Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:08:01
|
|
|
|
eva1
|
Moj do samega začetka poje cel frutek! čeprav se mi zdi, da sedaj pri 1 letu poje manj, kot je pri 6 mesecih , no kaj vem, nima bit nič narobe, že rabi toliko!
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nik tudi od 4 mesca je 190 g kašice
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no moja je pr 4. mescih pojedla tamau frutek pa še mlek čez. pr pol leta sem si pa za orientacijo vzela 2 deci al pa tavelik frutek k ga je z lahkoto zmazala. se mi zdi da zdej pr 20. mescih poje manj kot takrat na en obrok. tut cel frutek če ji ga dam sem pa ke komi zmaže
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 13:45:08
|
|
|
|
Dejča
|
Očitno imate kar ješče otroke, saj naša pri skoraj 9 M komaj spravi vase ta velik frutek (190 g). Ni prevelik jedec, tako da me je na trenutke že skrbelo, toda dokler je zdrav in ful vesel , se ne bom sekirala. Saj je rada in z veseljem tudi nove okuse, toda ne poje veliko.
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 14:10:52
|
|
|
|
Tricia
|
Moja nikoli ni bila in še vedno ni jedec...kar se kašic tiče, še sedaj ko ima 10 mesecev 190 gramsko poje šele v dveh, kdaj celo v treh dneh ... Kaj čem?
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 21:59:52
|
|
|
|
poliloni
|
Pri nas kupljenih kašic še ni jedel (alergije), mi je pa pediatrinja rekla da naj bi pojedel toliko kot bi spil mleka - pri nas popije 200ml in z gosto hrano je enako - je pa res, da odvisno kaj je - npr.bučk bi lahko pojedel še več, medtem ko mu cvetača ne gre in poje le pol toliko. Star je 6mesecev
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 23:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj vsaj vem, kaj me čaka naslednji mesec, ko pri nas začnemo z uvajanjem teh kašic... Robi že zdaj, ko je star 3 mesece in pol, popije na en obrok (na 4 ure) 230ml umetnega mleka Milumil1... Če bo tudi pri hrani takšen požeruh...
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 20.3.2006 7:47:51
|
|
|
|
hubi
|
Hmmmm, naš spije tudi 25o mleka, pri gosti hrani pa tako usta skupaj zalima, da spravim vanj cele tri žlice. Upamo na bolj ješče dni.... . Ima pa tudi 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 20.3.2006 12:58:17
|
|
|
|
Seven*
|
Hahaha. Ja kaj imajo res vsi razen mene jescne otroke? Mi v celem dnevu (mogoce) spravimo skupaj en frutek v zelodcek... Naj kar papa, saj sadje je zdravo in ga ni nikoli prevec..
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?