|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo, zelo zgodnji znaki
20.3.2006 11:24:33   
Anonimen
Živjo, sorry za anonimnost, ne bi rada javno o tem, me pa zanima, če ima katera izkušnje z zelo zgodnjimi znaki nosečnosti (še preden test pokaže dve črtice).
Saj vem, da je totalna traparija, če sva naredila user posted image , sva ga tri dni nazaj (nezaščiten odnos med O), ampak meni je včeraj in danes slabo in sem utrujena. A je to sploh možno?
Kdaj najprej ste 'začutile'?

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo, zelo zgodnji znaki
20.3.2006 13:27:40   
koala
Zdaj je po moje še malo prezgodaj za znake, saj se še ni niti dobro vgnrzgil, če me spomin ne vara prid do vgnezditve 4 dan po oploditvi, tako da še sploh ne moreš govoriti o nosečnosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 13:44:15   
Reja
Kar sem se doslej naučila o nosečnosti, je zagotovo to, da nič ni nemogoče.

Po drugi strani pa si verjetno zdaj na znake bolj pozorna kot prej. Verjetno prej nisi opazila, da te kdaj kaj špikne in podobno, zdaj pa opaziš. Lahko pa deluje tudi tvoja psiha in imaš znake zaradi tega.

Vsekakor počakaj in naredi test. Potem pa boš lahko svojo izkušnjo delila z ostalimi user posted image  v temi intuicijauser posted image .

Srečno!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 14:33:23   
majac
Tvoja situacija je natančno tako kot moja. Tudi jaz imam občutek da sem user posted image , ker me šipka, zelo sem zaspana in utrujena in na splošno se počutim drugače. Tudi pri prvi user posted image sem še preden je test pokazal user posted image  "vedela" da je ratalo. Mislim da me občutki tudi sedaj ne varajo.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 17:35:27   
Suana
jaz ti vsekakor želim da si user posted image !!toda ,če je tako kot praviš ,je sedaj še prehitro da bi bilo kaj!!počakaj do prvega dne izostankauser posted image ,jaz pa ti držim pesti da ti takrat test pokaže user posted image !!pusti se presenetit!!

lp suzanauser posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu majac)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2006 8:14:27   
Špelka
Mislim, da je to pri tebi vse bolj psihične narave. Kot pišeš, sta imela nezaščiten odnos, in to se meni zdi tako, kot da ni blo najbolj načrtovano..... In po mojem je to vzrok rahli paniki, ki vodi v iste simptome kot nosečnost. Le moje osebno mnenje..... Vsekakor pa ti želim to, kar si želiš ti: user posted image  ali user posted image .

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2006 10:08:19   
sasabela
Pri meni je blo pa tko...user posted image  bi mogla dobit v soboto, pa sem že danes zjutraj naredila test in je pokazalouser posted image ....ker se mi je ful ful modilo sploh nisem mela časa skakati od veselja.....drugač pa sploh ne morm rečt, da mam ful ful občutljive bradavice, mogoče še bodo, ali pa da bi me prsi ful bolele...sploh ne....tako,da je res edini znak lahko samouser posted image user posted image ....sedaj samo upam, da se ne bo ponovila zgodba od januarja in da ne bom imela ponovno ss.....res upam, da bo vse v redu

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2006 10:53:46   
Anonimen
meni se je utrujenost začela kazati komaj zdaj kos sem v proti koncu 7. tednauser posted image , slabost pa malo prej vendar občasno, bruhala še nisem. Mislim pa da je čist odvisno od vsake posameznice tako, da ti ne bi znala povedat ali je ali niuser posted image
naredi test čez par dni pa boš videla, pa kupi 2, za vsak primer, če ti 1. čudno, nejasno pokaže, da se ne boš potem spraševala in sekiralauser posted image  good luck!

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 21.3.2006 10:56:57 >

(odgovor članu sasabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?