Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 14.3.2006 14:17:14
|
|
|
|
Barbs
|
Po mojih info naj bi ga pred kratkim pričeli prodajati v Arielu, ki so edini zastopnik za Jeep v Slo ( tako piše na katalogu) . Kataloge z vsemi podatki že imajo, zato je najboljše, da se oglasiš v Arielu in ti bodo prodajalke povedale kako in kaj. Je višji cenovni razred, kar pomeni okrog 100.000 sit ( odvisno od opreme) , mislim pa, da se ga da čisto poležt in ga imaš lahko tudi na začetku, če boš rodila v toplejših mesecih... Res so Jeepi zelo lepi, tudi mi smo kolebali med tem in še nekaterimi drugimi.
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 14.3.2006 21:19:56
|
|
|
|
rija
|
Mi ga imamo parkiranega v kleti, ker se je nekaj polomilo, pa bomo videli, če dobimo rezervni del. Je Jeep Cherokee, rjave barve, kar lep na pogled. Pomankljivost je ta, da ima plastična kolesa, ki grdo ropotajo po kamenčkih. Da se poležati. Drugače pa nobenih pripomb, edino zloži se na veliko.
|
|
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 14.3.2006 21:26:47
|
|
|
|
rija
|
Pozabila: ni višji cenovni razred, je Hauckov, kupljen v Toys r us v Grazu, stal pa je smešno malo: nekje okrog 50 jurjev, ne vem točno...z zimsko vrečo in jajčko. Lahko pa ga ceneje kot pri nas dobiš preko spleta: www.kikiwelt.de, poštnina za vozek te pa stane v Slovenijo 27 eur, preverjeno iz prve roke, ker smo tam naročili traxx marlin 4, ki je tudi 40 jurjev cenejši kot pri nas....
|
|
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 15.3.2006 8:19:28
|
|
|
|
Barbs
|
Rija, to so še stari modeli; zdaj jih nekaj časa niso delali, Jeep je posvojila Hauck korporacija; zdaj izdelujejo tudi kengurujčke, pa...bla bla... Ta novi modeli letošnje pomladi imajo napihljiva kolesa, so v nekih novih barvah in imajo neke izboljšave.... vse je v novih katalogih; te kataloge pa, kot že rečeno, imajo v Arielu, ki so pri nas edini zastopnik za te vozičke. Je pa res, da so v tujini cenejši - midva sva gledala na e-bayu in bi , če bi ga tam kupila, s poštnino vred bil še vedno cenejši kot v Arielu... ampak -sva se odločila potem za chicco... PApa
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 15.3.2006 10:18:53
|
|
|
|
rija
|
Ja bo držalo. Ta naš je star ca. 3 leta. Barbs, upam, da si zbrala chicco z velikimi kolesi Mi našega chiccota z malimi vsak dan preklinjamo
|
|
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 16.3.2006 9:36:01
|
|
|
|
Antigona
|
Jaz sem ga naročila lani ob tem času prek intrneta. In sicer je to Hauckov trikolesnik z vrtljivim sprednjim kolesom Roadster SL SND (shop n' drive). Vse skupaj me je prišlo s poštnino in nakaziolm v tujino 63 tisoč. Barva Jeep Blue. Tole je link do moje slikce, žal imam trenutno gor samo lupinco, slikano ko sva prišla iz porodnišnice: http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=26986&asortType=6&apage=4 Tole sem našla pa na netu, samo da je druge barve kot moj: Po pravici povedano nisem najbolj zadovoljna. Meni je bil voziče zelo všeč, vendar blago ni najbolj kvalitetno, lupinica mi na marsikaterem koncu že cveti, poleg tega je majhna... Voziček sam je sice lepo vodljiv, pa vendar se mi je na eni strani neki amortizer povesu in zdej visi na eno stran. Če bi sedajle kupovala nov voziček, bi verjetno kupila voziček Jane ali pa Quinny... Lp
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 16.3.2006 9:37:11
|
|
|
|
Antigona
|
A ja še tole. Voziček se ne poleži čisto vodoravno, primeren naj bi bil od 3. meseca naprej, vendar sem ga jaz uporabljala že od rojstva....
|
|
RE: Voziček jeep - trikolesnik 18.3.2006 15:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: rija Barbs, upam, da si zbrala chicco z velikimi kolesi Absolutno - z največjimi možnimi; zgledajo kot ta prave pirelli Za pumpat, pa take finte Je moj vse prečekiral... kar nekaj vozičkov nam je bilo sicer všeč, pa so povsod na koncu zatajile gume - moj je samo to gledal Ko sem jaz moji mami rekla, da hočem tak voziček, da bodo kolesa velika za napumpat je rekla, ja kdo pa ti jih bo pumpal
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?