Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 18:05:22
|
|
|
|
muki1
|
Dodaj malo rižolina . Tak, po občutku. Pri nas sicer ni palilo , jih pa poznam kar nekaj, ki so to delale.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 18:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
v mleko mu lahko daš kerokoli kašico a la bebe ki je primerna po 4. mesecu - piše na škatli. ampak zlo malkrat to pali pri boljšem spanju...saj pr ns ni.
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 21:47:50
|
|
|
|
spacey
|
Mi smo tudi v zadnjo flaško dodajali rižolino, da bi bolje spal...pa ni. No, morda je kako uro potegnil, do naslednjega obroka. Morda pa pri vas deluje, probaj.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 14:02:10
|
|
|
|
medvedek
|
Tudi mi ravnokar poskušamo z tem, vendar ni nobenega uspeha. Spi in je ravno tako kot prej. Ji pa dam na 120 ml mleka 2 čajni žlici in pol riževe kašice. LP Manca
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 22:57:24
|
|
|
|
KODA
|
Ali dodaj v mleko Plasmon keks.Naš tastarejši je to imel rad.
< Sporočilo je popravil KODA -- 17.3.2006 23:00:52 >
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:03:15
|
|
|
|
nana 27
|
Hvala za odgovore! Koda, imamo te kekse Jih lahko dam petmesečniku? Je pri vas kaj zaleglo glede spanja?
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:09:47
|
|
|
|
KODA
|
Na škatli piše od katerega meeca dalje se lahko dajejo.Jaz sem imela tiste,kjer je pisalo,da so od 4 meseca dalje.Enkrat sem pa tudi imela granulat od Plasmona.Jaz nisem imela teh problemov,glede spanja.Jaz sem to dajala našemu tastarejšemu,da je bil obrok bolj kaloričen,ker je bil takrat tak drobižek,zaradi GER-a.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:13:00
|
|
|
|
nana 27
|
Bom preverila, kaj piše na škatli Hvala za odgovor!!! Kateri cucelj si uporabljala na flaški? Mi imamo od Nuk-a in je za gosto hrano šele od 6. meseca dalje luknjica
|
|
|
| Stran: [1] |
imunski sistemLelly28 RRali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?da (
11%)
ne (
67%)
občasno (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!