Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KROMPIR ga sili na bruhanje 18.3.2006 22:27:03
|
|
|
|
CatJa
|
Ne vem zakaj, ampak tudi naš ga ne je. Oz. poje pire, če mu ga zamešam v špinačo. Pa redkokdaj še mal pomfrija. Načeloma pa ne.
|
|
RE: KROMPIR ga sili na bruhanje 18.3.2006 22:49:56
|
|
|
|
Barči78
|
JAZ JI GA TUDI VEDNO ZAMEŠAM MED BLITVO ALI BUČKE, ALI PA GA SKUHAM V ZELENJAVNI JUHICI. SAMEGA KROMPIRJA PA NE JE NE VEM KAKO RADA.
|
|
RE: KROMPIR ga sili na bruhanje 18.3.2006 22:53:18
|
|
|
|
ALINA55
|
Tudi naš ga ni jedel, ker ga je sililo na bruhanje. Mislim da zato, ker je bil pregost. Zdaj mu naredim bolj redkega, razredčim ga pa kar z vodo v kateri se je krompir kuhal. Poskusi, mogoče bo bolje. Ampak naredi bolj tekočega, da bo sočen, pa boš videla.
|
|
|
|
RE: KROMPIR ga sili na bruhanje 18.3.2006 23:32:37
|
|
|
|
morskadeklica
|
Tudi moja ne prenese krompirja. Ko sem ga uvajala, sem poizkusila več načinov (gost pire, redek pire, kuhan, pire s full smetane, pečenega, vedno sem tudi primerno solila...). Tako kot ti praviš, je šlo tudi moji na bruhanje. In ji gre še zdaj, sploh, če ji dam pire. Je pa zdaj pri 1 letu začela jesti pomfri, tega še nekako poje. Nimaš se kaj sekirat, ga pač ne mara
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?