|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   privat vrtec
20.3.2006 20:35:33   
livia
Za plačilo vrtca padem žal v najvišji razred. Slišala sem, da znajo bit privat vrtci oz. vrtci brez koncesije celo cenejši, saj vsi plačujejo enako.
Ali mi lahko kdo pove kje so taki vrtci v Ljubljani?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: privat vrtec
20.3.2006 20:37:47   
Naja31
Privat vrtec in vrtec brez koncesije pa ni isto. Če je brez koncesije, potem je to na črno, saj kolikor jaz vem ne moreš kar tako odpreti vrtca. Ti mora država dovoliti, da opravljaš to dejavnost, a ni tako?

A si mislila privat varstvo?

Edini privat ki ga jaz poznam je Waldorfski vrtec.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 20:42:17   
livia
Ne, mislila sem pač na zasebne vrtce, ki imajo vsa dovoljenja za odprtje, pa ali je to s koncesijo ali brez.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 20:45:25   
Naja31
A si probala na spletni strani od ministrstva za šolstvo?
Vrtci so njihova domena.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 20:46:54   
Naja31
Evo, sem ti poiskala.
Tu imas sezname vseh vrtcev v Excel datotekah.

http://www.mss.gov.si/index.php?id=155

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 1:09:19   
mojca345
vrtec pingvin je v ljubljani in potem vrtec montessori. ostalih pa v lj ni, da niso krščanski. v sloveniji je okoli 10 privat vrtec. potem je mali princ v domžalah, ki z mesecem januarjem2007 odpira nove prostore v kamniku in potem je še en privat v novem mestu, če se ne motim.

tako kot je rekla kolegica gori, je privat vrtec lahko v popolnoma zasebni lasti ali pa z koncesijo, v vsakem primeru pa ga mora država odobriti, ker so določeni normativi ( prostorski, zaposleni..itd ), ki jih mora izpolnjevati.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 16:15:55   
Taj
Hojuser posted image ,

mi se zanimamo za vrtec Pingvin. Če boš karkoli koristnega izvedela o njem ali katerem drugem privat vrtcu v Lj, bi bila zelo vesela, če mi to sporočiš ali pa objaviš na forumu. Se že nekaj časa trudim kaj izvohat, pa ne gre. Sicer je bil user posted image  že dogovorjen z ravnateljico, da nama malo predstavi program, a je tisti zmenek odpadel. Se bomo morali še malo potruditi....

Hvala že vnaprej in veliko sreče pri iskanjuuser posted image .

Lpuser posted image , T.  

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?