|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali vas kdaj udari?
17.3.2006 13:13:43   
kati*
Če te je udaril zaradi tvoje "nesrečne" klofute, kaj bo pa potlej naredil, ko ga boš s čim resnično razjezila?! Te bo spravil v bolnico?! Ker dejstvo je, da dlje ko bosta skupaj, več takih trenutkov in dogodkov bo, ki ga bodo občasno tudi razjezili oz. mu ne bodo všeč.

Jaz ne bi prenesla niti ene klofute. Kot je že ena napisala - ali on ali jaz bi pakirala kufre še tisto minuto.

lp, K

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.3.2006 13:14:07   
lelaval
Prvo - držim pesti zaradi razgovora - upam, da si uredila.

Ravnal je res nagonsko, četudi ga nisi namenoma mahnila.
Pogovorita se, dala si mu že čas za razmislek, ko si šla stran spat, danes pa si vzamita čas za pogovor - o preteklem dejanju in  o tem, da se v prihodnje ne bi to dogajalo. Morda pa bosta le rešila, pa bosta oba zadovoljna in bo vikend še prekratek.

Saj se tudi midva v hecu boksava in porivava s kavča.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.3.2006 13:15:54   
KIRA
ne nikoli. če bime pa, bi pa temu kaj hitro naredila konec. sem mu že na začetku najine zveze povedala, da alkoholizma in nasilja v najini zvezi ne bo. ker drug dan spokam cote in me več ne bo videl.
sicer je pa bolj miroljubne sorte. ponavadi sem jaz tista, ki se razbiri za vsako figo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.3.2006 13:16:33   
MarijaPo
Hmm men se tud zdi cudno, da te je usekal zdaj, po 10 letih. Pa tudi, da te je 3x, kaj mu je pa bilo?
Res ne vem kaj bi ti svetovala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.3.2006 13:17:01   
kati*
pa še to ... če imata otroke - ne ostajaj zaradi njih, ampak pojdi stran od partnerja zaradi njih. Če to otroci vidijo - se vzorec ponavlja.

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.3.2006 13:39:13   
baguSka
Ah brezveze no. Najbolj po vase na kriz prbit pa lincat!!!user posted image  Jst pa cist stekam tako reakcijo. Ne da glih podpiram al pa zagovarjam, ampak da bi se kr locile zarad tega in sle stran in ne vem kaj. Ah dejte no. Se zase nobena ne more dat roke v ogenj, da nebi tko reagirala kot on. Grem glavo stavt zdele. Se strinjam, da mu da vedt, nej se tole v bodoce ne ponavlja, na kaksen nacin, bo pa ze sama anonimna vedla.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.3.2006 13:51:00   
petraz
Nimam besed...... žalostno, a ne!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.3.2006 14:08:00   
dory
Mislim men je ta reakcija zalostna res...sploh pa ne razumem,kako nekatere lahko to celo razumete...zadnjic me je sicer ne veliki ampak mali mulc tko brcnu ( ni zanalsc ) ker je falil zogo...nabasal me je pa z gojzarji direkt na kost in hkrati mesto,kjer sem mela pred kratkim poskodbo...in ja prestela sem tolk zvezd,k se ne pomnim...in kaj bi bla moja reakcija upravicena,ce bi ga zato mal zboksala???? mislim halo??? kljub takim nepricakovanim akcijam, pa ceprav bolecim, se se vedno lahko mal kontroliramo ne :)

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.3.2006 14:10:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
..., ker sem tud js enkrat tako odreagirala.
Me je čist po nesreči udaril, mislim da v koren nosu. Tako me je zabolelo, da sem videla vse do tazadnje meglice v galaksiji. In res je blo po nesreči. In to sem vedela!
Ampak sem ga ene trikrat tko nazaj boksnila, da je bil tud on drug dan plav. Pa sem eno čist miroljubno bitje.

Če je bilo tako je pač nekontrolirana reakcija.
Če pa ni tako, je pa tale tvoj mal bolan.

Opravičilo po SMS je še bolj butasto. Manjšega in manj vrednega opravičila si ne bi mogel izmisliti kot je SMS.

Ne glede na to kaj je bilo, je nujno da mu pokažeš, da brez posledic (od "malih" pa vse do koder si pripravljena iti - odvisno od stopnjevanja problema) takšno dejanje ne ostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.3.2006 9:42:26   
*Karmen*
Anonimna, če si ga ponesreči zadela v nos, bi nekako razumela, da bi ti čisto nagonsko vrnil milo za drago z enim lahnim udarcem. Bolj za hec kot zares. Ampak po tem nagonskem in nepremišljenem ter lahnem udarcu se pa vsak človek (vsaj normalen) prične zavedati kaj je naredil. Da bi pa temu udarcu sledila še dva... To pa je bilo po mojem mnenju že premišljeno dejanje. Odločitev o tem, kako boš odreagirala na dogodek, je tvoja. Lahko pa ti rečem le to, da ima vsak človek jezik, ki mu služi za komuniciranje z drugimi ljudmi. Grizejo in tepejo pa se živali...

In, NE, moj me ni nikdar udaril. Kako bi reagirala, če bi me... Ne vem. Zdajle sem lahko pogumna in pišem pametne besede. Ko pa se ti zares zgodi... Kakorkoli, človek ima sposobnost tvoriti besede. S tem se razlikuje od vseh drugih vrst bitij. In svoj govor smo razvili tako zelo, da znajo največkrat besede boleti bolj kot marsikateri udarec. In če nekoga nekaj zaboli ali je prizadet ter ne zna v vsej množici besed najti tistih, s katerimi bi se postavil zase... Ja, potem je pa res "neandertalec"!!!

< Sporočilo je popravil zigkar -- 18.3.2006 9:53:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.3.2006 10:13:27   
Anonimen
Jaz bi si mislila, da mu mogoče kak tumor v možganih raste. Naj gre k zdravniku!

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
18.3.2006 13:45:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
18.3.2006 13:55:38   
tipka
Po desetletju te je prvič, ne? Ne vemo, če tudi zadnjič. Tega on še sam ne ve. Naredi vse, da te ne bo nikoli več, ful ga zmatraj, ful dolgo se naj s tabo pogovarja o tem, naj prebere to temo, prisili ga, da bo prebral še kako strokovno literaturo, potrudita se, oba.

Veliko sreče!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.3.2006 20:01:59   
Felicity
Ne nikoli. In če bi me slučajno, bi bilo prvič in zadnjič.

Ma kdo si? Boksarska vreča? Strelovod za njegovo slabo voljo?

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.3.2006 22:14:10   
Pupica
Najbrž ga je moralo fajn zabolet, pa te je čist nagonsko nazaj, kaj pa vem.

ja jaz tut tako odreagiram, da bi kar user posted image user posted image user posted image No ampak vseen...3x..to je too much....pa močno...jaz itak nimam moči, ampak le tako pokažem kdaj je dovolj zaj* z mano!

Ma lej, pogovor se pa povej, da ti to ni Ok. Vsaj mi2 se vedno. in povem kaj mi ni OK. Jaz kot napako štejem le če se v drugo ponovi, kljub temu, da je bila v prvo kao razčiščena...to pomen, da sva se pogovorila, povedala kaj oba misliva o tem, in se dogovorila za naslednjič-da ne bo več tega oz.kaj bodo posledice, če se kdo ne bo držal dogovora.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.4.2006 14:08:43   
lejlar
Oj!
Dokler se ti to ne zgodi ne moreš verjet, da je sploh mogoče. Mene je že dvakrat klofnil in obakrat je bil pijan. V tistem trenutku je itak vse zaman, da mu kaj težiš.
Lahko vam pa tudi povem, da je lahko govort, da če bi se pa tebi to zgodilo bi bilo pa takoj konec. Ko se ti to zgodi nimaš toliko poguma. Jaz npr., ko me je drugič sem ga pošteno nazaj. Enostavno mi je živc počil in se nisem mogla zadržat. Drugič me je tolk, da sem imela oko malo črno.
Ni tako enostavno.user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.4.2006 11:55:28   
jasnika
draga amonimna mislim, da bi temu moral sledit resen pogovor, pol pa je najboljše če se bo on slučajno zaletel vate ko gre mimo tebe da ga kr z kladivom po glavi al kaj????????????
kar pogumno pristopi k njemu in mu povej kaj mu gre
držim pesti zate da boš lepo vse rešila
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.4.2006 12:07:07   
Anonimen
Midva se tudi velikrat hecava in kao "tepeva" pa boksava, pa žgečkava, pa ga tud včasih preveč, ali orenk, pa še nikol ni tko odreagiral, da mi me tko orenk nazaj!
Sam OK; anjbrž je blo res nagonsko, sam a sinoči se ti ni takoj opravičil? user posted image
Pa to, kako hudiča te je boksnil v nogo? user posted image  A je počepnil? user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?