|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   romed???
16.3.2006 16:53:45   
deily
Včeraj sem naredila test in pokazala se je druga črtica, vendar rahla oz. malo vidna.
Danes zjutraj pa je prišla user posted image  M.
Ali je katera imela podoben primer? In M mi je zamujala kar 8 dni in ponavadi iman M na 28 dni.

Hudičevi testi!

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: romed???
16.3.2006 17:41:44   
mamči
Lahko bi šlo za nosečnost, ki pa se je končala. Zato rahla črtica, zato zaostanek M.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 17:57:33   
Anonimen
user posted image  ali pa je bil lažno pozitiven test. Če se je črtica komaj res komaj videla, dvomim, da je bilo kaj.
Jaz sem taki psiho, da sem šla še en test delat danes user posted image , pa se je druga črtica pokazala še preden sem ga izvlekla iz urinauser posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 18:16:22   
Anonimen
to pa zanimivo k men je rahla črta na romedu 2x rekla da sem noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 18:26:47   
mamči
LARA meni isto.....iz tega sklepam na možnost nosečnosti, ki se je prehitro končala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 19:00:24   
Naja30
Meni je tudi Romed po 6 dneh izostanka M pokazal črtico, naslednji dan pa je prišla user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 19:19:30   
eva1
Ja vrjetno da je šlo za propadlo nosečnost...meni se je podobno zgodilo, in ker mi ni dalo miru in ker pač imam možnost sem dala kri za bhcg in je pokazalo, da je šlo za zgodnji splav!
ja nič-gremo novim zmagam naprortiuser posted image user posted image user posted image , mogoče bo že drugi mesec user posted image in user posted image v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 8:18:55   
deily
Hvala

Prvič sem imela isti rezultat in na srečo se mi je rodila prelepa deklica, vendar nosečnost ni potekala brez problemov.
Sedaj pa ni bilo sreče user posted image , čeprav sem se po testu že veselila je nažalost vse splavalo po vodi.
Mogoče naslednji mesec, življenje gre naprej

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.