|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   masaža presredka
15.3.2006 14:46:36   
mojčika
Prijateljica iz Nemčije mi je rekla, da obstaja neko olje za masažo presredka, češ da pomaga, da ne pride do pretrganja, je bolj elastičen. Ali katera ve kaj o tem. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: masaža presredka
15.3.2006 14:53:13   
mamči
V DM-u imajo olje od Wellede. Uporabiš lahko tud mandljevo olje ali pa šentjanževo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 15:31:49   
Pupica
Imela sem to olje kot je že mamči napisala, tehniko masaže imaš pa tule:
masaža presredka

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 15:34:17   
anckabancka
Lahko tudi z olivnim oljem...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 15:46:53   
mojčika
Hvala vam vsem. LP

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 15:59:51   
Anonimen
Ali ima katera izkušnje z to masažo? Ali res pomaga?
Na med-over.net sem zasledila odgovor dr. Pušenjaka, da nič ne pomaga, ker gre pri rojevanju bolj za globje raztrganine. Poznate katero, ki je masažo izvajala in ji je pomagala? 

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 16:33:15   
Lunca1
Moja sestrična si je masirala in se ni raztrgala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 16:35:15   
mia-2
Jest jih poznamkr dost ki so redno masirale presredek pa so se vseeno ful strgale. Jest se nisem pa nič pa sem "ušla" brez šiva.Po moje je to od vsake posameznice odvisno kako prožen presredek ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 17:03:44   
mamči
Jaz sem 2x prakticirala masažo in obakrat dobila samo notranje šive. Drugič je bilo skoraj nemogoče, da me niso rabili vrezat. Se je babica meni na ljubo fuul potrudila in sem jo spet odnesla z "samo" notranjimi šivi. Obakrat so mi babice zatrdile, da se vidi razlika v prožnosti presredka, če se le- tega masira z olji.
Stane ne dosti, škodit ne mora tako da sem jaz pač prakticirala in trdo verjela, da mi bo uspelo - in mi je user posted image .

P.S. ta drugi user posted image  je imel skor 4 kg, porod je bil kar dolg, imel je popkovnico ovito, posteljica se je pretgala...skratka na tem, da me vrežejo in na hitro porihtajo. Babica mi je rekla: ljubica moram te vrezat, če je pa otrok veliki ! Pa sem jo lepo prosila, naj čaka dokler lahko in je uspelo.  Ja, dost je tud odvisno od babice.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2006 19:00:37   
ameli
Jaz sem si masirala presredek od 30. tedna dalje rezultat: cel presredek user posted image user posted image user posted image . Sem ga masirala z Weledinim oljem. Moram pa priznati, da masiranje ni bilo najbolj prijetno, včasih se mi tudi ni dalo. Ampak sem vztrajala.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2006 20:56:34   
vidja
Ja, kot je že bilo rečeno, veliko je odvisno od babice. Prvič so me vrezali in šivali in se nič posebej potrudili. Potem sem brala, da če te prvič vrežejo, potem je zaceljeno tkivo manj prožno, zato je več verjetnosti, da te morajo še drugič. Ampak meni je dragi masiral presredek, pri porodu je bila bolj moderna babica in ni bilo šivov.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......