|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KROMPIR ga sili na bruhanje
18.3.2006 22:25:16   
rey
Naš 8,5 mesečnik ne mara krompirja. Poskusili smo pire, pa na najbolj fino zmiksan ni šel po grlu, ga sili na bruhanje in samo zmečkan tudi ne... Dodala sem veliko mleka - aptamila in ne. Samo če ga dam zelo malo v zelenjavno fino zmiksano juhico je ok. Mi je rekla kolegica, da njena 3 letna hčerka še vedno ne je krompirja v nobeni obliki, tudi njo sili na bruhanje. Mogoče katera ve ZAKAJ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KROMPIR ga sili na bruhanje
18.3.2006 22:27:03   
CatJa
Ne vem zakaj, ampak tudi naš ga ne je. Oz. poje pire, če mu ga zamešam v špinačo. Pa redkokdaj še mal pomfrija. Načeloma pa ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2006 22:49:56   
Barči78
JAZ JI GA TUDI VEDNO ZAMEŠAM MED BLITVO ALI BUČKE, ALI PA GA SKUHAM V ZELENJAVNI JUHICI. SAMEGA KROMPIRJA PA NE JE NE VEM KAKO RADA.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2006 22:53:18   
ALINA55
Tudi naš ga ni jedel, ker ga je sililo na bruhanje. Mislim da zato, ker je bil pregost. Zdaj mu naredim bolj redkega, razredčim ga pa kar z vodo v kateri se je krompir kuhal. Poskusi, mogoče bo bolje. Ampak naredi bolj tekočega, da bo sočen, pa boš videla.

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2006 23:32:37   
morskadeklica
Tudi moja ne prenese krompirja. Ko sem ga uvajala, sem poizkusila več načinov (gost pire, redek pire, kuhan, pire s full smetane, pečenega, vedno sem tudi primerno solila...). Tako kot ti praviš, je šlo tudi moji na bruhanje. In ji gre še zdaj, sploh, če ji dam pire. Je pa zdaj pri 1 letu začela jesti pomfri, tega še nekako poje. Nimaš se kaj sekirat, ga pač ne marauser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 12:03:02   
piščanc
naš tudi ne mara pire krompirja in nič kar je s tem v zvezi (špinača...)

rad pa je tenstanega ali pečenega in v majhnih količinah

iz malega zraste veliko

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?