Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: akutni subglotični larimgitis in bronhiol... 15.3.2006 22:27:49
|
|
|
|
lelaval
|
Ne vem, zakaj bi se ti uporaba ventolina in drugih podobnih pršil upirala. Če ima otrok tezave, kot si ze v naslovu napisala, so to sredstva, ki najbolj in takoj pomagajo. Pri bronhitisu se sapnice na pljučih dobesedno zaprejo in pršilniki pomagajo, da se razširijo in lahko normalno dihajo. Moja starejša otroka sta astmatika - sin ima ze od 2 let naprej bronhitise in sem sama videla, kako jim pomagajo. Ko se otrok duši, mu bom raje dala pršilnik, saj sem ničkoliko noči prebedela, ko sta si mi je dušila (predvsem sin), pa se je zgodilo, da niti pumpica ni pomagala in sem ga morala sredi noči peljat v bolnico. Pa ne enkrat. Včasih so za tovrstne bolezni uporabljali inekcije in tablete, ki so imele stranske učinke (predvsem debelost oz. napihnjenost), pršilniki pa nimajo stranskih učinkov. Poleg tega jih lahko vzamejo takorekoč povsod zraven (samo v zep pospravijo) in ob morebitnih tezavah jih lahko takoj uporabijo. Pri mojih, ko se ze sama zavedata poslabšanj dihanja, ni več problemov.
|
|
RE: akutni subglotični larimgitis in bronhiol... 15.3.2006 22:32:36
|
|
|
|
lelaval
|
Aja, pozabila sem dodat še to. Jaz sem enkrat na morju spoznala eno zensko, ki mi je dala en čaj za otroke, ko je slišala sina kašljat. Vseboval je 8 zelišč (ona jih je sama nabirala, jaz pa sem jih kasneje kupovala v domači lekarni) in je tudi pomagal. Alternativna medicina pa mislim, da ti v takem primeru ne more kaj dosti pomagat, saj, kot sem ze napisala, v primeru poslabšanja je potrebno sapnice, ki se na pljučih zozijo, razširit. Za to pa so res najboljše pumpice, ostala alternativa je lahko le kot preventiva.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?