Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolniška-komisija-odločba 17.3.2006 12:50:22
|
|
|
|
tadejaa
|
Dokler ne dobiš odločbe si doma oz. v bolniški. Vsaj tako je bilo lani. Verjetno ti bo pa še katera napisala, če se je slučajno kaj spremenilo.
|
|
|
|
RE: Bolniška-komisija-odločba 17.3.2006 12:53:28
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem jo dobila takoj - mislim, da jo dobiš v enem tednu.
|
|
RE: Bolniška-komisija-odločba 17.3.2006 14:49:02
|
|
|
|
zaliga
|
Jaz sem v bolniški že več kot 5 mesecev, papirje za podaljšat pa dobim vsaj 2 dni pred iztekom bolniške!!!! Odgovor od komisije pa je takoj, npr. v ponedeljek odda papirje moj osebni zdravnik, torej v torek oni dobijo in v sredo oz. četrtek najkasneje so papirji že pri meni! Ni pa mi jasno, zakaj tvoja os. zdravnik tako dolgo čaka in ne odda stvari naprej vsaj dva dni pred iztekom!? Ampak mislim, da oni že vedo kaj in kako je potrenbo! Ti pa ostani doma in počakaj na dokumentacijo! Lp
|
|
RE: Bolniška-komisija-odločba 17.3.2006 16:31:48
|
|
|
|
maychika
|
Ne skrbi. Ti kar ostani doma. Tudi pri meni je bilo tako. Zdravnik je rekel, da na komisijo lahko pošljejo šele 3 dni pred iztekom prejšnje odločbe (prej ne, pa ne vem zakaj) in potem to zna malo trajati, čeprav so zelo hitri. Če pa je vmes še vikend, pa sploh. Tudi moj je na petek poslal, v nedeljo pa mi je poteklo, pa sem dobila dva dni po roku na dom. Težko, da bi ti zavrnili, če ti tako g. kot os, zdravnik dasta bolniško. To so samo birokratski dodatki zaradi katerih ima 5 ljudi dodatno delo in skrbi. V glavnem ostani doma in počakaj dan ali dva po 21.3. pa bo prispelo, boš videla...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?