|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (289. nadaljevanje)
31.3.2006 19:20:00   
emaa
kaj pikica greš kam na boljše, kjer je travca bolj zelena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 76
31.3.2006 19:22:48   
pika74
Grem na boljš jauser posted image user posted image user posted image  komi čakam... da tud uradno tam začnem... ma me naši nočjo izpustit. V pogodbi imam 3 mesce odpovednega roka... ma dons so rekl, da po 2 me bojo dal... jaz bi pa prej rada šla user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
31.3.2006 19:23:46   
pika74
...da ne omenjam....da imam maja za poklicat na GK za IVFuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 78
31.3.2006 19:49:26   
emaa
pika poskusi že aprila klicati na GK, mogoče te vzamejo, pa boš dejansko maja že v postopku.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 79
1.4.2006 0:56:09   
Špela100
user posted image No da vas še jaz pozdravim po dolgem času.
Vse vas je lepo brati in vesela sem prav za vsako in držim pesti za vse, ki čakate M , da začnete z novimi boji, vsem, ki je ne čakate, vsem ki ste v postopkih, da pridelate čimveč folikelčkov, vsem, ki boste test delale, vsem ki ste že nosečke srečke.
Jaz sem pa ravno nekje vmes, čakam spet prvo M po  čiščenju ( že drugem), čakam prvi pregled pri G, da mi potrdijo da je vse ok in ližem si stare rane, ki so ostale od dveh ss.

Saj vem, da bo enkrat, ampak ti dnevi do prve M so dolgi. No midva sva se odločila, da počakava tri mesece, do konca junija, potem pa naprej. Po prvem čiščenju sem zanosila takoj po prvi M. Zdaj si tega ne morem privoščiti že zaradi psihe ne, pa tudi telesno ne morem več. V pol leta sem bila 4 mesece noseča, tri mesece mi je bilo slabo in sitna sem bila tako, da me skoraj noben ni mogel prenašati. Živci so delali 100 /h, strah pa 200/h.
Nekaj pa bi vas vprašala, ve ki ste že cela enciklopedija znanja in sicer:
ali lahko jaz naredim kakšne preglede pred tretjo zanositvijo, morda samoplačniško, da bi morda ugotovili kakšen vzrok je da se moje pikice niso mogle razviti. Vsi pravijo, da se ti mora zgoditi trikrat, da te dajo na preiskave, jaz bi pa tudi samoplačniško opravila kakšno preiskavo. Ne vem če bi tretjič še enkrat vse to preživela. Ne vem morda mi samo kakšen hormon manjka al pa kaj podobnega...ne vem streljam v temo.
A je katera tukaj morda, saj ne da bi si to želela, ki je imela 3x splav in kakšne preglede je pol opravila.

Hvala vam za odgovore. Vsem pošiljam user posted image  inuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.4.2006 9:09:22   
lana38
Dodro jutro!
Joj, Špela100 to je pa res hudo, da se ti dvakrat zapored zgodi ss. Jaz s tem sicer nimam izkušenj, me je pa zelo strah, da ne bi v anslednji nosečnosti doživela še ss. Pravzaprav sem se vedno bala, da se mi teo ne zgodi. Vidiš pa sem se nazadnje morala sama odločiti, da nosečnost prekinemuser posted image . Ob tem kaj me je doletelo, sem takrat mislila, da je bolje, če te doleti ss, kot pa da se moraš sam odločiti. Prvijo, da do ss pride, če ime plod kakšno okvaro. Ne vem, kakšne preiskave bi lahko opravila. Mogoče bi morala oba s partnerjem na kakšne genetske preiskave. Ali imata mogoče v družini, kakšne sorodnike, ki imajo kakšno kromosomsko ali gensko napako? Genske napake so lahko dedne. Zdaj, ko se mi je to zgodilo, sem ogromno prebrala o vsem tem. Tam tudi piše, da maternica okvarjen plod zavrne in pride do ss. Pa tudi meni so se čudili, pri tej okvari, ki jo je ortoček imel, da mi ss ni niti grozil. Kaj pa pravi tvoj G na vse to? Malo ga povprašaj.
Ko se boš znova trudila za user posted image , upam da se ti to spet ne ponovi. Pošiljam ti enega user posted image  za srečo.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.4.2006 10:06:57   
Bety
Lana 38....pri Pušenjaku sem prebrala eno tvoje vprašanje in ......user posted image user posted image user posted image ...
zelo mi je žal, da si to doživela....resnično žal....jaz sem izgubila v 8t in nisem še prišla k sebi....da bi mogla pa to doživeti, bi pa zagotovo šla v Idrijo....nisem tako močna in pogumna, kot si to ti....to mi tudi kaže, da boš vztrajno šla naprej in boš dočakala svojega user posted image .....želim ti resnično veliko sreče....

Špela100...midve, pa evo skupaj....jaz sem abrazijo imela 14.3. in še vedno mi test mini beby c.kaže, da imam še ßhcg v krvi...si merim enkrat na teden in bolj počasi izginja, tako da bo prva M prišla enkrat maja meseca....ker sem se zredila malo preveč v teh osmih tednih, zdaj z muko hujšam...debelost zelo negativno vpliva na zanositev (pa prevelika suhost tudi). Špeha mora biti ravno prav, da jajčniki pravilno delujejo....pa rane si poskušam zaceliti...user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.4.2006 13:43:46   
lana38
Bety!
Havla za podporo. Me pa nekaj zanima. Zakaj si moraš po abraziji meriti Beta HcG? Meni tega nihče ni rekel. Jaz sem imela abrazijo prvič 15.3., drugič 16.3. in še tretjič 27.3. pa mi je G vseeno rekel, da bi naj prva Muser posted image  prišla sredi aprila, jaz mislim da v tistem tednu od 10. do 15.4. Sploh nisem nič pogledala, ča je test še vedno pozitiven. Tudi jaz sem se v teh 4 mesecih zredila kar 10 kg. Pa kaj, če sem bila pa stalno lačna, kljub slabostim. Zdaj pa sem izgubila samo 5 kg. Pa skoraj nič ne jem, ker nimam apetita, ravno toliko, da še preživim, pa še to se bolj prisilim. Včasih celo pozabim, da nisem nič jedla, sploh ko sem sama doma. Jaz pa tako z veseljem čakam to Muser posted image  sredi aprila. Ti pa zdaj praviš, da je to odvisno od beta hcg. No bom videla, kako bo.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.4.2006 15:01:17   
Anitka
Oj drage moje bejbe!

A ste kaj vesele sončnih žarkov, ptičjega petja, rožic....? Jaz sem še kar in naj vam povem, da so me v trebuščku začeli obiskovati tudi metuljčkiuser posted image user posted image user posted image  Ja prav ste prebrale!!! Vaša Anitka počasi prihaja na stare tire in uspelo se ji je ponovno zaljubiti. Na obraz sem dala nasmeh po dolgih šestih mesecih.user posted image user posted image user posted image  Me je pa po drugi strani tudi zelo strah, saj ne bi rada doživela še eno takšno bolečo preizkušnjo. Prosim vas spet za uslugo - držite pestke spet zame in za mojo srečo.
Počutim se kot najstnica, ki je v najbolj norih letih. Se sploh ne da opisati.

Pa ve? Joj jaz vas zdaj tule morim z nečim kar mogoče sploh ne spada na tale forum. Upam, da ne bo nihče jezen. Ampak moram vam vsaj malo napisati nekaj o sebi, če pa ste bile tu ko sem vas najbolj potrebovala, za kar sem vam neizmerno hvaležna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem in vsaki posebej pošiljam lep sončen pozdravček in vsaki enega user posted image , ki naj vas čuva in varuje.

Rada vas ima vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.4.2006 16:01:18   
lana38
Anitka!
SUPER.user posted image

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
1.4.2006 16:51:07   
Bety
Lana 38...kaj naj ti odgovorimuser posted image ...pri Pušenjaku sem prebrala, da jajčniki ne delajo, če je prisoten ßhcg....ko se popolnoma izloči iz krvi, se začne nov ciklus...torej zorenje novega jajčeca, ovulacija in čakanje na M.....nič se ne čudi, če M ne bo ravno takrat, ko pričakuješ...pač moraš počakati...

ANITKAuser posted image user posted image user posted image ....tako se to dela dečva..user posted image user posted image user posted image ...lepo je, da si končno zaživela....tvoja nova zveza bo uspela, če boš realno gledala na osebo in bila pripravljena VIDETI tudi njegove slabosti (saj jih vsak človek ima!!!)...in če te slabosti niso enake slabostim prejšnjih partnerjev(ali niso še hujše, oziroma ne zahtevajo podiranje tvojega vrednostnega sistema), pa lahko upaš na boljši izid...
In nobena zveza ni "od Boga dana", temveč jo sami gradimo, bogatimo...

Srečno!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 86
1.4.2006 21:07:04   
tinkamiška
Pozdravček vsem!user posted image

Se pa moram oglasit, ker sem tako vesela zaradi tebe Anitka!user posted image user posted image user posted image Kr pusti, da metiljčki naredijo svojeuser posted image in močno stiskam pestke, da boš zdej srečnauser posted image

Za vse vas, ki vas čakajo takšni in drugačni postopki pa tudi stikam pestke in milslim na vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 87
2.4.2006 9:05:56   
lana38
Bety!
Hvala. Vidiš o tem pa sploh nisem nič vedela. Jaz pa bi si mislila, da je ne vem kaj še narobe, če bi dalj časa čakala na prvo Muser posted image . Čudno, da g ne povedo tega svojim pacientkam.
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 88
2.4.2006 10:08:23   
Anitka
Hoj!

Nekaj me RR zafrkava.user posted image  Ne gre pisati sporočil.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 89
2.4.2006 10:11:45   
Anitka
O lejga, zdaj je pa šlo user posted image user posted image user posted image

Samo na brzino vas pozdravim potem pa letim ven na sončka.

Lep dan vam želi vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
2.4.2006 10:12:39   
GoYa
Anitka, user posted image za metuljčke.
Tudi jaz jih čutim, sam malo drugačne sorte user posted image . Zdaj čakam sam še na brcike.

A tako, Pika74, kr službo boš zamenjala. user posted image  Res maš pestro. Ko se dogaja, se pa dogaja, a ne. Ponavadi se res vse na kup zvali.

Špela100, Bety in lana38, želim vam, da boste čimprej ponovno v user posted image .

Zunaj je tak lep sonček, da grem kr našo makino spedenat (možek zida, pa jo morm jst spucat). Si zasluži mal nege. Včeraj je imela 1 RD user posted image .
Pa še neki sem se spomnila. Da sem lani na včerajšnji dan imela 2. punkcijo, ki me je bolela ko hudič. Brrr.

Lepo se mejte, pupike user posted image

GoYa, že 20t2d.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
2.4.2006 10:59:24   
Anonimen
ANITKA SAMO TAKO NAJPREJ!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
2.4.2006 11:21:34   
lana38
Halo!
Jaz tudi včeraj nisem mogla pisati, mi je kar nekaj ven metalo neka sporočila o serverju. Potem je pa kar naenkrat spet šlo. Tudi ta računalniška mašinerija je včasih čudna.user posted image

Zdaj sem vas malo pozdravila. Grem kuhat, da se malo zamotim. Jutri pa grem tudi jaz malo na sprehod ene pol urce, če bo sonček seveda. Po dežju že ne bom hodila. Če sem zdaj morala te lepe sončne dni preživeti lepo motri na miru, potem bom še  en deževen dan tudi zdržala. Po pravici povedano sem pa že komaj čakala, da minejo ti dnevi mirovanja in bom končno lahko malo kam šla, seveda brez pretiravanja.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
2.4.2006 11:30:35   
emaa
Anitka no lepo, se vidi da je pomlad tu. Zdej še malo po forumu pošnofam, pol pa ven na sončka. Lana, Bety upam, da vama čimprej rata.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 94
2.4.2006 12:09:53   
Suana
sončen pozdravček!!!user posted image user posted image

da se vam tudi jaz malo javim ,da ne boste mislile ,da je suzano uzela maglauser posted image user posted image !!!
jaz se še kar naprej puščam razvajat mojemu dragemu in lepo sedim za računalnikom ali pa lepo lenarim na posteljiuser posted image user posted image
v sredo moram po bolniški list  in da vam po resnici povem ,komaj čakam da grem v službo ,ker mije res že dolgčas!user posted image

po histeroskopiji me nič več ne boli in sem vesela ,da je za menoj !!!sedaj pa je treba počakat 2-3 cikluse in v boj za pikico!!!

Anitka ,pa ti veš da mislim nate in ti držim pesti ,in vesela sem za tvoje user posted image user posted image user posted image

sedaj še bom malo pogledala po forumu potem pa mislim da bomo pačasi jedli kosilo ,ki ga je skuhal moj dragi!!

želim vam še naprej sončen dan,mislim na vas vse !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
2.4.2006 14:44:26   
lana38
fras!
Fino, da si se tako hitro "poštimala". Meni je tudi že kar dolgočasno, pa kaj čem. No včeraj in danes sem že malo kuhala, tako da počasi se bom vrnila v stare tire. V službo pa se mi zdi, da še ne bi prav rada šla. Tam me bo še vse spominjalo na nosečnost.user posted image Tudi novo sodelavko, ki bi me naj nadomeščala v času porodniške, sem dobila en dan, preden so me klicali iz LJ, da s plodom nekaj ni v redu. Ženska bi se naj naučila delati samostojno v treh mesecih. Jaz bi namreč konec maja šla že na dopust. Ko bom pa prišla v službo, bo ona še vedno tam, z mojo nosečnostjo pa je konec. To bo prava groza. Dobila je odločbo za eno leto. Če nama uspe hitro drugega user posted image  narediti, bo še to vse lepo in prav. Če ne pa bom verjetno vsakič, ko bom žensko videla, pomislila, da bi lahko zdaj že uživala doma v svoji nosečnosti in veselo pričakovala rojstvo svojega user posted image . Tako da me je kar strah začeti spet delati, zdaj ko sem se psihično malo pobrala.
Pri nas pa ni ravno sončno danes. Bolj tako oblačno. Izgleda, da bo res dež jutri.
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 96
2.4.2006 17:27:55   
koala
Dan!

Joj Anitka kako sem jaz zate vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj le letajo metuljčki v tvojem trebuščku. Prav imaš pomlad je in treba ja zaćeti za dečki gledat. Le tvoj nasmeh na usta pa hajd v življenje. Že stiskam pesti na rokah in nogah, pa tudi moja user posted image tačke stiska-

Lana le pogumno, če ti pa bo hudo veš kam se obrnit po tolažbo.

Ajd, morem it, ker se mi želodček nekaj buni, ga grem nafutrat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 97
3.4.2006 10:09:40   
anajmad
Tudi jst res po dejansko dolgem času se oglašam tukaj.Ne,ne narobe razumeti,ne bomo se več trudili,ampak sem morala prebrati,kako so moje bivše sotrpinke,ki so me bodrile in tolažile. Anitka sem res veseloa zate,da se na bolje obračauser posted image ,emamari držim pesti zateuser posted image user posted image  in seveda za vse ostale.
Res je, upanje umre nazadnje.
Jst res srčno upam,da boste enkrat zagledale svoje sončke in imele veselje v srcuuser posted image ,
Vam želi anajmaduser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
4.4.2006 8:50:54   
Suana
dobro jutro!!!

bi vam že včeraj kaj napisala ,pa enostavno ni šlo!!!kako ste  kaj??jaz se počasi vračam na stare tirnice ,jutri grem po bolniški list  in končno v službo!
Lana ,,resnično mi je žal ,da se je moralo to zgoditi prav tebi ,a verjamem da bo tudi za vju posijalo sonce sreče in vama bo podarilo tisto najlepše ,majhno bitjece,ki ga boš nosila pod srcem celih 9 mesecev in nato zanj skrbela celo življenje!!
ja čudna so ta pota našega življenja ,a nekako v sebi si mislim da se vse nekako zgodi takrat ,ko to najmanj pričakujemo!!saj boš videla Lana !!jaz držim pesti in mislim nate !
Anajmad ,lepo da si senam oglasila !!!

ne bom nekaj na dolgo pisala ,le toliko ,da veste da sem tukaj in ,da vsaki posebej želim tisto kar si najbolj želi!!
naj bodo postopki naših punc ,uspešni ,ter da bo končni rezultatuser posted image !
jutri se grem naročit še v neplodnostnooin upam da ne bo rabila predolgo čakat,kajti res bi rada nadaljevala boj za svojo pikico!!čeprav mislim da sedaj sploh ne smem zanosit v roku 2-3 ciklusov!!

ja bomo morali še to potrpeti in potem pa napisat bojini načrt,da nam tudi ta plan uspe!!

držite se in izkoristite ,ta sončen dan !!

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 99
4.4.2006 12:10:36   
lana38
Dober dan!
Danes sem bila v službi, sem morala odnesti bolniški list. Kako je bilo hudo, samo ko sem videla kako moje sodelavke delajo lepo po ustaljenem urniku, polno papirjev, raznih dokumentov, meni pa so misli kar bežale in vse me je spominjalo na nosečnost. Tako je bilo tudi, ko sem bila zadnjič v službi, seveda še noseča.
Upam, da se čim prej poberem in bo enkrat konec teh stresov.
fras!
Lepo, da si tako hitro prišla k sebi. Želim ti, da ti čim prej minejo ti meseci in začneš delati na pikiciuser posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.