Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sploh ne vem kaj in kako... 21.3.2006 12:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce, na tem forumu sem med novimi članicami in tudi jaz, tako kot vse, upam na čimprejšnjo . Mi zamuja vsaj tri dni (včasih jo imam na 28 dni ali manj, včasih na 31.). Testa nisem delala in moram priznati, da me je kar malo straho. Imam namreč zelo slabe izkušnje. Par mesecev nazaj je FS pokazal + BC mini enkrat + in enkrat -, CB -. Seveda z nosečnostjo ni bilo nič, saj sem zdaj že trikrat zapored imela normalne . Zdaj pa je spet ni. In zopet črne misli, da gotovo gre za kakšno vnetje, prehlad, hormonske težave in da verjetno nisem... Občutek imam, da bo vsak čas tukaj, ampak je ni. Le svetlo rumen (močnejši beli tok) izcedek, ki pa spet ni v ne vem kakšnih količinah. Čisto sem zbegana, nad testi pa razočarana. V petek in včeraj me je bolela glava, včeraj tak čuden občutek napetosti kot, da bi se najedla fižola... Veliko sem prebrala o prvih znakih (slabost, boleče prsi, utrujenost,...), jaz pa nimam nič od naštetega. Prsi me bolijo le na otip... Res ne vem. Čisto sem zmedena. Ima katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Sploh ne vem kaj in kako... 21.3.2006 12:06:07
|
|
|
|
Suana
|
jaz bi rada samo dodala ,da je najboljše ,če greš na odvzem krvi ,tako boš vedela na čem si!!želim ti da si !!ali pa mogoče tudi ,da test ponoviš čez tri dni!! držim pesti in navijam za !!drži se,anonimen!! lp suzana
|
|
RE: Sploh ne vem kaj in kako... 21.3.2006 12:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odgovor, ampak testa ta mesec še nisem delala. Slabe izkušnje so še izpred novega leta. Zdaj pa sploh ne upam naredit testa. Ne vem zakaj. Razočaranja se verjetno bojim. Spet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?