|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet tukaj...
18.3.2006 17:05:06   
lana38
Drage  moje!
V 20. tednu sem morala nosečnost prekiniti, ker je bila pri AC pri user posted image  ugotovljena kromosomska napaka-Downov sindrom. Zdaj nisem večuser posted image . Moja odločitev je bila zame zalo boleča in težka, kajti saj veste da sva se trudila 15 mesecev, preden nama je uspelo, a žal se je usoda zelo grdo poigrala z mano. Najprej sem komaj zanosila, potem pa je bilo vse narobe. Zdaj bom morala par mesecev počakati, potem pa v nove boje, če bo seveda moj dragi za to. On je bil še bolj razočaran in pretresen kot jaz, tako da sem še njega skoraj morala jaz tolažiti. No zadnje dni mi je bil res v veliko oporo, saj je bil celo z mano v porodnišnici, ko sem čakala na prekinitev nosečnosti. To mi je tako veliko pomenilo, da se z besedami sploh ne da opisati.
Se kaj beremo im pišemo, ko bo imela dovolj moči, da spet pogledam na RR.
Lp

lana38
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet tukaj...
18.3.2006 17:35:00   
*Karmen*
Iana, kar potolaži se. Malce poglej po tem forumu. Očitno letošnja zima ni bila naklonjena nosečkam. Če bi seštela vse punce, ki so v kratkem "zvisele na celi fronti" bi nas bilo za en cel avtobus... In to samo teh, ki smo prijavljene na RR. Prav nič ne lajšamo čakanja tistim, ki še pridejo na vrsto za OBMP postopke. Punce komaj čakajo, da kateri uspe in da bo vrsta pred njimi krajša... Pa nič od tega. Se bomo morale sprijaznit, da letošnji januar, februar in marec niso meseci, pisani nosečnicam na kožo...

Žal mi je za tvojo pikico. Vem, da je hudo. Vendar smo ljudje tako potrpežljiva bitja, da prenesemo in prebolimo skorajda vse. Neprijeten spomin seveda ostane za vedno, ranjeni občutki pa se sčasoma zacelijo. Bolečino je potrebno izjokati, občutke je potrebno izpovedati. Ne enkrat ampak stokrat, tisočkrat... Kolikokrat je pač potrebno, da se človek počuti bolje. In takrat boš šla lahko naprej. Veselila se boš novih zmag in prav vse punce na teh straneh se bomo veselile s teboj. Do takrat pa bomo naokoli hodile z dolgimi nosovi...

Iana, pošiljam ti lep pozdrav in topel objem ter ti želim, da čimprej preboliš bolečo izgubo. Pa javi se še kaj.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 18.3.2006 17:38:17 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2006 21:22:06   
Taja79
Joj, lana, zelo mo je žal, da se ti je moralo to zgoditi. Niti v sanjah si ne morem predstavljati, kaj preživljaš sedaj!!! Pa tako ko sta čakala na to user posted image .

Vedi, da smo ti tukaj punce v vsakem trenutku pripravljene stati ob strani, ti prisluhniti in te potolažiti.

Izjoči se, pogovarjaj se o tem in razmišljaj pozitivno, čeprav vem, da je to v tem trenutku skoraj nemogoče...

Drži se!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2006 21:49:53   
pilotgirl
Ojla.tudi jast sem po 11 tednih učeraj opravila čiščenje in vem kako ti je.Kaj naj ti rečem,joči se,pa poskusi z dragim to krizo preboleti.Saj ti bo uspelo boš videla,če pa rabiš pogovor,pa piši na privat.
Maja

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2006 9:16:18   
emaa
Sem prebrala na drugem forumu, pa mi je bilo tako, da nisem mogla ničesar napisat. Želim vama, da vama ko se za to ponovno odločita gre brez težav. user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 10:20:04   
mamči
Želim vama, da to izkušnjo čim lažje prebolita in, da bo nadaljnje načrtovanje user posted image  čim bolj uspešno, sproščeno in srečno !
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 18:11:50   
KODA
user posted image user posted image Žal mi je zate in za tvojo pikico.Vem,da je to huda izguba za oba vaju z možem
user posted image user posted image .Držita se,mislita pozitivno.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2006 18:12:31   
koala
Žal, mi je za tvoje doživetje in upam, da bosta kamlu spet ugledala magični dve črtici in da bo takrat vse tako kot mora biti.Do takrat pa bodita močna in en drgemu v oporo, če pa te pograbi prevelika žalost, pa le pokukaj k nam.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2006 19:04:33   
Špelka
Žal mi je, Lana! user posted image user posted image user posted image  Naj te tolaži dejstvo, da marsikatera v druugo mnogo lažje zanosi ot v prvo! Vem in verjamem da bo tudi pri vama tako in da nam v kratkem sporočiš veselo novico. user posted image  In vem tudi, da bo tokrat vse v redu! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2006 19:15:57   
Špela100
Lana žal mi je, da se ti je to zgodilo, se spomnim tvojega veselja ko si zanosila.
Življenje nam nalaga res težke preizkušnje,
vendar mi bomo zmogli, boš videla...
bodi močna, pogumna, jokaj,
predvsem pa se nam kaj javi, me smo tukaj,
veliko nas v sebi nosi velike izgube in z njimi povezane bolečine.

Še enkrat iz srca...žal mi je...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2006 8:47:39   
bebi
Draga lana38! user posted image  user posted image  user posted image  s tabo. Zelo zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo...Čeprav ti je v tem trenutku težko, glej naprej in misli pozitivno. Želim ti, da čim prej spet zagledaš user posted image user posted image .

Drži se in srečno user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2006 10:14:15   
lana38
Hvala vam za vse spodbudne besede. To mi res veliko pomeni. Upam, da bom spet kmalu OK. Zdaj še moram počivati in ležati, saj je za mano kar zahteven poseg. Po tem "porodu" sem bila celo dvakrat  na abraziji, ker mi je del posteljice ostal notri in sem drugi dan imela še hujše bolečine. Danes pa se mi je spet pojavil malo močnejši izedek, kot je bil včeraj. Ne vem, če je to mormalno. Danes je 4. dan po drugi abraziji, upam da ne bo še enkrat kaj narobe in bi morala spet v bolnico. Če hočem ponovno zagledati user posted image , moran biti najprej jaz v redu. Upam, da ne bo še kakšnih zapletov.
LP

lana38

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2006 18:22:15   
Suana
lana ,jaz upam da je vse v redu in da ti res ne bo treba nazaj!!mislim nate !!!

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2006 18:59:22   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal mi je za vaju,da se vama je tole zgodilo.Želim,da tole preizkušnjo čimprej pozabiš vem da ne bo lahko,ter se podaš v nove boje za novo user posted image .

Pošiljam ti en velik šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2006 19:22:51   
lana38
Hvala vam!user posted image

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2006 20:04:00   
ElaM
lana, drži se. Pogumno v nove boje.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!