|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oblačite otročke
20.3.2006 19:22:14   
Anonimen
...v tem toplem in vetrovnem vremenu? Jih še pokrivate z dekico?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oblačite otročke
20.3.2006 19:28:40   
benika
Mojega 6-mesečnika oblečem v bodi, žabice, nogavičke, tanjši puloverček, termo jopčko in bundico, na glavo pa tanko kapico in še eno čez in ga v vozičku pokrijem z dekico. Če je vetrovno, ga zadekam do obrazka, drugače pa do prsnega koša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.3.2006 19:42:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 19:45:39   
pravljica
naš ima na sebi dolg bodi, tanjšo majčko ali še en vrhnji bodi, žabice, nogavičke (ne termo), debelejše hlače, "čevlje", bundo in zimsko kapico (volneno)...danes sem mu jo že mislila dat z glave (ko ni pihalo)
če je hladneje (proti večeru ali če res grozno piha) mu nataknem še rokavice in ga pokrijem čez noge

yeah, thats me ;)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 20:13:24   
rija
Evo, jaz sem ga danes malo šparala z oblačenjem, pa se je počutil krasno, vsaj po tem, kako dolgo je spal: tanek bodi z dolgimi rokavi, žabice, tanka zgornja bombažna majica, bombažni spodnji del trenirke. Povrh pa samo pajac. Se je v njem kar zgubil s tako malo cotami na sebiuser posted image . Pa ena dekica čez in to je to. Pa še sem imela občutek, da mu je na soncu vroče.

Moja mama pa se je zopet križala, češ, da je otroku mrzlo.....ja valda.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2006 20:17:09   
Anonimen
star je 4,5 mesece

bodi kratki rokav, gor tanka majčka in pulover ter vetrovka
zabice, nogavičke in hlače
pokrijem z dekico in s tistim kar je na  vozičkuuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2006 20:17:23   
Anonimen
Ne, nič več ga ne pokrivam z dekico.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2006 20:37:30   
Marogica
Jaz ga še pokrijem z dekico, ker sem proti žabicam(je otroku preveč vroče). Torej ima hlače, nogavičke, bodi brez rokavov, majčko, bundico, in tanko kapico, pa seveda dekico. Star pa je 14 mesecev in sem isto delala tudi, ko je bil manjši. Mu je bilo namreč enako vroče.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2006 21:51:53   
teta beta
Jaz sem jo npr. danes oblekla tako: tanke (bombažne) štrample in zimske podložene žametke, nogavice, copati, zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi, majčka, majčka s kratkimi rokavi, tanka jopica in še ena debelejša jopica. Sicer pa te jopice nadomestim z jaknico iz flisa, kratke rokave (malo smo se afnali) pa z dolgimi ali s telovnikom. Kapica obvezno. Pokrila je nisem, vmes malo s tanko dekico, ampak pri nas niti ni pihalo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2006 22:00:54   
Aleksandrin
Ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.3.2006 22:35:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aleksandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2006 22:58:21   
pika78
Jaz sem nasi 9-mesecnici danes oblekla bodi, zabice, zametne hlacke, nogavicke, skorenjcke, tanko majcko in pulovercek, za cez pa bundico, kapico in rokavicke (pa je imela se vseeno cist hladne rokice, ko sva prisli domov). Pa cez nogice sem ji dala zimsko vreco, pa sem jo potem odgrnila, ker je bilo vroce.
Lp, p&l

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2006 7:48:57   
asso
O, Marogica
hvala bogu, da je še ena ko jaz. Po tej debati sem se spraševala če zadost oblečem mojo.
Oblečena je tako: nogavičke, hlače ali trenirko (malo debelejše), dolg body, čez ne pretanko majčko (ampak niti debela ni) in bundica. Razlika med noter in venih je le bundica in kapicauser posted image .
Meni se ni nikoli zdelo, da bi bila premalo oblečena, kvečjemu, če sem jo oblekla več ji je bilo pretoplo.
Ne vem, meni se zdi par jopic na sebi malo preveč. Jaz tako oblečena se ne bi počutla prav nič dobrouser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2006 7:56:22   
Marogica
Asso, sem bila včeraj v jaslih na uvajanju, pa so vsi naokoli v žabicah skakali, brez hlač. Torej jim je le prevroče, da so jim hlače slekli. Moj pa ima pač hlače/trenirko in nogavičke. Meni tiso z žabicami deluje, kot da otrok na pol oblečen, kot da so ga pozabili do konča obleči. Ne vem no....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2006 8:13:43   
MusiMarusi
Marogica in Asso: še jaz se vama pridružujem. Tudi mi se oblačimo podobno; nogavičke, hlače (saj so podložene), body, majčka in bombažna jopica s kapuco in bombažna kapica...pa mu je še vroče...ko zaspi pa mu dam čez tanko odejico...itak smo pa stari 5 mesecev in je še v košari, tko da mu mraz ne more do živega. Marogica kar si pa napisala za žabice se pa popolnoma strinjam s tabo!user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2006 8:16:34   
bobek05
Anej ima 9m in mu oblečem bodi z dolgimi rokavi, žabice, žametne hlačke, majčko z dolgimi rokavi (ko je bilo pod nulo sem mu za zunaj oblačila namesto majčke pulover), debelejše copatke, kapica, in bundica (če ne dam v vrečo odeje ovčke potem debelejšo bundico, če ne pa tanjšo - spomladansko)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2006 15:50:33   
Pajaca
Vidim da vse ful več oblečete svoje otroke. Moj 3.5m ima na sebi body s kratkimi rokavi, majčko tanko, žabice in hlače. Čes mu dam bundico in ga dam v lupinco kjer ima vrečo. Aja bundo ma zadnje 14 dni, ker hoče met roke ven in je s vrečo pokrit le čez noge. Prej je bil pač cel v vreči in ni imel bunde. Ko je bilo ful mraz sem dala v vrečo še eno tanko dekico. To je to. Aja na glavi ima tanko kapico pa na nogah čevlje.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2006 17:35:25   
kofetek2010
včeraj, ko je bil lep sončen dan:
- bodi z dolgimi rokavi
- majčka z dolgimi rokavi
- jopa
- žabice
- dolge hlače
- čeveljčki
- rutica na glavi

danes, dokler ni začelo deevat:
- isto kot včeraj le z dekico iz termoflisa je bila prekrita

vozi se v lupinici user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.3.2006 11:29:21   
m@j@
Isto kot jana73!user posted image

Glede žabic pa ne vem, mogoče sem že poklicno deformirana, user posted image ampak, moja Žana (11m) je tudi doma samo v žabicah. Imamo nekako 22 stopinj in vedno je v gibanju. Zdaj ko pa kobaca, je kjlub samo žabicam čisto premočena po laskih.

Tako bom rekla: odvisno od situacije in otroka. naši bi se npr. zmešal, če bi jo rinla v termoflis in bundo pa v sedež, zunej pa tudi, saj je 10 stopinj.
Jaz gledam po sebi, kako oblečem sebe.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?