Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Totalno razočarana nad prijateljico 20.3.2006 22:28:53
|
|
|
|
Anonimen1
|
Danes sem izvedela, kako grdo me je potegnila 'prijateljica'. Tako sem razočarana, da ne morem zaspati od togote. Bila sem dobra, dokler sem jo vse dneve pa večere poslušala, o vsem mi je natančno poročala, kaj se dogaja z njenim nesrečno izbranim 'fantom', ki to sploh ni po njegovem, mene je komajda poslušala, če sem imela težave. Ampak ij nisem zamerila, ker se mi je res smilila. O fantu mi je takšne stvari govorila, da mi gre na bruhanje. Danes pa sem izvedela, da je vse moje komentarje, seveda spreobrnjene meni v škodo, nosila 'fantu' na nos, vsakič sproti. Spet in spet me je klicala, 'šimfala' čez fanta, potem pa njemu vse natvezila, seveda kot da sem jaz kar tako govorila čezenj. Fant je prijatelj od mojega partnerja in je zdaj zelo neprijetna situacija, ker sem enkrat baje rekla, češ da mu privoščim nenormalne otroke, ker sem nekaj rekla v tem smislu, ampak ne tako... Skratka...?
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 7:07:47
|
|
|
|
smrka
|
Danes je tesko vedet kdo ti je pravi prijatelj. V stiski prijatelja spoznas. Ocitno to ni prava prijateljica. Jest bi se je cimprej resila, da pr men ni vec dobrodosla.
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 7:52:13
|
|
|
|
Magi*
|
nauk te zgodbe: če ti "prijateljica" jamra o svojih problemih, jo poslušaj in ne komentiraj". mal za hec, ne zamerit.
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 8:00:52
|
|
|
|
fricka
|
Nikol se ni dobro zapletat v take debate, če je fant od prijateljice prijatelj tvojega partnerja. Je potrebno razmislit kdo je bil prej prijatelj: moška ali ve dve. Je bilo vajino prijateljstvo posledica nastale veze? Poznam take situacije in niso prijetne.
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 8:10:32
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Poznamo take p . Kaj češ zdaj ti itak ne bo noben več verjel, da ni res. Edino kar lahko narediš je da ji vrneš milo za žajfo, če se ti da, al pa počakaš, da dobi svojo palco!
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 8:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta pa je totalno zmešana.
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 9:24:17
|
|
|
|
pascalina
|
NO punce so ti ze dale dobre nasvete, jaz pa bi se v tvojem primeru kar umaknila od nje, sej ti je zdaj pokazala kakšna je. brez veze je imeti takšne prijatelje, to je moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 10:48:52
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* nauk te zgodbe: če ti "prijateljica" jamra o svojih problemih, jo poslušaj in ne komentiraj".
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 12:10:52
|
|
|
|
min@
|
Hmm, prijateljico poslušaj in ne komentiraj...zakaj pa so prijatelji...dobro v tem primeru, te je tvoja "prijateljica" fino nategnila, ampak saj tega nisi mogla pričakovati od nje...groza, a zdaj bo pa treba pazit še kaj se pogovarjaš s svojimi prijatelji, pa kam gre ta svet..najbolje da se vsi zapremo v svoje štiri stene in lajamo v ogledalo, to nas očitno res ne bo z... Ah mal sem zatežila, me razjezijo takšne stvari... Moje mnenje, da ji vrni milo za drago se mi zdi otročje. Povej ji v faco kar ji gre in končaj glupo prijateljstvo z njo! Škoda časa in živcev! Lp!
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 21.3.2006 13:58:24
|
|
|
|
Anonimen1
|
Me je izučilo, ja. Samo ne morem verjeti svoji naivnosti. Res je ogabno, kar je naredila, kako je lahko to hlinila več kot 8 mesecev? Pa je mene klicarila včasih pozno ponoči ob 23.00, potem pa še 'fanta', da mu je poročala! Šokirana sem, resno!
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 22.3.2006 12:48:56
|
|
|
|
Nixxon
|
Fight fire with fire. Ona sigurno ni nek angelček, ima skrivnosti, katere morda veš. Za začetek naj se malo poti, ko ji boš povedala da bodo zadeve postale javne. Muhahahahahahahaha (evil genius laughter)
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 22.3.2006 13:09:59
|
|
|
|
Elysabeth
|
Jaz bi jo nemudoma odpikala. Prej bi ji pa seveda povedala svoje, ne bi se pa spuščala na njeno raven. Očitno res ni bila tista "prava" prijateljica, ker pravi prijatelji tega ne delajo. In tudi ne sekiraj se zaradi nje, ker tega res ni vredna in te je pač po domače povedano "izkoristila". Žal se tudi to dogaja...
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 23.3.2006 18:55:13
|
|
|
|
Pupica
|
Hja....jaz sem se takih po hitrem postopku odkrižala...no sej vem, včasih ne slutiš. Tut jaz sem imela podobno češplo za frendico. Ker je zanosila, bila brez službe, smo jima z partnerjem kupili nekaj stvari za dojenčka(voz,torbo,..)nakar zvem, da se je izkazala za veliko hinavko...no ampak kot pravijo za vsako rit se palca najde, čeprav ji nič slabega ne privoščim....
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 23.3.2006 18:57:09
|
|
|
|
manca79
|
Na žalost imam tudi jaz podobno izkušnjo. Pol leta sem jo poslušala in ji poskušala pomagat pri njenih težavah, pol pa naredi čist kontra. Jaz sem taka da take ljudi odkrižam kar na hitro, pač ne znam biti hinavska.
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 23.3.2006 20:16:32
|
|
|
|
rija
|
In temu ti praviš prijateljica
|
|
|
|
RE: Totalno razočarana nad prijateljico 23.3.2006 21:17:59
|
|
|
|
*Karmen*
|
Ne boš verjela, anonimna, koliko takih "prijateljev" danes hodi po svetu. Človek ne more skorajda nikomur več zaupati. Vsak od nas je že bil kdaj izdan. In to je šola za celo življenje. Najboje je, če je tvoj najboljši prijatelj tvoj partner. Saj vem, da moški ne razumejo vedno ženskih čvekov in težav. Ampak se sčasoma naučijo. Najprej so le dobri poslušalci, potem že dajo nekaj komentarjev in na koncu čisto aktvino sodelujejo v takih in drugačnih debatah. In so tudi nasplošno manj nagnjeni k temu, da novičke širijo v svet... Glede tega, da pa bi prijateljičine zgodbe le poslušala, komentirala pa ne... Ženske smo pač nagnjene k temu, da moramo vsako zadevo vsaj malo pokomentirat... Drugače se nam lahko pod pokrovom preveč pare nabere... Najbolje bi bilo, da se te prijateljice znebiš. Pa ne s kakšnim lepim izgovorom. Povej ji, da takšnih prijateljic enostavno ne potrebuješ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?