynyka -- 22.3.2006 9:31:51 >

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: si perejo zobke
22.3.2006 9:32:57   
Anonimen
Huda bit! Kaj se to pravi, ne pusti, da ti umiješ! Jaz vedno rečem ob takih situacijah: Kar je treba, ni težko. Pa še kakšen napolzahecni porkaduš pade zraven, pa se malo posmejeva in je v redu. Če pa ni v redu, sem pa še bolj huda, pa je potem v redu. Ker mora bit!

(odgovor članu mynyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 9:55:46   
maja_
Pri nas je problem ja. Na začetku mu pustim, da si sam umiva (beri: se igra z vodo), se hecava, pojeva...a vedno ko je treba orng umit znori. Potem pa ni druge, da mu sčistim "milom ili silom". Ni ravno vesel, včasih je besenuser posted image , sam kaj pa naj? To je pa res skor edina zadeva, o kateri se ne pogajam. Upam, da bo spoznal, da se ne splača upirat in bo " vzljubil" to nujnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 9:57:12   
Bubamaraa
Naša je stara 20m, in si zelo rada umiva zobke....umivala bi si jih tudi 10x na dan....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 10:26:31   
kepa*
Moj tud ne dovoli. Mogoče, da mu le enkrat potegnem, potem pa tako tesno stisne ustnice skupaj, da ne morem do zobkov.
In nič ne pomaga.

Letos pa bo!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 10:49:11   
dory
Tud nas si jih noce...se upira z vsemi stirimi...ampak kar je treba je pac treba...ce ne z lepa, pa mal manj z lepa...ni druge...

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 11:08:22   
muki1
Pri nas je ista pesem. Ona si jih sicer z veseljem ,, umiva,,. Ampak to umivanje je sestavljeno iz naslednjih korakov: Poliže zobno pasto, parkrat ugrizne ščetine, popije vodo iz šalčke.
Ko nastopim jaz, je vedno jok in stok, ampak na srečo vedno vrešči in ima usta odprta, tak da lahko umijem teh par zobkov. Je pa vsak dan kreg okrog tega user posted image .
Pa ji pripovedujem zgodbice o belih zobkih, pa o črvičkih, ki jih je treba ubiti, drugače bodo pojedli zobke, pa....... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 11:26:37   
Ro-La
kar se mora ni težko...četudi z veliko dretja

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu mynyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2006 21:43:50   
KODA
Prvo jima pustim,da si sama malo pereta,nato jima pa še jaz podrgnem zobke.
Ker če jih pustim same,si ne opereta dobro,pa še pol kopalnice je polite.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2006 22:27:46   
viv_
Pri nas je vžgala zgodbica o črvičku, ki pride in poje zobe, če niso umiti. Zdaj bi jih pa umivala non stop. Zjutraj in po kosilu jih umiva sama, zvečer jih pa najprej jaz podrgnem, potem jih pa še sama.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 22:35:31   
Marogica
Tudi jaz sem dala mojima zobno ščetko takoj, ko sta dobila zobe in da sta lahko delala "žiga-žaga", jima je bilo v prav v veselje. Ta mlajši prav čaka, ko mu dam ščetko. PRi ta večjem pa je bila tam okrog 3 let druga pesem, ni bi več navdušen nad umivanjem, pa ker sva ravno brala pravljico o Sneguljčici in 7 palčkih, ki hodijo s kladivi in krampi naokoli, sem mu pač rekla, da ti palčki ponoči kontrolirajo, kdo ima umite zobe in komaj čakajo, da s kladivi kakšno luknjo naredijo. Od takrat naprej nimamo nobenega problema, zobki MORAJO biti umiti, saj drugače palčki pridejo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?