Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 12:23:29
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem imela zelo občutljiva prsa, nekakšen čuden okus v ustih, kot po "železu" , ker sem kadilka, se mi je luštalo cigaretov 2x več kot normalno(v drugi nosečnosti sem takoj vedela, da sem, ravno po tem znaku), drugega se trenutno ne spomnim....
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 12:57:23
|
|
|
|
total
|
Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov.
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 13:07:19
|
|
|
|
lelaval
|
Prsa sem imela tako boleča, da sem morala prav pazit, kako obrnem svoje roke.
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 14:14:10
|
|
|
|
Naja30
|
Če si tako zelo želiš zagledat magični + kot jaz in večina deklet na tem forumu, se lahko psiha fajn poigra s tabo in iz meseca v mesec imaš nove in nove znake. Ko sem jaz bila prvič , pa še nisem bila gost tega foruma, so me prsa bolela, pa slabost in omotica sta me dajala že kar na začetku še pred izostankom M.
|
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 18:05:57
|
|
|
|
KODA
|
Zaostanek pri obeh .Edino pri tadrugem,sem bila nekaj dni,preden bi morala dobiti ,ful že zaspana.
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 19:16:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mene so zelo bolela prsa in v desnem jajčniku me je špikalo....Pa ful sm bla utrujena....Na začetku bi sam spala...
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 20:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: total Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov. tudi pri meni ne, so so nato pojavili v lažji obliki oz. se pojavljajo, zaspanost in špikanje v jajčnikih nekoliko boleča prsa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?