|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček jeep - trikolesnik
14.3.2006 13:33:05   
Svetla
Na cesti smo videli enega, pa nam je bil zelo všeč.
Bil je športni kodel, s tremi velikimi kolesi.

A katera ve karkoli o tem vozičku? Ali je dober? Ali se ga da nastaviti v ležeč položaj...? Kje se ga da kupiti? Kakšna je cena?...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček jeep - trikolesnik
14.3.2006 14:17:14   
Barbs
Po mojih info naj bi ga pred kratkim pričeli prodajati v Arielu, ki so edini zastopnik za Jeep v Slo ( tako piše na katalogu) . Kataloge z vsemi podatki že imajo, zato je najboljše, da se oglasiš v Arielu in ti bodo prodajalke povedale kako in kaj. Je višji cenovni razred, kar pomeni okrog 100.000 sit ( odvisno od opreme) , mislim pa, da se ga da čisto poležt in ga imaš lahko tudi na začetku, če boš rodila v toplejših mesecih...

Res so  Jeepi zelo lepi, tudi mi smo kolebali med tem in še nekaterimi drugimi.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Svetla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 21:19:56   
rija
Mi ga imamo parkiranega v kleti, ker se je nekaj polomilo, pa bomo videli, če dobimo rezervni del.
Je Jeep Cherokee, rjave barve, kar lep na pogled. Pomankljivost je ta, da ima plastična kolesa, ki grdo ropotajo po kamenčkih. Da se poležati. Drugače pa nobenih pripomb, edino zloži se na veliko.

(odgovor članu Svetla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 21:26:47   
rija
Pozabila: ni višji cenovni razred, je Hauckov, kupljen v Toys r us v Grazu, stal pa je smešno malo: nekje okrog 50 jurjev, ne vem točno...z zimsko vrečo in jajčko.
Lahko pa ga ceneje kot pri nas dobiš preko spleta: www.kikiwelt.de, poštnina za vozek te pa stane v Slovenijo 27 eur, preverjeno iz prve roke, ker smo tam naročili traxx marlin 4, ki je tudi 40 jurjev cenejši kot pri nas....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 8:19:28   
Barbs
Rija,

to so še stari modeli; zdaj jih nekaj časa niso delali, Jeep je posvojila Hauck korporacija; zdaj izdelujejo tudi kengurujčke, pa...bla bla... Ta novi modeli letošnje pomladi imajo napihljiva kolesa, so v nekih novih barvah in imajo neke izboljšave.... vse je v novih katalogih; te kataloge pa, kot že rečeno, imajo v Arielu, ki so pri nas edini zastopnik za te vozičke. Je pa res, da so v tujini cenejši - midva sva gledala na e-bayu in bi , če bi ga tam kupila, s poštnino vred bil še vedno cenejši kot v Arielu... ampak -sva se odločila potem za chicco...user posted image user posted image
PApa

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 10:18:53   
rija
Ja bo držalo.  Ta naš je star ca. 3 leta.

Barbs, upam, da si zbrala chicco z velikimi kolesiuser posted image

Mi našega chiccota z malimi vsak dan preklinjamouser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 9:36:01   
Antigona
Jaz sem ga naročila lani ob tem času prek intrneta. In sicer je to Hauckov trikolesnik z vrtljivim sprednjim kolesom Roadster SL SND (shop n' drive). Vse skupaj me je prišlo s poštnino in nakaziolm v tujino 63 tisoč. Barva Jeep Blue. Tole je link do moje slikce, žal imam trenutno gor samo lupinco, slikano ko sva prišla iz porodnišnice: http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=26986&asortType=6&apage=4

Tole sem našla pa na netu, samo da je druge barve kot moj:

user posted image

Po pravici povedano nisem najbolj zadovoljna. Meni je bil voziče zelo všeč, vendar blago ni najbolj kvalitetno, lupinica mi na marsikaterem koncu že cveti, poleg tega je majhna... Voziček sam je sice lepo vodljiv, pa vendar se mi je na eni strani neki amortizer povesu in zdej visi na eno stran.
Če bi sedajle kupovala nov voziček, bi verjetno kupila voziček Jane ali pa Quinny...

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Svetla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 9:37:11   
Antigona
A ja še tole. Voziček se ne poleži čisto vodoravno, primeren naj bi bil od 3. meseca naprej, vendar sem ga jaz uporabljala že od rojstva....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2006 9:56:54   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Absolutno - z največjimi možnimi; zgledajo kot ta prave pirelliuser posted image user posted image  Za pumpat, pa take finteuser posted image  Je moj user posted image  vse prečekiral... kar nekaj vozičkov nam je bilo sicer všeč, pa so povsod na koncu zatajile gume - moj je samo to gledaluser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2006 15:29:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Absolutno - z največjimi možnimi; zgledajo kot ta prave pirelliuser posted image user posted image  Za pumpat, pa take finteuser posted image  Je moj user posted image  vse prečekiral... kar nekaj vozičkov nam je bilo sicer všeč, pa so povsod na koncu zatajile gume - moj je samo to gledaluser posted image

Ko sem jaz moji mami rekla, da hočem tak voziček, da bodo kolesa velika za napumpat je rekla, ja kdo pa ti jih bo pumpaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?