Robertka
|
Če se le da, bodi previdna, naša mala ima 18 mesecev, družbo pa naj bi dobila čez cca. 20 tednov. Meni je ginekologinja že par mesecev nazaj govorila, naj pazim in je ne dvigujem preveč (ima okrog 11 kil), pa sem jaz veselo (saj veste!) jo nosila, pa dvigovala, pa crkljala .. pa sobo imamo v zgornjem nadsatropju ..., sedaj pa imam strog počitek, ker imam močne bolečine v spodnjem delu trebuha in je RES ne morem več dvignit - ža samo če jo pogledam, me boli ... je bilo prvi dni kar kriza, pa še smilila se mi je ... sedaj pa vsak dan vztrajno ponavljam (ko stegne rokice in OPA): "Mamica ne more OPA, pridi, daj mi rokico greva do kavča, pa se bova stiskale" ali pa "Mamica ne more OPA, bo tati OPA" ... in mislim, da je že razumela in zelo malo poskuša (razen zvečer, ko je full zmartvana). Sicer je res, da ima že 18 mesecev in kar razume .. če so otroci manjši, je kar težje... probaj si res vse prilagodit (pri nas imamo npr. visoko previjalno mizo, pa visok stolček za hranjenje, pa sobo zgoraj ... ampak ni vredno tvegat, mene sicer zdaj itak tako boli trebuh, da sploh ne morem dvigovat. Svetujem, da res ne pretiravaš, tudi če si ok, po mojem je meni to ratalo ravno zaradi tega, ker sem pretiravala ... pa SREČNO!!! Poskušaj vključiti razne none, tete, če se da ...
|