|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ti testi
21.3.2006 6:57:35   
Anonimen
Vem, da je bila ta tema že predebatrina user posted image user posted image , samo bi vas rada vseeno povprašala katerim nosečniškim testom najbolj zaupate?
Vam je morda, kateri NT dal lažen rezultat in kateri?

Ker mi user posted image  že nekaj časa zamuja, bi rada naredila test, na katerega se lahko zanesem in bi vas punce prosila za nasvete in izkušnje user posted image user posted image
Danes ga nabavim user posted image  pa ga jutri zjutraj naredim in sevda vam javim rezultat user posted image user posted image user posted image  držite user posted image , da nama bo pokazal user posted image user posted image

hvala user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ti testi
21.3.2006 8:10:14   
Špelka
Če ti M že nekaj časa zamuja, bo prav pokazal vbsak test. user posted image  Držim ti pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Testi se razlikujejo le po minimalni količini nosečniškega hormona, pri kateri pokažejo user posted image . Tako da mislim, da lahko kupiš najcenejšega (Baby check) in boš videla, da bo pravilen rezultat! user posted image user posted image user posted image

LP, ŠPelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 8:37:37   
Anonimen
Prav tega  (Baby check mini-pa še 2 testa sta notri) sem imela namen narediti, samo sem zasledila, da "baje" ni vredu, zato sem malo zmedena user posted image  in da je najboljše še vedno narediti Clear blue user posted image  (samo zato je boljši, ker je dražji?), da me ne boste narobe zastopile, ni mi žal denarja user posted image

še kak nasvet punce? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 9:12:02   
Barbk
Jaz sem svoji prviuser posted image  zagledala s First Sign testom(žal se ni dobro izteklo).Tudi Baby check mini mi je pokazal potem user posted image .Ta je mogoče malce manj razločen zato kar prisegam na FS test iz DM-ja.Mislim, da ga bom uporabila tudi naslednjič(upam, da že kar v aprilu, ker te user posted image  definitivno ne pričakujem več nadalnjih 9 mesev).Držim pesti jutri in upam, da bomo takole
user posted image ,ker bomo dobile novo srečkouser posted image . Barbk  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 9:23:32   
Anonimen
hvala Barbk user posted image  za pomoč, ker sem že kupila tega Baby chek mini (1 mi je še ostal od prejšnjič) samo bi rada še enga drugega kupila, bom danes stopila do DM in kupila First signs, ziher je ziher user posted image user posted image user posted image  javim jutri rezultat

hvala ti user posted image user posted image  in želim ti, da boš tudi ti čimprej zagledala user posted image  user posted image

punce, še mate kaj izkušenj?

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2006 21:53:23   
KODA
Leta 1999 sem poskusila z testom Intim plus(ne vem,če se ga sploh še dobi?Nisem ga več od takrat zasledila).Ta mi je pokazal zelo močen plus.Na Clearblue-ju,pa je bila do 8 tedna ful rahla črtica,ki je še celo izginila(sem poskusila ga večkrat).
Zato mislim,da niso vsi testi enake kakovosti,čeprav zatrjujejo vsi proizvajalci enako.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2006 22:25:43   
Elysabeth
Sicer govorim o izkušnjah prijateljic...a vendarle pravijo, da najbolj "ziher" je, da greš kar v zdravstveni dom v laboratorij in daš kar samoplačniško pregledat kri (pri nas stane 1.200 SIT, kar je celo ceneje v primerjavi z Clear Blue-jem).

Pa srečno!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 8:57:12   
Anonimen
Zdravo punce user posted image user posted image

Moram vam povedati, da sta mi danes testa pokazala user posted image  in +, tako, da sem kar naredila 2 testa Clear blue in Baby check mini in na obeh je rezultat dobro viden, tako, da sem v user posted image , kar ne morem verjeti, da se to dogaja meni user posted image user posted image user posted image

hvala punce za nasvete user posted image  in hvala za podporo user posted image user posted image user posted image

za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2006 9:36:20   
Špelka
No, si videla, pri nosečnosti vsi testi pokažejo nedvoumno! user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2006 9:50:27   
Reja
Jaz sem delala BC mini, čeprav sem na forumu brala, da imajo punce s tem testom zadnje čase težave....črtici sta tako skupaj, da sop potem v dvomih.

Želim ti veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 10:04:28   
hati
anonimna čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo in mirno nosečnost želim. A se nam boš razkrila al želiš ostati skrivnostna?

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2006 11:03:44   
Anonimen
Punce hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom jutri razkrila, samo mislim, da me večina niti ne pozna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2006 11:15:33   
Elysabeth
Se pridružujem čestitkam user posted image . Želim ti čim lepšo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2006 13:34:55   
cocki
Se pridruzujem cestitkam in ti zelim čudovitih user posted image . Uživaj v user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2006 8:19:17   
Grizo
Cestitke tudi od mene!user posted image user posted image user posted image
Lepo nosecnost ti zelim in zdravega malega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2006 14:44:28   
Monika79
čas je, da  razkrijem svojo anonimnost in se vam pokažem user posted image

Kar še ne morem verjeti, da sem res user posted image , z user posted image  sva v user posted image , sedaj pa samo pozitivno misliva user posted image user posted image

Danes sem še bila na pregledu pri G, sem še dala vodo in spet se je pokazal močan plusek, UZ pa še mi ni delala, ker je plodek premajhen in se še ne vidi (nekje 4 tedne), saj bo naša pikica zrasla user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam za četitke in lepe želje, to pa je za vas vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2006 18:32:03   
yennika
Monika še enkrat iskrene čestitke naravnost iz [sm=smiley27.gif" border=0> !

Sem presrečna zate![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif]

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2006 7:32:58   
NATAŠI
Čestitke user posted image  user posted image  user posted image   Želim ti zdrvo in lepo nosečnost... naj poteka vse lepo brez zapletov.... user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2006 8:37:07   
Monika79
hvala punce za vse lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom uživala v user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te pa so za vas

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2006 10:04:50   
KODA
user posted image user posted image čestitke in lepo user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2006 19:58:08   
lucika
ej, kaj te ne poznamo. seveda te. res lepa tale novička. vse lepo ti zelim!!!!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.3.2006 8:22:27   
Monika79
hvala punce za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?