|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjanje
16.3.2006 10:52:36   
Ovnica78
Do kdaj ste svoje malčke povijale na široko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjanje
16.3.2006 10:58:04   
soncek&luna
jaz sem svojega user posted image  do 2,5 meseca... sicer pravijo, da do UZ kolkov, samo jaz nisem zdrzala... pa je vse ok

Mami, pika moja!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 11:20:53   
makica
Do 4 meseca

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 11:23:24   
Sofi
Samo prve tri tedne, sicer pa samo imeli kolke že ob rojstvu super in široko povijanje sploh ni bilo potrebno. Ampak ker je naš pikec bil tako majhen, sem ga povijala široko, da smo sploh imeli kaj za prijeti, pa novorojenčki imajo radi ta občutek, ko so tako zaviti in še toplo jim je.

Drugače se mi zdi pametno ravnat se po navodilih pediatra. Če vam je rečeno previjanje do pregleda (mislim, da je pri treh mesecih), se je tega fino držat, predvsem ponoči.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 11:50:19   
ona
Dokler nismo šli na pregled kolkov,to je pri treh mesecih!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 11:52:26   
tina104
isto kot ona

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 11:58:54   
MarijaPo
A pol, ko ne povijamo vec siroko, tud une povijalne plenice ne uporabljamo? Mislim, a pol uporabimo samo npr. pampers plenicko in zabice cez, al se vedno povijalno, da bolj drzi?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 12:06:16   
krompircek
Jaz sem povijala tri mesece pol pa samo pampersko in žabice nič več povijalne.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2006 12:21:14   
dory
V kranju takoj novorojenckom naredijo uz tko da mi od zacetka samo na pamperskah :)

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2006 12:37:07   
XXYY
Midve sve na široko previjale samo 2 meseca. Ker v našem zdravstvenem domu so nama prvi in potem naslednji mesec pregledali kolke na UZ-ku in tako smo pri 2 mesecih prenehali na širiko previjati.

Samo jaz ji dam še eno pleničko in previjalno zraven, ker mi je full čudn, ker nima nič ritke.

Mogoče pa bove pri 3 mesecih samo s pampersakmi - če bo imela sploh kaj za prijeti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2006 19:32:57   
vevi2
Jaz sem previjala široko samo 17 dni. Na ultrazvok kolkov smo šli v Kranj, imamo pediatra v Medvodah, pa sem si priskrbela napotnico že pred prvo posvetovalnico. Rojen je konec maja, pa da mu ni bilo prevroče. Je blo pa super, ker smo mu lažje dvignili višje nogice, ko ga je zvijalo.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2006 19:50:36   
Tricia
Nikoli! Široko povita je bila le tiste tri dni ko sva bili v bolnici, pred izpustom so ji naredili UZ in ker je imela vredu kolke, mi ni bilo treba.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2006 20:05:42   
Morgaine
Jaz sem mojo punčko široko previjala 7 tednov, ponovni UZ kolkov pa sva imeli pri 11 tednih in je bilo vse vredu. Je pa imela že pri pregledu kolkov v porodnišnici oba 1A.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2006 20:29:53   
rija
Široko smo povijali noč in dan do drugega meseca, po tretjem uZ v drugi posvetovalnici pa so rekli, da se je lepo popravilo, tako, da povijam še ponoči in ko smo doma. Ko pa gremo ven, ga pa v jajčki ne matram več s temi povijalnimi hlačkami, ki so zelo neudobne za sedenje v tako zlomljenem položaju...

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2006 20:33:18   
Aleksandra
Naša bo stara v nedeljo 11 tednov in še vedno povijamo. V Postojni naredijo UV že prve dni in moramo povijati kar z dvema pleničkama (poleg pamperske).

Na prvi kontroli (6 tednov po rojstvu) so nam rekli, da moramo povijati še do konca marca - kontrolo imamo 29.3.. Upam, da bo takrat konec, saj perem in likam (no, to dela moj možuser posted image ) plenice skoraj vsak drugi dan.

Povijaj na široko raje tako dolgo, kot ti  svetuje pediater.

LP
Sandra

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2006 20:59:16   
spacey
Mi smo 2 meseca z dvema plenicama povijali, potem pa še 1 mesec samo z eno, saj smo imeli pregled pri 3 mesecih.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Aleksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2006 21:07:21   
Aleksandrin
3 mes. in nekaj dni

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?