Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje dobiti poceni posteljnino? 18.3.2006 15:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pozanimaj se v trgovinah kjer prodajajo take reči, mogoče, pa ti zašijejo, ali pa daš kakšni šivilji, da ti zašije, gotovo kakšna znanka, sorodnica ali prijateljica pozna kako šiviljo
|
|
|
|
RE: kje dobiti poceni posteljnino? 18.3.2006 15:39:10
|
|
|
|
friz77
|
OJLA V INTERSPARU IMAJO AKCIJO IN SICER (obroba za okoli posteljice,prevleka za kovtercek,jogi rjuhico in prevleka za vzglavnik)TO VSE SKUPAJ STANE 6.990 IN JE SUPER SEM JAZ KUPILA. FIRMA PA JE BOUNT OD NJIH IMAM POSTELNINO TUDI ZA MENE IN SEM ZELO ZADOVOLJNA.IMAJO TUDI KOVTERCEK IN JE TAM OKOLI 3.500 NISEM STO PROCENTNA,CE IMAS PRILIKO POJDI POGLEDAT. LEP SONCEN POZDRAV IZ OBALE
|
|
|
|
RE: kje dobiti poceni posteljnino? 18.3.2006 17:31:30
|
|
|
|
Marogica
|
Ikea. Komplet(odejica, rjuha, prevleka za odejo in prevleka za blazino) stane 13 Evrov, nekaj čez 3.000Sit. Tudi obrobe imajo, cene se pa ne spomnim, okrog 10Evrov
|
|
RE: kje dobiti poceni posteljnino? 18.3.2006 21:11:45
|
|
|
|
žlička
|
kovterček je 3990 in povšterček 990....sem kupila danes
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.