|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko ur spijo?
17.3.2006 18:14:42   
kepa*
Naš petnajstmesečnik je postal pravi zaspanček. Zvečer gre obvezno spat okoli sedmih, spi do pol šestih, ko spije flaško, potem pa je danes recimo spal do pol desetih! To je približno 14 ur spanja! In čez dan je šel spat ob pol dveh in spal do pol štirih (seveda podnevi hoče spat samo z manouser posted image ). Tako da je vsega skupaj 16 ur! Meni se zdi to ogromno. Sploh zato, ker je pred enim letom spal veliko manj. Podnevi sploh ni hotel več spat, zdaj pa že nekaj mesecev tak preobrat!
Saj se nič ne pritožujem, le sprašujem se, če je to ok. Da ni morda slabokrven, ali kaj podobnega?
Drugače je dobrovoljček, ni pa nek strašen divjak, kot opisujete nekatere. Pogosto je dlje časa pri miru (ko posluša pesmice, kaj opazuje, raziskuje...)

Kakšne so pa vaše izkušnje? 16 ur spanja pri 15 mesecih, je to ok?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko ur spijo?
17.3.2006 19:08:34   
urši*
Hej!
Luka gre spat ob osmih.Vstaneva tam nekje od pol 8ih do pol 9ih.Čez dan pa od 12ih, pa okoli uro, včasih dve.
Če pa tvojemu paše , pa naj spi, če te pa skrbi, da je slabokrven, pa prosi pediatrinjo , da naj mu pregleda kri.

lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 19:16:24   
ona
Naša je do 4 meseca ful spala,dokaj normalno in tudi ponoči!Potem od 4 meseca pa so enega leta totalen preobrat-čez dan pol ure spanja,ponoči zbujanje vsaj 3-4x na noč in ko je po enem letu shodila pa spet kot,da bi jo obrnil!Čez dan spi od 11.30 do 13.30,spat gre ob 7.30 in spi tam do 7 ure!Prej se je pa zbujala tudi ob 5 zjutraj.Po moje jih utrudi hoja in njihovo nenehno raziskovanje.Vsaj za našo se mi zdi da je tako.Je pa drugače ful živahna.
Kar se tiče slabokrvnosti pa lahko omeniš pediatru,da bi rada pregled krvi.Saj nima kaj škodit!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 19:22:25   
Dejča
Ponoči ponavadi 10-11 ur v kosu, podnevi pa potem še 2-3 ure po delih.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 19:34:16   
total
kepa,kaj se celo noč nič ne zbudi?
Ko bi moj takole spaluser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 19:38:42   
eva1
Total-kaj še ne spi ponoči ala kako?

Luka spi od 19h-8h zjutraj brez zbujanja, potem pa še 1x na dan po 2-3 ure! Tako da tudi naš je bolj zaspanček,ampak meni prav pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2006 19:48:55   
kepa*
Total, večinoma spi celo noč. Včasih se prebudi in ko sam ne najde dude, moram posredovat. Ampak ponavadi pa spi. Res smo veseli, sploh ker je tako šele od enega leta, prej smo pa imeli celo kalvarijo. Vse si lahko prebereš na forumu Vzgoja. Zdaj spi v svoji sobici brez težav, prej je pa spal pri nama. In moram reči, da se nam je njegov odhod v svojo sobico zelo obrestoval.

Letos pa bo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 19:54:21   
kepa*
sem hotela še to dodat, da mi je ful smešno, ker zadnje dni, ko ga dam v posteljico, igasnem luč in grem ven, mali še kakih dvajset minut žlobudra, se pogovarja sam s seboj. V popolni temi! Zgleda, da se mora še mal pogovorit, potem pa zaspi.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 20:11:44   
total
eva1,na žalost ne.Moj Nik spi,kakor kdaj.Zadnji mesec kr neki stoka,se obrača,kriči v spanju,pije čaj.....,včasih pa tudi prespi noč,ampak ZELO poredko.Čez dan gre 1x spat in spi 2 ure v kosu.Upam,da bo kmalu bolje,ma tolk energije za spanje pa ....user posted image user posted image

kepa,bodi srečna,da je tako in da tudi ostaneuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 23:27:08   
Urška*
Oj!

Žan gre spat okrog osme ure, zbudi pa se med 8 in 9 uro zjutraj. Včasih je tudi že prej gor. Čez dan pa spi ponavadi 2 uri, včasih manj, včasih več.

Če te skrbi, pa reči zdravnici naj pregledajo kri, kot so že ostale napisale.

user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 23:47:35   
KODA
Do max. cca 12 ur v kosu,čez vikend.
Čez teden pa cca 10 ur.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?