Špela100
|
No da vas še jaz pozdravim po dolgem času. Vse vas je lepo brati in vesela sem prav za vsako in držim pesti za vse, ki čakate M , da začnete z novimi boji, vsem, ki je ne čakate, vsem ki ste v postopkih, da pridelate čimveč folikelčkov, vsem, ki boste test delale, vsem ki ste že nosečke srečke. Jaz sem pa ravno nekje vmes, čakam spet prvo M po čiščenju ( že drugem), čakam prvi pregled pri G, da mi potrdijo da je vse ok in ližem si stare rane, ki so ostale od dveh ss. Saj vem, da bo enkrat, ampak ti dnevi do prve M so dolgi. No midva sva se odločila, da počakava tri mesece, do konca junija, potem pa naprej. Po prvem čiščenju sem zanosila takoj po prvi M. Zdaj si tega ne morem privoščiti že zaradi psihe ne, pa tudi telesno ne morem več. V pol leta sem bila 4 mesece noseča, tri mesece mi je bilo slabo in sitna sem bila tako, da me skoraj noben ni mogel prenašati. Živci so delali 100 /h, strah pa 200/h. Nekaj pa bi vas vprašala, ve ki ste že cela enciklopedija znanja in sicer: ali lahko jaz naredim kakšne preglede pred tretjo zanositvijo, morda samoplačniško, da bi morda ugotovili kakšen vzrok je da se moje pikice niso mogle razviti. Vsi pravijo, da se ti mora zgoditi trikrat, da te dajo na preiskave, jaz bi pa tudi samoplačniško opravila kakšno preiskavo. Ne vem če bi tretjič še enkrat vse to preživela. Ne vem morda mi samo kakšen hormon manjka al pa kaj podobnega...ne vem streljam v temo. A je katera tukaj morda, saj ne da bi si to želela, ki je imela 3x splav in kakšne preglede je pol opravila. Hvala vam za odgovore. Vsem pošiljam in
|