G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem si na to že davno odgovorila. Da, zelo si želim otroka. Moj partner (fant, ki ne živi z mano) trdi, da si tudi želi družine. Nisva več rosno mlada (jaz 32 in on 36). Zaenkrat se obnašava tako, kot da delava na tem (ne uporabljava nobene zaščite). Vendar, in sedaj nastopi vprašanje (za očke in mamice): ali se je smiselno odločiti za otroka, pri tem, da nimava urejenega skupnega življenja. Pobude z moje strani, da bi to uredila so številne, a še nisva našla skupnega jezika! Skupaj se usedita in pogovorita. Naj ti odgovori, kaj pravzaprav želi od svojega življenja. Mu morda res godi biti s tabo samo ob vikendih, praznikih in dopustu, ker bi morda še vedno rad imel space? Če je tako, potem ni pravično do tebe, ker gredo tebi leta v nič, on pa se ma na tak način prav super. Nisi napisala, koliko časa sta že skupaj? Verjamem, da dolgo časa ti ne boš mogla tako živeti, ker je tako življenje nesmiselno, sploh, če si ti zares želiš ustvariti družino. Imam sama podoben primer, tudi midva s mojim fantom sva se po letu dni odkar sva skupaj začela pogovarjat o skupnem življenju, otrocih. Nisva iz istega kraja, pa vseeno upam, da se bo našla rešitev, da se bova enkrat v prihodnosti skupaj grela v postelci!! Veliko sreče ti želim
|