|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne znake ste imele?
19.3.2006 11:56:58   
čoko
čaw dekletauser posted image
veste kaj me zanima - kakšne občutke ste imele ko ste prvič zanosile pa tega niste vedele. enostavno vam je zamujala user posted image  in ste zato posumile da je mogoče to to. ste tako kot vsak mesec prej čutile napete prsi in bolečine v jajčnikih - pač normalni znaki za user posted image  čeprav je kasneje ni bilo in ste ugotovile da ste user posted image ???
jaz namreč si ful želim user posted image ! na tem delam že 8mesecev!vsak mesec posebej upam da mi bo uspelo. in sedaj je čas, ko naj bi prišla user posted image .po znakih sem bila prepričana da jo bom dobila tako kot vse do sedaj,pa je ni.sicer mi zamuja le malo časa vendar imam zelo točno.testa si ne ušam še narediti ker sem bila že prevečkrat razočarana.zato vas sprašujem,kaj ste ve čutile ko ste user posted image ?
hvala za odgovore!
papauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne znake ste imele?
19.3.2006 12:23:29   
Marogica
Jaz sem imela zelo občutljiva prsa, nekakšen čuden okus v ustih, kot po "železu"user posted image , ker sem kadilka, se mi je luštalo cigaretov 2x več kot normalno(v drugi nosečnosti sem takoj vedela, da sem, ravno po tem znaku), drugega se trenutno ne spomnim....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2006 12:57:23   
total
Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2006 13:07:19   
lelaval
Prsa sem imela tako boleča, da sem morala prav pazit, kako obrnem svoje roke. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2006 14:14:10   
Naja30
Če si tako zelo želiš zagledat magični + kot jaz in večina deklet na tem forumu, se lahko psiha fajn  poigra s tabo in iz meseca v mesec imaš nove in nove znake.
Ko sem jaz bila prvič user posted image , pa še nisem bila gost tega foruma, so me prsa bolela, pa slabost in omotica sta me dajala že kar na začetku še pred izostankom M.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 18:05:57   
KODA
Zaostanek pri obeh
.Edino pri tadrugem,sem bila nekaj dni,preden bi morala dobitiuser posted image ,ful že zaspana.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 19:16:58   
Bubamaraa
Mene so zelo bolela prsa in v desnem jajčniku me je špikalo....Pa ful sm bla utrujena....Na začetku bi sam spala...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2006 20:02:02   
čoko
punce, hvala vam za odgovore!user posted image
zaenkrat mi user posted image  še kar zamuja, me pa včesih tako zaboli v levem jajčniku da ne vem kaj naj bi bilo to.jaz upam da je user posted image user posted image !ne bom pa vsaj do vikenda delala testa da ne bo spet kako razočaranje.
veste kaj me še zanima.koliko je pametno hujšanje če sm slučajno noseča?ker smo se ravno sedaj stavili prijateljsko za hujšanje.upam da bo vse vredu!če bom zvedela da sem user posted image  bom pa raje stavo izgubila ker mi user posted image pomeni veliko več...
hvala še enkratuser posted image
držim pesti za vse nas!user posted image

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2006 20:43:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: total

Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov.

tudi pri meni ne, so so nato pojavili v lažji obliki oz. se pojavljajo, zaspanost in špikanje v jajčnikih nekoliko boleča prsauser posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?