Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 11:04:54
|
|
|
|
muki1
|
Nekaj se menimo, da bi šli za enih par dni s prijatelji pogledat na morje. Lani smo bili za prvi maj v Poreču in jaz bi šla ponovno, ker je lep in imaš ful sprehajalnih poti,pa ogromno igralnic tam v tistem hotelskem parku pri mestu. Prijatelja ful navijata za Crikvenico. Jaz ne vem zakaj, ampak meni nekak ni za tja. Na internetu sploh ne najdem kaj pametnega, da bi sploh videla kak Crikvenica izgleda. Dajte mi tiste, ki ste že bile, malo opisat, če se splača. Najpomemneje je seveda, da je promenada, ali nekaj podobnega, da se bodo otroci lahko znoreli in se lepo imeli , pa kakšni parki in otroška igrišča.... saj veste kaj mislim.
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 11:37:39
|
|
|
|
Andreja-14
|
Meni je lepši Poreč. Lp, Andreja
|
|
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 11:42:23
|
|
|
|
Evina
|
Crikvenica je tudi zelo lepa. Midva sva šla enkrat septembra, ko se tudi nisva več mogla kopat. Pa je veliko sprehajalnih poti, tako da nama ni bilo dolgčas. Ne bo vam žal. Boš vsaj kaj novega vidla.
|
|
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 13:08:44
|
|
|
|
total
|
Muki, Crikvenica je zelo lepa.Sem bila že večkrat tam in je super.Samo mesto,center je zelo velik,lepo za sprehajat in velik se dogajo,posebno ponoči. Bla sem še v Selcah in Kačjaku,čist zraven Crikvenice(mesta).
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 13:31:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Jaz sem bila v crikvenici za en dan,ko smo šli iz morja imajo ful dober sladoled,tkole da sma se z možem za letos odločila da boma najin dopust od 18.08-30.08 preživela kar v Crikvenici. LP Mojca
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 20.3.2006 14:07:38
|
|
|
|
Mala Vita
|
Lušten kraj z veliko sprehajališči ob morju
|
|
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 28.3.2006 19:32:23
|
|
|
|
bombonček
|
Men se zdi Crikvenica super,najbolj mi je všeč plaža.
|
|
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 31.3.2006 7:48:46
|
|
|
|
*lily
|
Kaj pa morje? Je res tako hladno? Kolk stopinj ima julija? Lp
|
|
|
|
RE: Crikvenica - kdo je že bil? 1.4.2006 10:04:37
|
|
|
|
Tejči
|
Meni je Crikvenica tudi zelo všeč, tudi plaže, le da je poleti tam velika gužva. Za prvomajske praznike pa jo priporočam-Muki lahko me zraven vzameš
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Obisk pediatra.пеперутка16Ko se pojavijo zdravstvene težave, kaj naredite najprej?Takoj grem k pediatru. (
12%)
Počakam dan ali dva. (
62%)
Najprej se posvetujem z mamami otrok podobne starosti in šele nato s pediatrom. (
25%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!