Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 8:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja obstaja lasersko brušenje. Samo eni ga odsvetujejo, ker baje laser precej zažge kožo in da lahko ostanejo rdeči fleki. Jaz osebno za gube nimam izkušenj, imam pa izkušnje z aknami in z brušenjem le-teh. Hodim k eni krasni kozmetičarki na bio-brušenje kože. Kot že rečeno zaradi aken. Bila sem že 6x, ker je to dolgotrajen postopek, a naraven in kot izgleda tudi uspešen. LP
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 8:54:06
|
|
|
|
Marogica
|
Ne vem točno, kakšno brušenje misliš. Sem enkrat po TV gledala, ko so eno žensko spremljali in nato rezultate, ki so bili presenetljivi. Šlo pa je za neke vrste "kislino", s katero ti "obdelajo" obraz, ženska je nato hodila ca 4-6 tednov zeleno-modra naokoli (takšne barve je ta preparat). Učinek je bil dober, pa še drago ni bilo tako, v primerjavi z drugimi metodami. Se pa na žalost ne spomnim točno, kaj je bilo.
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 8:55:56
|
|
|
|
ZARA
|
A se boš dala zbrusit, Spliš? Samo a misliš, da ti to nič ne stanjša kože?
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, malo bi se dala zbrusit, Zara. Ne vem, zdaj sem na Med.over.netu malo brskala in sem našla tole brušenje kože z laserjem. Tisto, Marogica, je pa res nekaj v zvezi s kislinami, s katerimi tudi odstranjujejo gube. Menda, da ni problem, da se koža stanjša, lahko pa pride do depigmentacije oziroma se ta spremeni. Bogve koliko to stane? A da pri kozmetičarkah tudi to delajo? Jaz kozmetičarkam namreč čisto nič ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:01:05
|
|
|
|
pety78
|
Anonimna, a se mi lahko prosim javiš na privat? Tudi jaz imam brazgotine, ki so posledica aken, pa bi jih rada malo omilila.
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:11:54
|
|
|
|
dory
|
Ne vem ce je tole pametna resitev...od moje mami kolegica ( italjanka ) vedno po zadnji modi, si je pr 50-ih privoscla tole zadevsno...od takrat ni sam zbrusena ampak tud lisasta....koza ni prenesla take agresije... jst si bom za 50-ega prvoscla sam mal nategvanja...je pomoje se zmer bolj primerno za kozo kot pa brusenje...ne vem,...moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz do zdaj kozmetičarkam nisem zaupala. Ta, ki pa jo obiskujem sedaj je pa čisto nekaj drugega. Je profesionalka in ve kako se stvari streže. Pri meni se že vidijo uspehi. Lep dan
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, anonimna, samo kako pa veš, katera je v redu in katera ne? Itak da ti bo najbrž vsaka rekla, da se da narediit vse živo, samo da bo izmolzla čimveč denarja. Teja, ja, to se lahko naredi, to je ta sprememba pigmentacije. No ja, saj samo bolj naglas razmišljam, moram se itak še marsikaj pzanimat. Na "nategovanje" pa ne grem, to mi pa nekako ni.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Splišni kako vem, po svojih rezultatih. Tudi jaz sem obiskala mnogo kozmetičark in tudi plačala veliko. Potem sem se obrnila tudi na dermatologa, pa misliš, da so oni kaj boljši. Jedla sem vse sorte zdravila in dokler sem jih uživala je še nekaj bilo, ko pa sem končala z jemanjem pa spet ista zgodba. Zdaj pa kot pravim po 6-ih kurah se vidijo uspehi. Pa tudi ljudje, ki me poznajo pravijo tako. Ne rečem, da se mi ne naredi noben mozolj več, a precej manj. In koža se mi je očistila, pore so manjše, brazgotine so manjše, kaj sploh še hočem? No verjetno imaš ti drugačne probleme kot jaz. Jaz imam namreč zelo mastno kožo pri aknah, ti pa pri gubah verjetno suho kajne? Res pa je, da je vsak tip kože treba jemati drugače. LP
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 9:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, imam suho kožo, pa tudi stara sem že toliko, da mi kaka guba sem in tja že pripada. Ampak mi niso všeč. Nimam pa ne časa ne denarja (za stran metat) za letati okoli kozmetičark in ugotavljati, katera me zdaj ne bo "za nos povlekla". Zato grem raje pod laser, če že moram kam. No ja, če bi mi plastični kirurg kaj drugega svetoval, njemu bi vsekakor verjela.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 10:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, saj vem da ni. Saj 99,9 posto ne bom šla nikamor.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 11:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kisline so AHA in so bile v modi več kot deset let nazaj, mislim, da veljajo danes že za preživete. Lasersko je res lahko riskantno. Zanesljiva varianta je baje vbrizgovanje neke stubstance v gubo kar drži nekaj mesecev, pa ni ne silikon ne sam kolagen. Se mi zdi, da je botox ali nekaj podobnega. Dela pa samo plastični kirurg. Tule pri nas na hribu ima kar veliko dela. Sam je pa kot ena pošast, heheh, sem ga zadnjič na banki srečala in je res bohpomagej! Obstaja pa ena krema (v Italiji, lekarna) ki baje zelo pomaga. Ampak spet ne toliko kot injekcija. Ime pa je podobno kot botox, samo ena črka je spremenjena. Mimogrede - Splišni. Kako je pomagala tista krema brazgotini?
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 11:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Katera krema brazgotini? Ajaaaaa, una zeliščna za rane. Ma nič, kaj pa vem. Nič kaj prida, bi rekla. Jaz imam v bistvu eno debelo hrasto, pod to hrasto pa ne raste koža, kot bi morala. Ta krema sicer hrasto spravi stran, ker jo zelo zmehča in tako je prav, samo potem pa itak spodaj ni kože, tako da ni pretiranega haska, pa še boli me, če je vse tako nezaščiteno. Itak imam zdaj 30. marca kirurga. In me je blazno, blazno strah, ker ta zadeva je večinoma pod nohtom. Ja, tisto je pa botox, to sem brala, ampak do tega mi tudi ni. Jaz bi samo malo brušenja, če bi se dalo.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 12:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor vem je laser veliko bolj riskanten od botoxa oz. tiste nove snovi, na katero mislim. Ker to ni čisti botulin ampak neka mešanica. Je pa s tem tako, da prej kot začneš, boljše rezultate dosežeš. Ko so gube že globoke, je baje prepozno. Če pa začneš dovolj zgodaj in stanje vzdržuješ, lifting nikoli ni potreben. Sicer pa - če boš kaj sprobala, sporoči rezultate. Tiste na obrazu in tiste v žepu.
|
|
|
|
RE: Brušenje gub na obrazu z laserjem 21.3.2006 12:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom sporočila. Moram sodelavko vprašati, ker njeni teti, stari ... kaj pa vem, 80 let, eni taki fini dami, so to z laserjem delali in je imela ful gladko kožo menda. O.K., ampak pri taki stari je itak lahko v glavnem le bolje. Grozno se sliši, ampak taka je realnost.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 21.3.2006 12:12:32 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?