Grascakinja
|
Ja, eva1, delam na tem, da bi nočno flaško skenslala. Pač počasi, da imamo čim manj stresa. Saj tudi popije ponoči vedno manj, včasih je popila 200, zdaj pol manj. Pa včasih je bilo to že ob 1h, zdaj ob 3h. Tako da mislim, da napredujemo. Vesela sem le, da ste mi nekako potrdile, da je ne pitam ko pujska kar se hrane tiče. Tudi zabelim je ne z ničimer razen z mlekom, pa olja, margarine in kristalnega sladkorja praktično še ni poskusila, razen ko je kaj ful kislo, dam malo laktoze not, da omilim okus. In izbiram kašice, ki nimajo dodanega kristalnega sladkorja - ker samo na polenti in gresu in proseni kaši ji je pač dolgčas, pa kombiniramo. Tisti en paket otroških piškotov imam že več kot 1 mesec, ji raje dam korenček za glodat ali pa jabolko, pa kar ji tašča kdaj pa kdaj da malo kruha. Tako da nimam občutka, da jo fotram ko za stavo in z napačnimi stvarmi. Je pa popolnoma res, da ni suhica, prej bolj močna, to pa gotovo. Saj ima bit po kom, je čisto očitova, ki ima 190 cm pa je kot trodelna omara . No in zdaj v tej debati mi ni in ni dala žilica miru in sem jo šla stehtat - ker tiste mere so od zadnjega obiska pri dohtarci - in je imela 11 kil, torej celo kilo manj, in to po kosilu in v polni plenici. Tudi ko jo gledam, se mi zdi, da kar koprnijo gramčki z nje odkar je toliko aktivna. Kmalu več ne bo imela mišelinke na stegnih. Pomoje se bo uneslo, ko bo toliko pokurila. Marusa05, tudi jaz mislim, da bi mi dr. Anti-debeli-otroci že sigurno kaj naprej vrgla, poznam njeno fobijo (pa so njeni vnuki daleč od suhega). Pravi samo, da je cela donda in pri 6m je bila velika in težka za 9. Zaenkrat ni nič rekla. OK, hvala punce!
|