Anonimen
|
Moja svakinja, totalni nejeverni Tomaž, je šla k njemu. Ima nevrološke težave, podrobnosti ne bom razlagala. No, že dvakrat je bila pri njemu, po 4 terapije so vedno. Kakega hudega izboljšanja (še) ni, vendar stvari, ki jih je tam občutila so res neverjetne. Npr. videla je, kako je neko žensko Domančič dobesedno "prepognil" oz. nagnil nazaj za skoraj 90°! Potem pa še njo, ne sicer tako močno kot tisto žensko, vendar je bila precej nagnjena nazaj, nikakor se ni mogla poravnati, pa tudi pasti ne. Pa recimo, takoj je vedel, da ima nekaj z ramo narobe, čeprav tega sploh ni omenila. Teden prej je namreč padla na smučanju in se je močno udarila. No, potem ji je tudi to roko zdravil in ko je končal, je rekla, da je imela rokav te roke tako premočen, da bi ga lahko ožela! Drugje se ni nič spotila. V glavnem, še bo šla. Sedaj verjame, in upam, da ji bo znal pomagati. Najverjetneje bo šla k njemu tudi moja mami, takoj ko okreva po operaciji. Jaz bom tko rekla, ko skoraj nimaš več upanja v uradno medicino, ali zgolj kot v pomoč, se človek obrne na alternatvino medicino in zakaj ne. Velikim je pomagal, ogromno jih je pozdravil. Tud sama ne verjamem 100%, ker tega še nisem videla na lastne oči. Če bi doživela to, kar je doživela svakinja, bi skoraj zagotovo tudi jaz verjela!
< Sporočilo je popravil hothien -- 16.3.2006 8:09:59 >
|