Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 20.3.2006 13:27:40
|
|
|
|
koala
|
Zdaj je po moje še malo prezgodaj za znake, saj se še ni niti dobro vgnrzgil, če me spomin ne vara prid do vgnezditve 4 dan po oploditvi, tako da še sploh ne moreš govoriti o nosečnosti.
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 20.3.2006 13:44:15
|
|
|
|
Reja
|
Kar sem se doslej naučila o nosečnosti, je zagotovo to, da nič ni nemogoče. Po drugi strani pa si verjetno zdaj na znake bolj pozorna kot prej. Verjetno prej nisi opazila, da te kdaj kaj špikne in podobno, zdaj pa opaziš. Lahko pa deluje tudi tvoja psiha in imaš znake zaradi tega. Vsekakor počakaj in naredi test. Potem pa boš lahko svojo izkušnjo delila z ostalimi v temi intuicija . Srečno!
|
|
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 20.3.2006 14:33:23
|
|
|
|
majac
|
Tvoja situacija je natančno tako kot moja. Tudi jaz imam občutek da sem , ker me šipka, zelo sem zaspana in utrujena in na splošno se počutim drugače. Tudi pri prvi sem še preden je test pokazal "vedela" da je ratalo. Mislim da me občutki tudi sedaj ne varajo. Srečno!
|
|
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 20.3.2006 17:35:27
|
|
|
|
Suana
|
jaz ti vsekakor želim da si !!toda ,če je tako kot praviš ,je sedaj še prehitro da bi bilo kaj!!počakaj do prvega dne izostanka ,jaz pa ti držim pesti da ti takrat test pokaže !!pusti se presenetit!! lp suzana
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 21.3.2006 8:14:27
|
|
|
|
Špelka
|
Mislim, da je to pri tebi vse bolj psihične narave. Kot pišeš, sta imela nezaščiten odnos, in to se meni zdi tako, kot da ni blo najbolj načrtovano..... In po mojem je to vzrok rahli paniki, ki vodi v iste simptome kot nosečnost. Le moje osebno mnenje..... Vsekakor pa ti želim to, kar si želiš ti: ali . LP, Špelka
|
|
RE: zelo, zelo zgodnji znaki 21.3.2006 10:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se je utrujenost začela kazati komaj zdaj kos sem v proti koncu 7. tedna , slabost pa malo prej vendar občasno, bruhala še nisem. Mislim pa da je čist odvisno od vsake posameznice tako, da ti ne bi znala povedat ali je ali ni naredi test čez par dni pa boš videla, pa kupi 2, za vsak primer, če ti 1. čudno, nejasno pokaže, da se ne boš potem spraševala in sekirala good luck!
< Sporočilo je popravil matejka81 -- 21.3.2006 10:56:57 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?