Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 14.3.2006 12:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz hodim tudi v Ljubljani k ginekologinji. Lahko se naročiš na tel: 014338027 ali 012311163 od 8,30 do 15 ure. Meni je vedno ratalo. Res pa je da moraš večkrat poskusit. Ali pa greš osebno v drugem nadstropju levo do konca hodnika. Ne morš grešit. Drugače pa obstaja tudi email: silva.petancic@kclj.si Velik sreče in zadovoljstva v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 14.3.2006 12:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepsa hvala za odgovor. Ce mi do 3h ne bo uspelo, bom sla jutri kar osebno tja. Danes sem itak se malo zmesana, blazno srecna, malo prestrasena, navdusena! Tako kot najbrz vse ve!
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 14.3.2006 13:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem jim pisala email in ze imam odgovor! Narocena sem pa sele cez en mesec...
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 14.3.2006 13:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni panike. A si naročena za popoldne? Če si, boš morala plačati UZ. Vsaj jaz sem. Men so rekli, da moraš začeti popoldne potem imaš pa termine vedno dopoldne.
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 15.3.2006 7:22:05
|
|
|
|
mojca75
|
Pozdravljena Seenamojca! Ja prvi pregled dajo popoldan, da potrdijo nosecnost, in plačaš normalni pregled. potem ko si "potrjena" pl pa zacnes hodit dopoldan na preglede! tak sistem majo. Dobis tud materinsko knjizico - men se zdi, kri pa vodo in ostale stvari ti naredijo pa na prvem dopoldanskem pregledu! Za naročit je pa ceeeela stala , ampak zdej si not in to je to! Pa maksimalno lepo nosecnost, brez težavm, ti želim! Mojca
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 15.3.2006 7:44:05
|
|
|
|
tinaaja
|
tako je kot je napisala Mojca. na popoldanskem pregledu placas 4400sit. da ti napotnice za kri dat in gres v laboratorij enkrat med 8 in 15 pred naslednjim pregledom. da ti tudi napotnico za urin in krvno sliko, kar naredis isti dan kot imas naslednji pregled (dopoldanski) - najprej gres v laboratorij dat vodo in kri, pocakas na rezultate in gres v sprejemnico in na pregled :) mene naroca na 4 tedne, vsakic moram dat vodo in kri - no imam sele enega dopoldanskega za sabo, ampak je rekla, da bo tko vsakic. lepo nosecnost ti zelim!!
|
|
|
|
RE: Ginekoloska v Ljubljani 15.3.2006 13:29:25
|
|
|
|
mojca75
|
ojla punce, Tinaaja, najbrž ne boš dala vsakič kri, sama sem v 33 tednu, pa sem do sedaj dala 3x kri, naj bi ti jemali vsako tromesečje enkrat, pa še za toksoplazmozo... sicer pa vodo pa vsakič! Ne vem, no moja G tako pravi, sem pa slišala da tiste ki imajo takoj zelo nizek hemoglobin, da jih večkrat testirajo, mislim vzamejo kri! No jest bom v petek dala tretjič kri - za hemoglobin! Uživajte v nosečnosti, naj vam zdravje služi in mislite pozitivno! mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?